Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Να λέμε και τα καλά. Μόλις μίλησα με κατάστημα ΦΟΡΘΝΕΤ. Μεγάλη κουβέντα, γνώστες του αντικειμένου. Μου είιπαν πως η υπηρεσία χρειάζεται στρώσιμο ακόμα. Μπορεί να φαίνεται ετοιμη αλλά δεν ειναι ακόμα. Καταρχήν αφορά ΝΟΒΑ υπηρεσία και όχι υπηρεσία ΦΟΡΘΝΕΤ. Ακόμα και τώρα που δόθηκε στους 3play οι δέκτες που το έχουν πάρει ειναι υπερβολικά λίγοι (μονο μεσω του myaccount). Οταν θα δοθεί σε ευρεία χρήση και η αναβάθμιση θα γίνει προσιτή σε όλους, μέσω του δέκτη και όχι μέσω του myaccount τότε θα "ανοιξει" και στους άλλους παρόχους. Δεν ήξερε απλά το πότε θα γίνει αυτό.

Υπαρχει τελικα συνδεση πακετου και περιεχομενου... Με το απλο πακετο συν σπορτ 1 που εχω, εχω προσβαση σε καποια ρεπορταζ απο novalife και σε μεμονωμενα επισοδεια σειρων απο το ΦΟΞ...

Zapper εμαθες αμα θα παιζει αργοτερα 3d ταινιες .εγω εμαθα απο Σεπτέμβριο. Θα δουλευει παντου και αργοτερα θα γινει και mutliview τωρα μπορει να γινει μεχρι τελους του χρονου και μετα θα γινουν και αλλα my account απο τον δεκτη app αλλα αυτα μπορει να φτασουν του χρονου ειναι πολλη μελοντικα .

linatsa απο πότε ειπες θα παίζει σε όλους; Σου ειπαν κατι;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με συγχωρείς τώρα το προσεξα. Απο Σεπτεμβριο θα παιζει παντου; Αυτό σου το είπανε; Η το λες με βάση την πιλοτικη χρήση της υπηρεσίας;

Μου ειπαν απο το Σεπτέμβριο αλλα μπορεις να εισαι σιγουρος με αυτους .ρωτησα 3 με 4 διαφορετικα ατομα και μου ειπαν αυτο τωρα ποτε δεν ξερεις αλλα επειδη ξεκιναει και η περιοδος απο 20 αυγουστου τα αθλητικα και Σεπτέμβριο οι σειρες και το νεο προγραμμα πρεπει να ειναι ετοιμοι.αφου και περσι Σεπτεμβρίο με Οκτώβριο ειχαν τελείωσει την αναβαθμιση του 831κσι ειχε βγει και ο 3001.αναμενουμε .δεν μου ειπαν ομως αν θα μπουν και οι ταινιες 3d.

To 3D γενικά ειναι νεκρο, οποτε μην εχετε πολλες ελπιδες. Εκτος των αλλων θα απαιτεί ενα σεβαστό bandwith, το οποιο θα επιβαρυνει το δικτυο τους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Revi

Οι ταινιες ειναι μεσα. Το θεμα ειναι εβαλες να παιξει καμια ταινια ;

Ναί ,παίζουν κανονικά.

Οσον αφορά τον 831 μάλλον θα τον <ζορίσει> αυτή η δυνατότητα
Μάλλον θα πρέπει να βρούν νέους δέκτες πού να καλύπτουν και μελλοντικές απαιτήσεις

Last edited:
Eπίσης βλέπω ότι όταν επιλέγεις ταξινόμηση ανά ημερομηνία ,δεν είναι η ημερομηνία παραγωγής ,αλλά η ημερομηνία πού εντάχθηκε στο πρόγραμμα [ή κάτι τέτοιο ]
Αυτά είναι προβληματάκια πού θα πρέπει να τα δούν ,παιδικές ασθένειες θα έλεγα

attachment.php

Κατι που παρατήρησα μόλις τώρα. Στην αρχική φωτογραφία της υπηρεσίας αναφέρεται κατω κάτω η λέξη stand alone και μετα stb all (test). Οταν μιλούσα στο τηλεφωνο με κατάστημα ΦΟΡΘΝΕΤ μου έλεγε πως η υπηρεσία θα δοθεί σε stand alone πελάτες σε δεύτερη φάση. Λετε να εννοεί αυτό στην καρτέλα της αρχικής υπηρεσίας;

Έχω διαφορετική σειρά αναζήτησης από τη δική σου και ποτέ δεν είχα τα "Stand Alone" και "Stb All (Test)".
Στο δικό μου δέκτη (831) η σειρά αναζήτησης είναι:
Δημοφιλή, Ταινίες, Σειρές, Ντοκιμαντέρ, Εκπομπές, Παιδικά, Όλα

Μήπως έχεις πάρει την εικόνα από το review του Χάρη στα πρώτα posts;
Ρωτάω γιατί ο Χάρης δούλεψε με τον 3001 ενώ στο δικό μου 831 δείχνει την παραπάνω σειρά.

Edit
Όχι η εικόνα σου είναι διαφορετική από του Χάρη.

