Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Στην αρχική σελίδα της παρουσίασης της υπηρεσίας αναφέρεται αυτό: Εδώ, να αναφέρουμε ότι πρόσβαση στην υπηρεσία θα έχουν όλοι οι συνδρομητές της Nova, ανεξαρτήτως παρόχου internet.
Μήπως να το αλλάζατε αφού τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Για να μην μπερδεύονται όσοι το βλέπουνε πρώτη φορά;

Θα ήθελα να σου διευκρινίσω ότι όσα έχουν γραφτεί στο αρχικό review ήταν η αρχική τοποθέτηση της Nova. Τώρα αν για τους δικούς τις λογούς άλλαξε αυτό το σχέδιο δεν είναι κάτι που μπορούμε εμείς να ξέρουμε ούτε το λόγο ούτε το γιατί. Από εκεί και πέρα η αλλαγές έχουν παρουσιαστεί εκτενώς στην συνεχεία του νήματος.

Ενεργοποιήθηκε το triple play μου αλλά προς το παρόν είμαι ακόμα με σύνδεση internet cosmote.Εννοείται πως μπαίνω στο on demand κανονικά πλέον...

Στάλθηκε από το F8131 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλσπέρα,
ειμαι στον ΟΤΕ και σκευτομαι να αλλαξω και να ερθω την νοβα. Το πακετο που με ενδιαφερει ειναι το family+ που εχει και το On demand .... μπορει να μου πει καποιος τι περιεχομενο εχει ?
εγω που δεν θα εχω πακετο με εργα + αθλητικα αλλα μονο σειρες ντοκυμαντερ παιδικα τι θα μπορω να δω ?
με ενδιαφερουν μεταγλωτισμενα παιδικα και σειρες εαν εχει επιλογες πολλες.... εχει επεισοδια νεα ? παλια ? υπαρχει καπου λιστα με το τι υπαρχει ?
ευχαριστω

Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Στο OnDemand τις NOVA θα μπορείτε να δείτε μόνο επιλεγμένες σειρές και ντοκιμαντέρ. Δεν υπάρχουν όλα όσα προβάλλονται. Από αυτά που προβάλλονται θα μπορείτε βέβαια να προγραμματίζετε εγγραφές και να τα βλέπετε όποτε θέλετε. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδικά. Λεπτομέρειες www.nova.gr. Πάντως χωρίς το πακέτο cinema το OnDemand θα είναι γενικά φτωχό σε επιλογές.

θα προτιμουσα μειωμενη τιμη στο πακετο απο τη θεωρητικα δωρεαν παροχη της εν λογω υπηρεσιας.

το on demand επι της ουσιας δεν ειναι δωρεαν με τοσους περιορισμους και φτωχες επιλογες.

μπορούσε να ειναι κατ επιλογη στον καθε συνδρομητη και με την αντιστοιχη χρεωση.

θα προτιμουσα μειωμενη τιμη στο πακετο απο τη θεωρητικα δωρεαν παροχη της εν λογω υπηρεσιας.

το on demand επι της ουσιας δεν ειναι δωρεαν με τοσους περιορισμους και φτωχες επιλογες.

μπορούσε να ειναι κατ επιλογη στον καθε συνδρομητη και με την αντιστοιχη χρεωση.

Δηλαδη πριν που δεν ειχες ondemand το πακετο σου ηταν φτηνοτερο και σου βαλανε χρεωση και υποχρεωτικη χρηση;

Πάντως αν μας διαβάζει κάποιος από την εταιρεία, σε μας που δεν μπορούμε να έχουμε 3play, ας το δώσουν με μία επιπλέον χρέωση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειναι διαθεσιμο σε κατοχους 3play με ενεργοποιημένο το κινηματογραφικό πακετο.

Α οκκ.
Μια ερώτηση ::
Εχω προγραμματίσει να γράψω στον σκληρο δίσκο ( δέκτης 3001 ) μια σειρά THE GIFTED.
Ηρθα σήμερα σπιτι μετα από 2 μερες και είδα ότι εγραψε το 3 επεισόδιο της σειράς οχι μια αλλα συνολικά 4 φορες.
Ξαφνικα πατάω playlist και βλεπω 6 επεισόδια.
Τα 3 πρωτα κομπλε τα αλλα 3 ειναι το τριτο επεισόδιο..
Αυτο είναι κάποιο bug ; η δεν εκανα κατι καλα εγω;

Ειναι διαθεσιμο σε κατοχους 3play με ενεργοποιημένο το κινηματογραφικό πακετο.
Με ολα τα πακετα με περιορισμο περιεχομενου. Εγω με το Family+ εχω on demand πχ για σειρες του fox .

