Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Ευχαριστώ για την προηγούμενη απάντηση αναφορικά με το καλώδιο Ethernet.
Όσοι έχουμε 3 play/sportspack, τι επιλογές έχουμε (π.χ. αθλητικά, ντοκιμαντέρ, σειρές) στο on demand; Το ρωτάω γιατί δεν γράφει στο site της nova.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι ανήκω στην κατηγορία που έμεινε εξω απο την υπηρεσία λογο του ότι δεν είμαι συνδρομητής triple play.Παρά το ξενέρωμα όμως δε μπορώ παρα να θεωρήσω αυτονόητο το τρόπο που λειτουργεί το πακέτο.Με ποια λογική θα συνέχιζε κάποιος να πληρώνει τα novacinema αν εσύ βλέπεις τις ίδιες ταινίες πληρώνοντας το starter?Απλά πράγματα ρε παιδιά.

Πρεπει να εχεις συνδεση 3play μετα οποιος εχει πακετο start pack βλεπει ταινιες εκμπομπες και σειρες του νοβα life ,κινηματογραφικα νεα οχι παντα και παιδικα , ντοκιμαντερ και αθλητικα αφιερωματα . οποιος εχει πακετο με τα αθλητικα βλεπει μονο καποια αφιερωματα παλι και οτι εχει και το start pack που αναφερω .αυτος που εχει τα κινηματογραφικα βλεπει αυτα που γραφω επανω συν ολες τις ταινιες ελληνικες του φινος και αλλες ,παλιες ξενες ταινιες ,πρεμιερεςκαι σειρες απο τα καναλια νοβα σινεμα 1,3και 4 μια μερα μετα την προβολη απο τις 12 το μεσημέρι και μετα περιπου .και τελος αυτος που εχει το φουλ πακετο εννοείται οτι εχει τα παντα.απαραιτητη προυποθεση ο δεκτης να μην κλεινει ποτε δηλαδη στις περιβαλλοντικές να ειναι αναμονη και ποτε, το πρασινο λαμπακι στον δεκτη αναμμενο δεν κλεινουμε ποτε τον δεκτη και συνδεμενο στο ιντερνέτ συνεχεια για να μπορει να βαζει και να βγαζει τις ταινιες και τις σειρες .αν για καποιο λογο δεν μπορεις να δεις βγαζεις απο την πριζα τον δεκτη και το ξαναβαζεις και το ρουτερ το ιδιο και εισαι ενταξει.δεν παιζει σε αλλο παροχο και η συνδεση μην ειναι κατω απο 4 αυτα .

Πρεπει να εχεις συνδεση 3play....δεν παιζει σε αλλο παροχο και η συνδεση μην ειναι κατω απο 4 αυτα .
Πάντως εγώ που έχω 3play nova full προχθές είδα κανονικά ταινία μέσω ίντερνετ wind. Βλέπεις προσωρινά είμαι εκτός σπιτιού. Άρα μάλλον δεν έχει σχέση ο παροχος αλλά αν είναι 3play.

Πάντως εγώ που έχω 3play nova full προχθές είδα κανονικά ταινία μέσω ίντερνετ wind. Βλέπεις προσωρινά είμαι εκτός σπιτιού. Άρα μάλλον δεν έχει σχέση ο παροχος αλλά αν είναι 3play.
Ακριβώς

Μιλησα με το τηλ. Κεντρο της νοβα εχουν φτιαξει να παιζει και σε αλλους παροχους τωρα ποτε εγινε δεν μου ειπε .αλλα πρεπει να εχεις 3πλει, παραδειγμα στο σπίτι και στο εξοχικο που εχει μονο οτε θα παιξει .τωρα να δουμε αυτους που εχουν μονο νοβα θα αφησουν να δουν και αυτη τωρα ,απο το 2017,ποτε. Ελπιζω να σκεφτούν λογικα και απο γεναρη να το δώσουν σε ολους.εγω νομίζω περιμενουν να δουν πως θα κινηθει ο οτε με το δικο του on demand και θα πραξουν και.αυτη αναλογα

Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Μιλησα με το τηλ. Κεντρο της νοβα εχουν φτιαξει να παιζει και σε αλλους παροχους τωρα ποτε εγινε δεν μου ειπε .αλλα πρεπει να εχεις 3πλει, παραδειγμα στο σπίτι και στο εξοχικο που εχει μονο οτε θα παιξει .τωρα να δουμε αυτους που εχουν μονο νοβα θα αφησουν να δουν και αυτη τωρα ,απο το 2017,ποτε. Ελπιζω να σκεφτούν λογικα και απο γεναρη να το δώσουν σε ολους.εγω νομίζω περιμενουν να δουν πως θα κινηθει ο οτε με το δικο του on demand και θα πραξουν και.αυτη αναλογα
Αν ισχύει απόλυτα αυτό που αναφέρεις φίλε linatsa τότε όλη αυτή η "θεωρία" ότι δε δίνουν την υπηρεσία σε όλους τους συνδρομητές παρά μόνο σε αυτούς που έχουν nova 3play ώστε να μην απολογούνται για πιθανή τεχνική δυσλειτουργία της υπηρεσίας μέσω άλλων παρόχων internet, κυριολεκτικά καταρρέει!
Πολύ απλά διαχωρίζουν τους συνδρομιτές δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις.

