Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Πολύ σημαντικό ότι παίζουν και σε νέο 831 οι εγγραφές του προηγούμενου. Στις δοκιμές που είχαμε κάνει, αυτό δεν συνέβαινε. Έβλεπε ο δέκτης τις εγγραφές που είχαν γίνει σε άλλο 831, αλλά δεν τις έπαιζε. Εκτιμώ, ότι τελικά έχει να κάνει με το κλείδωμα στην ίδια συνδρομή.
Έβαλα δοκιμαστικά δύο εγγραφές , όταν είδα οτι ξεκίνησε η αναπαραγωγή τις σταμάτησα σε μερικά δευτερόλεπτα , νομίζω οτι αφού ξεκίνησε να τις αναπαράγει θα τις ολοκλήρωνε αν τον άφηνα. Λογικά σε σας δεν θα ξεκινούσε καθόλου την αναπαραγωγή ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Revi

Έβαλα δοκιμαστικά δύο εγγραφές , όταν είδα οτι ξεκίνησε η αναπαραγωγή τις σταμάτησα σε μερικά δευτερόλεπτα , νομίζω οτι αφού ξεκίνησε να τις αναπαράγει θα τις ολοκλήρωνε αν τον άφηνα. Λογικά σε σας δεν θα ξεκινούσε καθόλου την αναπαραγωγή ;

Όταν επιλεγόταν να "παίξει" κάποια εγγραφή, έβγαινε μήνυμα λάθους.

Ξάδελφος με 831 έχει περίεργα δικτυωμένο το διαμέρισμά του και δεν ξέρω αν το router vdsl που του σύνδεσα είναι στην κεντρική πρίζα ή όχι, για συνδέσω τον δέκτη σε μια από τις πρίζες του σπιτιού.
Το ερώτημά μου είναι αν εξακολουθεί το VoD να λειτουργεί με ενσύρματη σύνδεση ή μπορεί και με ασύρματη.

Μονο με καλωδιο απο το ρουτερ η αν εχεις κανει ειδικη εγκατασταση και εχεις πριζα ιντερνετ και το παρεις απο εκει η με παουερ λαιν αλλο.δεν ξερω. Τωρα βεβαια υπαρχει να εχεις εχτεντερ πριζα wifi μεγαλωνει την εμβελεια και απο κατω σου εχει μια υποδοχη για να συνδεσης καλωδιο αυτα.ασυρματα οχι .υπαρχει μια κεραια σε usb αλλα ειναι για αλλους δεκτες ,δεν εχει τετοιες προδιαγραφες το μενου της νοβας.

Ευχαριστώ.
Γνώριζα για την ενσύρματη σύνδεση (έτσι άλλωστε έχω συνδέσει και το δικό μου) αλλά έλεγα μήπως έχει αλλάξει κάτι.

Εχω μια ερώτηση,

έχω multiview με έναν 865 (master) και έναν 831. Δεν μπορώ να δω ondemand στον 831 (δεν κάνει αναβαθμιση)... παιζει ρόλο που δεν είναι master ο 831?

Εχω μια ερώτηση,

έχω multiview με έναν 865 (master) και έναν 831. Δεν μπορώ να δω ondemand στον 831 (δεν κάνει αναβαθμιση)... παιζει ρόλο που δεν είναι master ο 831?

Η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει και γίνεται σταδιακά. Δεν έχει περάσει ακόμα σε όλους του συνδρομητές για αυτό και δεν την έχεις. Αν θες μίλα με το support μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν εκεί με το θέμα της αναβάθμισης.

Ρε παιδιά έχουμε κανένα νεότερο σχετικά με την διάθεση της υπηρεσίας σε όλους τους συνδρομητές ανεξαρτήτως παρόχου; Πως τα βλέπετε τα πράγματα;

Μαύρα. Πάντως δίνω μια τελευταία ευκαιρία. Περιμένω την επίσημη ανακοίνωση και αν είναι αρνητική τότε πάμε σε άλλες Πολιτείες...

Τρόπος του λεγειν. Μάλλον κάποιο ενυδρείο θα μπει δίπλα στην tv, να βλέπουμε τα ψαράκια.

Μαύρα. Πάντως δίνω μια τελευταία ευκαιρία. Περιμένω την επίσημη ανακοίνωση και αν είναι αρνητική τότε πάμε σε άλλες Πολιτείες...

Το νου σου μην τους φοβισεις αποτομα και μπλοκαρουν και οι δικοι μας δεκτες...

Ρε παιδιά σε σας κολλάει καθόλου; Σ' εμένα δεν περνάει μέρα που θα χρησιμοποιήσω το on demand και δεν θα μου κολλήσει ο δέκτης 4-5 φορές. Ειδικά μετά από παύση είναι δράμα. Άσε που πολύ συχνά κολλάει και κατά την έξοδο από το on demand.

Μπορώ μα πώ ότι εδώ και λίγες μέρες η υπηρεσία δουλεύει σχεδόν τέλεια
Χθές είχα μόνο μία διακοπή ,μετά από συνεχείς απροβλημάτιστες θεάσεις περίπου δέκα ημερών
Σίγουρα κάποια στιγμή θα πρέπει να αλλάξει το λειτουργικό πού εμφανίζεται στην οθόνη με κάτι πιό σύγχρονο και με περισσότερες επιλογές ,καθώς και να αυξηθεί η ταχύτητα ,παραμένοντας σταθερή η μετάδοση
Πιστεύω ότι έφυγαν οι παιδικές ασθένειες

Αυτό ειναι καλό οτι βελτιώνεται άμεσα Πέτρο η υπηρεσία και ειναι λογικό, μια νέα υπηρεσία συνεχώς βελτιώνεται και δοκιμάζεται διαρκώς έως να φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για να χρησιμοποιήσουμε τη συγκεκριμένη υπηρεσία "on demand" πρέπει να έχουμε πάροχο δικτύου Forthnet? Επίσης, είναι διαθέσιμη για τους χρήστες start pack?

Προσπάθησα να συνδεθώ και μου βγάζει σφάλμα....

Μονο για συνδρομητές triple play για την περιοδο του beta testing.Απο nova λένε πως απο Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμο σε όλους,ίδωμεν.Επίσης βλέπεις περιεχόμενο ανάλογα την συνδρομή που πληρώνεις.Δηλαδή αν δεν έχεις τα novacinema δεν βλέπεις τις ταινίες / σειρές τους on demand κτλ.