Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Το ίδιο πρόβλημα κι εγω και στις 6/9 και χτες, σταματάει η ταινία ξαφνικά και ξεκινάει απο την αρχή! Αρκετά εκνευριστικό! Επισης εχει ανακαλύψει κανεις λειτουργία jump to σε συγκεκριμένο λεπτό της ταινίας; Γιατι με fast forward δεν παλευεται!
Σας ευχαριστω!

Παιδιά να ρωτήσω αν έχω καταλάβει καλά διαφορετικό περιεχόμενο έχει η υπηρεσία στους νέους δέκτες και διαφορετικό στον κλασικό 865 pvr;
Στον δέκτη μου εχω γύρω στις 12 ταινίες ή σειρές.
Στους νέους δέκτες πόσες επιλογές υπάρχουν.;
Με την αναβάθμιση του pvr θα εξισωθει το περιεχόμενο;
Ευχαριστώ

Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές όχι μονο σε ταινίες αλλα κ εκπομπές, ντοκιμαντέρ κλπ. Ουσιαστικά ειναι σα να έχεις την on demand βιβλιοθήκη του nova go στην τηλεοραση σου

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δηλαδή το περιεχόμενο εξισωνεται με το Nova go:
Υπάρχει περίπτωση ο 865 να έχει το ίδιο περιεχόμενο;

Δηλαδή το περιεχόμενο εξισωνεται με το Nova go:
Υπάρχει περίπτωση ο 865 να έχει το ίδιο περιεχόμενο;

Ναι ειναι παρόμοιο το περιεχόμενο. Οι 865 θα αναβαθμιστούν σε επόμενη φάση την οποία όμως δε μπορω να προσδιορίσω χρονικά. Δεν το περιμένω πολυ κοντά όμως.

Τελικα ειναι οριστικό έτσι;
Το on demand θα παιζει ειτε σε πιλοτική ειτε σε κανονική λειτουργία μονο σε 3play Forthnet σωστα;

Κάτι τελευταίο.
Ο πατερας μου εχει 3play και τον καινούργιο δέκτη.
Αν του δωσω τον 831 παρω τον δεκτη του με adsl ote θα παξει;
Ιδιο πακέτο εχουμε και οι 2 (cinema)

Βασικά εγώ έχω 3play NOVA full και βλέπω κανονικά on demand (προσωρινά) μέσω wind, έχω όμως τον 831. Εσύ όταν λες να αλλάξετε αποκωδικοποιητή εννοείς επίσημα (μέσω καταστήματος) ή στο "μιλητό"; Αν, στην δεύτερη περίπτωση, πάρει ο πατέρας τον δικό σου δεν θα μπορεί να δει on demand γιατί εσύ μάλλον δεν έχεις 3play (adsl OTE). Εσύ όμως μάλλον με τον αποκωδικοποιητή του πατέρα σου θα μπορείς να δεις μέσω adsl ΟΤΕ, αφού γίνεται στον 831 γιατί να μην γίνεται και στον 3001 (αν βέβαια έχει firmware που το επιτρέπει); γιατί δεν τον παίρνεις λίγη ώρα από τον πατέρα σου και τον δοκιμάσεις στην δική σου εγκατάσταση;

Πολυ σωστά κατάλαβες στο μιλητο με father.
Δεν είναι εφικτό να το δοκιμάσω γιατί η εγκατάσταση είναι στην Σιφνο ..απλα τωρα ειμαι Αθηνα.

Γι αυτό ρωταω καποιος που το εχει κανει και δουλεύει..
ΥΓ 1 Δεν βλεπει on demand o father
ΥΓ 2 Τι αλλη πατέντα πρέπει να επιστρατευσω προκειμένου να δω μια έξτρα υπηρεσια.
ΥΓ 3 κάλυψη δεν υπάρχει . Μόνο μονοπώλιο ΟΤΕ

Είμαι κάτοχος του 3play. Στο menu του αποκωδικοποιητή (831) πηγαίνω στο menu "on Demand" και βλέπω τις διαθέσιμες ταινίες. Καμία όμως σχεδόν δεν παίζει, σχεδόν όλες έχουν ένα λουκέτο δεξιά της ταινίας και όταν πατάω το "θέαση προγράμματος" μου γράφει το εξής μήνυμα:
"Δεν έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών για αναβάθμιση της συνδρομής σου".
Μα τι αναβάθμιση συνδρομής???? Νόμιζα οτι η Nova το έδινε δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές 3play!! Και αν η εταιρεία εννοούσε οτι παρέχει την δυνατότητα να βλέπεις on demand καμιά 10αριά ξεκλείδωτες ταινίες (και αυτές αδιάφορες, αλλα αυτό είναι υποκειμενικό) τότε πραγματικά η προσφορά είναι για γέλια!! Και το εννοώ για γέλια.

