Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Ελπίζω να δουν και υπεύθυνοι της Νόβα τα μυνήματα αυτά.
Να είσαι σίγουρος φίλε μου, ότι τα βλέπουν όλα!

Απορία:
15 μέρες τώρα που χρησιμοποιώ την υπηρεσία, όπως είναι γνωστό, δεν έκανα επαναφορά και λειτουργεί μια χαρά ο δέκτης (831).
Σε τι ωφελεί ή τι προσφέρει η επαναφορά;
Μάκη (όπως και ο άλλος φίλος που αναρωτιέται για την επαναφορά), η επαναφορά είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να τρέξει σωστά το λειτουργικό του δέκτη. Δεν μπορώ να σου περιγράψω κάποια συγκεκριμένη λειτουργία που θα βελτιωθεί επειδή δεν δουλεύει σωστά τώρα, αν αυτό εννοείς. Το λειτουργικό του δέκτη όμως συνολικά, για να τρέξει σωστά απαιτείται πρώτα να γίνει επαναφορά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι να την κάνεις.

Χθές έκανα την αναβάθμιση μέσω του myaccount [ενεργοποίηση]
Κράτησε περί τα 15 λεπτά και έπαιξε χωρίς προβλήματα .
Η ταχύτητα πού χρειαζόταν ήταν κάπου στα 4 [τίποτε τρομερό δηλαδή ] καί το υπόλοιπο δίκτυο λειτουργούσε χωρίς πρόβλημα με συνηθισμένη χρήση
Σήμερα θα του βάλω τα δύσκολα

Καλημέρα θέλω να ρωτήσω πως γίνεται να συνδέσουμε τον αποκωδικοποιητή ασύρματα έτσι ώστε να λειτουργεί το Vod λόγω του ότι έχει μεγάλη απόσταση από το router. Αν κάποιος γνωρίζει ας μου δώσει και καποιες μικρολεπτομέρειες για την σύνδεση.

πρεπει να παρεισ ενα access point που να εχει δυνατοτητα να λειτουργει σε client mode. στα 20 με 25ευρω κυμαινονται.

Μιας και έχουμε περισσότεροι, πλέον, τη νέα υπηρεσία, έχω μερικές απορίες σχετικά με τη δομή του μενού και θα ξεκινήσω με την πρώτη:

Στις επιλογές ταξινόμησης των ταινιών (είτε συνολικά είτε κατά είδος) υπάρχει α) κατά ημερομηνία και β) αλφαβητικά.
Στη 2η τις κατατάσσει, πράγματι, αλφαβητικά, με βάση την αγγλική γλώσσα, ξεκινάει από τους τίτλους με αριθμούς και συνεχίζει με εκείνους από A, B, C κλπ
Η απορία μου είναι στην 1η επιλογή, όπου η ταξινόμηση δεν φαίνεται να ακολουθεί είτε το έτος παραγωγής είτε την ημερομηνία διαθεσιμότητας, δεδομένου ότι δεν βρήκα άλλη ημερομηνία.

Έχει κάποιος απάντηση σ' αυτό;

Έχεις κάποιο δοκιμασμένο που να λειτουργεί σωστά; είναι εύκολη η σύνδεση του; οι διαφορές με το powerline adapter ποιες είναι;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

πρεπει να παρεισ ενα access point που να εχει δυνατοτητα να λειτουργει σε client mode. στα 20 με 25ευρω κυμαινονται.

Έχεις κάποιο δοκιμασμένο που να λειτουργεί σωστά; είναι εύκολη η σύνδεση του; οι διαφορές με το powerline adapter ποιες είναι;

ενημερωτικά και μένα πήρε την αναβάθμιση και πλεόν έχω κανονικά το On demand.

την υπηρεσία την έχουν μόνο όσοι έχουν όλα τα κανάλια novacinema ε? Εγώ έχοντας μόνο το novacinema1 και HD μάλλον δε θα την έχω ε?

Κι εγώ που έχω μόνο το Novacinema 1, τις ταινίες στο on demand μου τις βγάζει κλειδωμένες. Ακόμα και του NovaLife και του NovaSummer με λουκέτο 😜😝 Και ρωτώ είναι δυνατόν να βλέπω κανονικά όλες τις ταινίες στο Nova Go ενώ στο Nova on demand να είναι κλειδωμένες; Έχω επικοινωνήσει με τη Nova και περιμένω μια απάντηση από χθες να μου πουν τελικά τι γίνεται.

Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Η απορία μου είναι στην 1η επιλογή, όπου η ταξινόμηση δεν φαίνεται να ακολουθεί είτε το έτος παραγωγής είτε την ημερομηνία διαθεσιμότητας, δεδομένου ότι δεν βρήκα άλλη ημερομηνία.

Έχει κάποιος απάντηση σ' αυτό;

Ειναι νομίζω η ημερομηνία εισαγωγής τους στην υπηρεσία

Sent from my iPad using Tapatalk

μαλλον ολοι οσοι μιλατε οτι λειτουργει το on demand ειστε συνδρομητες forthnet!με τους αλλους παροχους την ψαχνουν ακομη φιανεται!εγω εκανα την αναβαθμιση αλλα δεν συνδεομαι στην υπηρεσια.συνδρομητης cyta.

μαλλον ολοι οσοι μιλατε οτι λειτουργει το on demand ειστε συνδρομητες forthnet!με τους αλλους παροχους την ψαχνουν ακομη φιανεται!εγω εκανα την αναβαθμιση αλλα δεν συνδεομαι στην υπηρεσια.συνδρομητης cyta.

Αυτό που λες ισχύει. Προς το παρόν η υπηρεσία διατίθεται μόνο σε nova 3play συνδρομητες.

Sent from my iPad using Tapatalk

την υπηρεσία την έχουν μόνο όσοι έχουν όλα τα κανάλια novacinema ε? Εγώ έχοντας μόνο το novacinema1 και HD μάλλον δε θα την έχω ε?

Και εγώ το ίδιο έχω Στέργιο και το ενεργοποίησα κανονικά και παίζει

Κάτι μου λέει ότι η υπηρεσία θα παραμείνει μονο για συνδρομητές Nova 3play.
Στα FAQ που διάβασα λέει συγκεκριμένα για όλους τους συνδρομητές 3play!
"H υπηρεσία Nova On Demand παρέχεται αποκλειστικά για οικιακή χρήση με ενεργή τη βασική υπηρεσία Nova3play."
Δεν γράφει ούτε προσωρινά ούτε κάτι αλλο δυστυχώς!!! Ίσα ίσα γράφει κιολας αποκλειστικά!!!!
Πάντως το novago ηταν απο την αρχή ανοιχτό σε όλα τα δίκτυα! Και αυτο το διευκρινίζουν τα FAQ:
"Με το Nova Go μπορείς να βλέπεις όπου κι αν βρίσκεσαι, σε κάθε συσκευή (laptop, tablet ή smartphone) μέσω οποιασδήποτε Wi-Fi ή ενσύρματης σύνδεσης"

Κι εγώ που έχω μόνο το Novacinema 1, τις ταινίες στο on demand μου τις βγάζει κλειδωμένες. Ακόμα και του NovaLife και του NovaSummer με λουκέτο 😜😝 Και ρωτώ είναι δυνατόν να βλέπω κανονικά όλες τις ταινίες στο Nova Go ενώ στο Nova on demand να είναι κλειδωμένες; Έχω επικοινωνήσει με τη Nova και περιμένω μια απάντηση από χθες να μου πουν τελικά τι γίνεται.

Mια απο τα ιδια , εχω το απλο.Ενταξει τι ειχαμε τι χασαμε και τα σχετικα αλλα τζαμπα η χαρα.Δεν υπαρχει και ενα λουκετακι στο εξωφυλλο.Ποιος καθεται τωρα να μπαινει σε καθε ταινια για να τσεκαρει η να καθεται να ασχολειται με το ποια ταινια αντιστοιχει στο καθε πακετο

..σχετικα με το multiview μεσω τοπικου δικτυου,να πω οτι ουσιαστικα δεν πρεπει να ειναι τιποτε απο αυτα σε λειτουργια,διοτι ο slave δεκτης,αυτην την στιγμη παιζει αυτονομα..!
δηλαδη οτι επιλογη και να βαλω την δεχεται,αλλα και τα 2 καλωδια που εβγαλα απο περιεργεια(ethernet&rf)ο δεκτης συνεχιζει και παιζει κανονικα..

Μια απορία σε σχέση με τα powerline adapters: σε σπίτι με τριφασικό ρεύμα όπου το router είναι σε μία φάση και η πρίζα της τηλεόρασης σε άλλη φάση, προφανώς δεν "επικοινωνούν" τα powerline. Σε τέτοια περίπτωση τι εναλλακτικές υπάρχουν?