Last edited:
attachment.php

Κατι που παρατήρησα μόλις τώρα. Στην αρχική φωτογραφία της υπηρεσίας αναφέρεται κατω κάτω η λέξη stand alone και μετα stb all (test). Οταν μιλούσα στο τηλεφωνο με κατάστημα ΦΟΡΘΝΕΤ μου έλεγε πως η υπηρεσία θα δοθεί σε stand alone πελάτες σε δεύτερη φάση. Λετε να εννοεί αυτό στην καρτέλα της αρχικής υπηρεσίας;
Μην δίνεις σημασία στη λίστα αυτή.
Η λίστα έχει ήδη ανανεωθεί και έχει αλλάξει.

Ρωτησα και μου ειπαν οτι αυτο που σου βγαζει ειναι οτι εχεις διαφορετικο πακετο στους 3play ειτε ειναι 831 ειτε ειναι 3001 δεν βγαινει αυτο που ειναι στη εικονα εχει αυτο που αναφερε ο μακφιλ

Και σημερα εκανα επανακινηση γιατι δεν μπορουσε να μπει κολαγε στην αναζητηση εβγαινε 007,002 αλλα τωρα παιζει. Τωρα χαρη τι σημαινει αλλαξε η λιστα μπηκαν ταινιες

Οκ απαντησες με την εικονα ευχαριστω

Δεν ξέρω αν είμαι εντελώς off topic για αυτό το νήμα, αλλά θεώρησα ότι εδώ θα το δουν οι πιο πολλοί σχετικοί με το θέμα.
Παρατήρησα ότι μετά την 51/2.0.1.54-NG αναβάθμιση που πέρασα στον νέο Novabox μου (3001) προχθές, σε 2 περιπτώσεις στη σημερινή ημέρα που είχε προγραμματισμένο γεγονός για εγγραφή η εγγραφή δεν έγινε. Το ένα γεγονός ήταν προγραμματισμένο πριν τη αναβάθμιση και δεν χάθηκε, το άλλο μετά. Προφανώς και δεν έκανα reset to defaults.
Έχει την καλοσύνη κάποιος(οι) να το δοκιμάσει(ουν), για να σιγουρευτούμε για πιθανό νέο bug;

Να κάνεις επαναφορά. Οι προγραμματισμένες εγγραφές εκτελούνται κανονικά και με αυτή την αναβάθμιση.

Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Να κάνεις επαναφορά. Οι προγραμματισμένες εγγραφές εκτελούνται κανονικά και με αυτή την αναβάθμιση.

Point taken. Είπα ν'αποφύγω τη μανούρα, μιας και όλα έμοιαζαν OK. Αλλά αφού εγγυημένα δουλεύουν, θα το πιώ το πικρό σφηνάκι.

Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Έχω διαφορετική σειρά αναζήτησης από τη δική σου και ποτέ δεν είχα τα "Stand Alone" και "Stb All (Test)".
Στο δικό μου δέκτη (831) η σειρά αναζήτησης είναι:
Δημοφιλή, Ταινίες, Σειρές, Ντοκιμαντέρ, Εκπομπές, Παιδικά, Όλα

Μήπως έχεις πάρει την εικόνα από το review του Χάρη στα πρώτα posts;
Ρωτάω γιατί ο Χάρης δούλεψε με τον 3001 ενώ στο δικό μου 831 δείχνει την παραπάνω σειρά.

Edit
Όχι η εικόνα σου είναι διαφορετική από του Χάρη.

Φιλε makfil δεν έχω την υπηρεσία αφου ειμαι σε ιντερνετ αλλου παροχου. Απλά πρόσεξα την αρχική εικόνα που είχε δημοσιευσει ο Χάρης στην παρουσίαση της υπηρεσίας και μου χτύπησε στο μάτι η αλλαγή που υπάρχει στα μενού απο κάτω. Προφανώς και είχανε περασμένη άλλη έκδοση αφου ο δέκτης που είχανε τα παιδιά κατα την κριτική φορούσε ειδική πειραματική έκδοση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Revi

Φιλε makfil δεν έχω την υπηρεσία αφου ειμαι σε ιντερνετ αλλου παροχου. Απλά πρόσεξα την αρχική εικόνα που είχε δημοσιευσει ο Χάρης στην παρουσίαση της υπηρεσίας και μου χτύπησε στο μάτι η αλλαγή που υπάρχει στα μενού απο κάτω. Προφανώς και είχανε περασμένη άλλη έκδοση αφου ο δέκτης που είχανε τα παιδιά κατα την κριτική φορούσε ειδική πειραματική έκδοση.

Δεν ισχύει αυτό που λες. Έμενα παίζει κανονικά που έχω άλλο παροχο.

Εχεις σκέτη ΝΟΒΑ και πάροχο ΟΤΕ; Η εισαι 3play συνδρομητής και απλα έβαλες τον δέκτη να παιξει σε άλλο σπιτι που έχει άλλο πάροχο; Ειναι σημαντικό γιαυτό σε ρωτάω. Μηπως το αλλάξανε;

Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Έχω δυο παροχους σπίτι και απλά κούμπωσα το δίκτυο στον δεύτερο ( δεν είναι ΟΤΕ ) και συνέχισε να παίζει κανονικά.

Ο ένας ειναι φορθνετ έτσι δεν ειναι;

Και ένας άλλος συμφορουμιτης το ίδιο είχει κανει. Ειναι συνδρομητής 3play και κουμπωσε τον δέκτη σε άλλο παροχο και επαιξε.