Ποιό πακέτο συνδρομής εχεις; Το on demand περιεχόμενο ειναι ανάλογο του πακέτου που πληρώνεις. Αν εχεις το sports pack δε μπορείς να βλεπεις ταινίες κοκ. Αν εχεις το full pack τα βλέπεις όλα. Λογικό δεν ειναι; Οτι πληρώνεις βλεπεις δηλαδή.

Sent from my iPad using Tapatalk

Μάλιστα. Για τους περισσότερους συνδρομιτές δηλαδή ανθρακας ο θησαυρος... Αν ότι πληρώνω βλέπω τότε δεν είναι προσφορά, γιατι δεν χρειαζόμουν την Nova να μου το θυμίσει". Είναι λοιπόν για όσους είδη έχουν το cinema και τους δίνει και την δυνατότητα on demand, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για όλους τους συνδρομητες 3play. Δεν είναι αυτο που αντιλαμβάνεσαι βλέποντας την διαφήμιση.

Καθόλου αυτονόητο. Λέει "για όλους τους συνδρομητές", αλλά αν όντως το περιοεχόμενο είναι 10 ταινίες χωρίς full pack δεν αξίζει ούτε το καλώδιο να πάω να αγοράσω.

Αν κάποιος ειναι ικανοποιημένος με το περιεχόμενο του start pack και δεν αποφασίζει να αναβαθμίσει τη συνδρομή του, τότε θα ειναι ευχαριστημένος και με αυτά που του προσφέρει το on demand

Καθόλου αυτονόητο. Λέει "για όλους τους συνδρομητές", αλλά αν όντως το περιοεχόμενο είναι 10 ταινίες χωρίς full pack δεν αξίζει ούτε το καλώδιο να πάω να αγοράσω.

Όχι είναι απόλυτα αυτονόητο. Αν εσύ μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλη την ταινιοθήκη της nova με το απλό start pack πχ, γιατί ακριβώς θα αναβάθμιζες σε cinema pack? αυτός που έχει cinema pack γιατί να το κρατήσει μετά και να μην πάει σε start? Τι είναι σωστότερο, εσύ να παίρνεις αυτό που πληρώνεις ή αυτός να πληρώνει παραπάνω απ αυτό που παίρνει?
Όπως και να χει όμως επειδή ανέφερες το τι λέει, την επόμενη φορά που θα δεις την διαφήμιση δώσε προσοχή στο τι γράφει και θα δεις ότι αναφέρει ξεκάθαρα πως το περιεχόμενο είναι ανάλογο του πακέτου. ΟΚ να γκρινιάζουμε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις αλλά αν αρχίσουμε να γκρινιάζουμε και για τα αυτονόητα τότε χάνουμε κάθε ουσία και σίγουρα βγαίνουμε και offtopic.

Το να προβάλεις μια διαφήμιση σαν "Προσφορά για όλους τους συνδρομητές Nova 3play" και με μικρά γράμματα που γρήγορα εξαφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης να πληροφορείς ότι είναι μόνο για τους συνδρομητές novacinema και fullpack είναι απόλυτα παραπλανητικό... Βέβαια ακολουθεί την πεπατημένη τέτοιου είδους προσφορών που χρησιμοποιούν και άλλοι, αλλα αυτό δεν τους αθωώνει σε καμία περίπτωση...
Το να είχε κάποιες ταινίες για να δεις δεν μπορεί να συγκριθεί με το πακέτο novacinema σε καμία περίπτωση, οπότε δεν μιλάμε για ανταγωνισμό. Αλλα το να μου έχεις κλειδωμένα τα πάντα, ακόμα και το Alien (ταινία του 197..κάτι) την στιγμή που το STAR χθές έπαιζε X-Men: First Class του 2011 είναι τουλάχιστον τραγικό.
Κανένας δεν είχε την απαίτηση να βλέπει πρώτες προβολές και καινούργιες ταινίες απο το on demand , όπως το novacinema. Αλλα αυτό δεν είναι σοβαρό, να μεις μπορείς να δεις ταινίες του 70!!! Ποια ακριβώς η λογική σε αυτό; Καμία. Δεν πρόσφερε καμία προσφορά σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ (επαναλαμβάνω) όπως διατυμπανίζει η εταιρεία, απλά έδωσε την δυνατότητα On Demand στους κατόχους Nova cinema, αλλα αυτό δεν ακούγετε και πολύ δυνατό για μια διαφήμιση...
Τέλος πάντων η Nova θα μπορούσε να το κάνει πιο σοβαρό το όλο το εγχείρημα με αρκετές ταινίες , κυρίως παλιές για όλους τους συνδρομητές όπως το διαφημίζει η ίδια!

Και σχετικά με το "αυτονόητο"....
Το πόσο αυτονόητο είναι κύριοι θα το δείξουν οι πωλήσεις και υφιστάμενοι πελάτες..... και όχι τα λόγια.