Α οκκ.
Μια ερώτηση ::
Εχω προγραμματίσει να γράψω στον σκληρο δίσκο ( δέκτης 3001 ) μια σειρά THE GIFTED.
Ηρθα σήμερα σπιτι μετα από 2 μερες και είδα ότι εγραψε το 3 επεισόδιο της σειράς οχι μια αλλα συνολικά 4 φορες.
Ξαφνικα πατάω playlist και βλεπω 6 επεισόδια.
Τα 3 πρωτα κομπλε τα αλλα 3 ειναι το τριτο επεισόδιο..
Αυτο είναι κάποιο bug ; η δεν εκανα κατι καλα εγω;

Ειναι bug του δεκτη. Οταν προγραμματισεις εγγραφη ολων των επεισοδιων μιας σειρας, γραφει το καθε επεισοδιο οσες φορες παιχθει (δηλαδη και την πρωτη προβολη αλλα και τις επαναληψεις) και οχι μονο μια φορα, οπως θα ηταν το λογικο.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις εγγραφές στο δέκτη της Cosmote tv. Δε μπορούν να αναγνωρίσουν ποια επεισόδια μιας σειράς έχουν ήδη εγγραφεί και μόλις ξαναπροβάλλονται,τα γράφουν ξανά. Θα γράψει δηλαδή το επεισόδιο που προβλήθηκε στις 21:00 αλλα θα γράψει και την επανάληψη του στις 00:00.

Sent from my iPad using Tapatalk

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις εγγραφές στο δέκτη της Cosmote tv. Δε μπορούν να αναγνωρίσουν ποια επεισόδια μιας σειράς έχουν ήδη εγγραφεί και μόλις ξαναπροβάλλονται,τα γράφουν ξανά. Θα γράψει δηλαδή το επεισόδιο που προβλήθηκε στις 21:00 αλλα θα γράψει και την επανάληψη του στις 00:00.

Sent from my iPad using Tapatalk

Χωρις να θελω να σε αμφισβητήσω οσο ειχα οτε δεν το χα παρατηρήσει.
Έστω τον τελευταίο μισο χρόνο που έκανα εγγραφές

Ειναι bug του δεκτη. Οταν προγραμματισεις εγγραφη ολων των επεισοδιων μιας σειρας, γραφει το καθε επεισοδιο οσες φορες παιχθει (δηλαδη και την πρωτη προβολη αλλα και τις επαναληψεις) και οχι μονο μια φορα, οπως θα ηταν το λογικο.

Ας ελπίσουμε σε επόμενη αναβάθμιση να επιλυθεί

Πάντως στον 865 που κάνω χρήση συνεχώς αυτής της υπηρεσίας, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ αυτό το πρόβλημα....

Χωρις να θελω να σε αμφισβητήσω οσο ειχα οτε δεν το χα παρατηρήσει.
Έστω τον τελευταίο μισο χρόνο που έκανα εγγραφές
Και εγώ που γράφω από το Disney Junior για τηχ μικρή, δεν έχω παρατηρήσει αυτό το πράγμα. Ότι επεισόδια παίζονται και έχουν γραφτεί (έστω και με ανακάτεμένη σειρά), δεν ξαναγράφονται

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Και εγώ που γράφω από το Disney Junior για τηχ μικρή, δεν έχω παρατηρήσει αυτό το πράγμα. Ότι επεισόδια παίζονται και έχουν γραφτεί (έστω και με ανακάτεμένη σειρά), δεν ξαναγράφονται

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ίσως να διορθώθηκε, δεν έχω είναι αλήθεια, πρόσφατο παράδειγμα. Το είχα παρατηρήσει όταν ειχα γράψει κάποια σειρά της FOX. Θα το τσεκάρω πάλι.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορώ ρε παιδιά αν βάλω usb stick από internet on the go να δω nova on demand? Η πρέπει απαραίτητα μόνο Ethernet?