Εκβιαστική πολιτική. Κι εγώ όταν μου το είχανε πει στο τηλέφωνο και τους είχα ανταπαντήσει πως παίζει σε άλλους παρόχους αλλα σε 3play συνδρομητές, δαγκώθηκαν και μου ειχανε πει πως ειναι λάθος της υπηρεσίας και φυσικά θα σταματήσει και καλά που τους το είπα και άλλες πολλές δικαιολογίες. Δυστυχώς οπως βλέπω απο μακρυα και διακριτικά πλέον, συνεχίζεται η φαρσοκωμωδία (στο fb δεν προλαβαίνουν να σβήνουν αρνητικά σχόλια το ενα κατω απο το άλλο). Πραγματικά απορώ τι μυαλά έκατσαν και σκέφτηκαν κάτι τέτοιο. Ελπίζουμε στην αντίστοιχη υπηρεσία του ΟΤΕ που την περιμένουμε. Εαν αυτή δοθεί σε όλους τους παρόχους (και πλασαριστεί κατάλληλα) τότε ίσως θορυβηθούνε στη ΝΟΒΑ (μπορεί και όχι βέβαια αφού με το NOVA GO και την αντίστοιχη του ΟΤΕ υπηρεσία ισχύει το ακριβώς αντίθετο με τους παρόχους).

Re: Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Αν ισχύει απόλυτα αυτό που αναφέρεις φίλε linatsa τότε όλη αυτή η "θεωρία" ότι δε δίνουν την υπηρεσία σε όλους τους συνδρομητές παρά μόνο σε αυτούς που έχουν nova 3play ώστε να μην απολογούνται για πιθανή τεχνική δυσλειτουργία της υπηρεσίας μέσω άλλων παρόχων internet, κυριολεκτικά καταρρέει!
Πολύ απλά διαχωρίζουν τους συνδρομιτές δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις.
Το έχω γράψει κάτι σελίδες πριν(πιθανόν να έγιναν move στο παράπονα thread) με παράδειγμα φίλου που έβλεπε απο wind internet και επίσης εχω ανεβάσει και screenshot στα οποία η ίδια η nova μιλάει για πιλοτική περίοδο αποκλειστικότητας.Το "Μας δουλεύουν" δεν το λέω απλά για να το πω,ισχύει.

Η υπηρεσία ειναι σε δοκιμαστική και πιλοτική φάση ακόμα. Αυτή η κατάσταση μπορεί να πάρει αρκετό καιρό μέχρι να δωθεί πλέον κανονικά. Σε πρώτη φάση δίνεται σε πελάτες triple play, αργότερα που θα τελειώσει η δοκιμαστική περίοδος ίσως δωθεί σε όλους.

Σε καμια ευρωπαικη χωρα και κανένα ξενο πακετο δεν συμπεριφέρονται ετσι στους πελατες τους αυτο που γινεται ειναι ανεπίτρεπτο χωρις εμας δεν υπαρχουν. τα λεφτα μας δινουμε δεν ειναι free τα πακετα πρεπει ολοι μαζι να τους δωσουμε να καταλαβουν οτι πληρωνουμε και πρεπει να εχουμε ολοι τα ιδια .δεν μπορουμε να μας χωριζουν οπως εκαναν και με τα 3d ταινιες που βλεπουν αυτοι που εχουν τον 865 ,ετσι και αυτοι που εχουν μονο νοβα δεν βλεπουν το on demand .ενταξει ειναι δοκιμαστικη αλλα τουλαχιστον ας πουν οτι αργότερα θα το δωσουν η οτι δεν γινεται για καποιο λογο και οχι να κρυβονται πισω απο το δακτυλο τους και να λενε δεν ξερουμε δεν εχουμε καποια ενημερωση .να βγει επιτελους καποιος υπευθυνος και να μας ενημερωσει δεν ειμαστε πολιτες 2 κατηγοριας ειμαστε συνδρομητες και εχουμε καθε δικαίωμα. Να ξερουμε .

Πρωσοπικα ο τόνος και το ύφος σου μου φέρνει στο μυαλό μου μια εικόνα λες είσαι το αφεντικό της Nova και ειναι οι υπάλληλοι σου. Αυτά που συμφωνήσατε όταν έκανες συμβόλαιο στα παρέχει; Αθέτησαν την συμφωνία μεταξύ σας σε κάτι; Νομίζω όχι.... Η εταιρεία λανσάρισε ένα καινούργιο προϊόν και το δοκιμάζει εκεί που νομίζει καλύτερα, όταν υπέγραψες συμβόλαιο δεν σου Δεσμεύτηκε η Nova για κάποια υπηρεσία on demand συγνώμη κιόλας. Και στην τελική αν δεν είσαι ικανοποιημένος απο παρεχόμενες υπηρεσίες κανεις διακοπη και τελείωσε. Επίσης ειναι η τελευταία φορά που θα αναφέρω οτι δεν ειναι αυτό το νήμα το κυτιο παραπόνων της Nova για να κάνετε παράπονα για την υπηρεσία. Παράπονα στο κατάλληλο νήμα, οτιδήποτε πέρα απο την λειτουργία της υπηρεσίας θα διαγράφετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Εγω ειπα απλα τη γνωμη μου .σε αυτο που λες εχεις δικιο για το on demand δεν υπεγραψα κατι και oti οντως επρεπε να ειναι στο αλλο νημα .αλλα εγω υπογραψα 3dκαναλι κοπηκε δεν μας εδωσαν αλλη λυση και το εβαλαν στον865 αυτο ηθελα να πω.και απο εδω και περα θα πρεπει να γραφω το καθε μηνυμα στο νημα που του ανηκει ευχαριστω πολλη για την επισήμανση και συγνωμη που βγηκα off topic

Ρε παιδιά πάντως τωρα τελευταία εχω πολλά κολλήματα, με vdsl είμαι και στην αρχή, το εχω απο την πρώτη μέρα που ενεργοποιήθηκε όλα ηταν τέλεια. Τι να συμβαίνει?