Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-

σωπα ρε συ.κι`εγω ενοικιο ειμαι και το εχω κανει σουρωτηρι.σιγα την τρυπα.ενα 8αρακι τρυπανι και εισαι οκ.
αλλα εαν επιμενεις,παρε το tplink.μια χαρα θα παιξει.

Thanks, μάλλον θα μείνω στο tplink. Μια που σε έχω εδώ, δώσε μου και ένα πολύ καλό καλώδιο ethernet και σε αφήνω στην ησυχία σου...
χεχεχε

Αυτό να υποθέσω είναι κάτι σαν αναμεταδότης; στο ίδιο δωμάτιο θα δουλεύει;

ένα extender είναι που βγάζει και μια ethernet.
Φυσικά θα δουλεύει...
Τουλάχιστον σε εμένα, στο διπλανό δωμάτιο δουλεύει μια χαρούλα....

Θα προτιμουσα τη λύση ενος powerline με ενσωματωμένου wifi. Το repeater δουλευει, αλλα επιρρεαζεται λιγοτερο/περισσοτερο απο τις ιδιαιτερότητες καθε κτιριου.

´Εφτιαξε το πρόβλημα με τις ταινίες σε μένα! Υπενθυμίζω ειμαι nova 3play + cinema1.

Και σε εμένα έφτιαξαν οι ταινίες δόξα το Θεό χεχε 😜😝
Τώρα χαζεύω την Ζώη Λάσκαρη στη Στεφανία! Τέλεια η κατηγορία με τις ταινίες Finos Film!

Έχει γίνει πάντως εξαιρετική δουλειά!

Η ποιότητα της εικόνας είναι εξαιρετική. Οι ταινίες της Finos-Film είναι κι αυτές upscaled! Η βιβλιοθήκη του video club ανανεώνεται συνέχεια, η ημερομηνία λήξης των τίτλων έχει μεγάλο βάθος χρόνου, το μενού της υπηρεσίας είναι απλούστατο και για τα μικρά παιδιά, το fast-forward δουλεύει super και τελικά η αίσθησή μου ότι έχει ελαφρύνει η περιήγηση στο μενού του δέκτη επιβεβαιώνεται συνεχώς!

Και όχι μόνο αυτό, η υπηρεσία δεν θα μείνει εδώ. Θα υπάρχουν συνεχώς βελτιώσεις και θα ενημερωθείτε μόλις μας γίνει κάτι γνωστό.

Και σε εμένα έφτιαξαν οι ταινίες δόξα το Θεό χεχε 😜😝
Τώρα χαζεύω την Ζώη Λάσκαρη στη Στεφανία! Τέλεια η κατηγορία με τις ταινίες Finos Film!

Τα παντα ολα η μονο οι ταινιες που αντιστοιχουν στο πακετο σου ?

Αυτό είναι άδικο για τους άλλους που τα πληρώνουν όλα τα NOVA cinema

Ίσως αυτό έχει την λογική, ότι όλες ανεξαιρέτως οι ταινίες έχουν παίξει στο NC1.

Όλες οι ταινίες μου ξεκλείδωσαν! Έχω nova 3play με Novacinema 1!

Φιλε μου πηρες την τεχνικη εξυπηρετηση και στο διορθωσαν η απλα περιμενες ?

Τελικα εκανα αναβαθμιση απο το ιντερνετ και εμφανισε το μενου, ενω με εργοστασιασες ρυθμισεις διορθωσε το προβλημα με την αναλυση της οθονης...

Το συνεδεσα με το ρουτερ αλλα οταν πηγα να δω οτιδηποτε μου λεει δεν ειναι συμβατο με προγραμμα μου... Εχω απλα σταρτ πακ με σπορτ 1 σε αοριστο και χωρις nova go αν ενεργοπιησω το nova go και επεκταθει η συνδεση λετε να μπορω να δω?

Last edited by a moderator:
Φιλε μου πηρες την τεχνικη εξυπηρετηση και στο διορθωσαν η απλα περιμενες ?

Περίμενα γιατί από την Παρασκευή τις έβγαζε κλειδωμένες, και σήμερα το μεσημέρι ανέφερε ένας φίλος εδώ μέσα οτι το έφτιαξαν, οπότε έκανα μια επαναφορά και όλα κομπλέ!

Παιδιά, μην αμελείτε την επαναφορά! Τονίζω για μια ακόμα φορά, ότι είναι αναγκαία!

Μπα τιποτα με επαναφορα.2 εργα μου βγαζει ξεκλειδωτα απο ενα καρο που δοκιμασα.Ελπιζω να υπαρχει θεμα και να φτιαχτει γιατι αλλιως ειναι αστειο εργα που τα δειχνει (τουλαχιστον ) το novalife-summer να ειναι κλειδωμενα

Και εμένα ξεκλείδωσαν όλες οι ταινίες, έχω 3play με NC1. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι πατώντας το πλήκτρο ΟΚ για τα μπουκέτα αλλά και στην μεταξύ τους εναλλαγή έχω πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Επίσης χθές σε μια ταινία κόλλησε ο δέκτης. Σήμερα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν βελτιώθηκε η καθυστέρηση, για το κόλλημα θα τσεκάρω το βράδυ με καμιά ταινία.

Last edited: