Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Μαζευτήκατε πολλοί μάλλον

Πήξαμε στο buffering και στα reboot του δέκτη.
Ή ισχύει η παράπανω διαπίστωση ή ο 831 δεν "σηκώνει" αυτή την υπηρεσία.
Στην ίδια γραμμή το Netflix πετάει και είναι καρφωμένο στο 1080.

Άμα κάνει buffer και δεν φταίει η γραμμή τότε μάλλον του σερβερ είναι.. αλλά ποτέ να μαζεύτηκαν τόσοι πολλοι

Ειναι ίσως το μονο που δεν εχω κάνει το ρεσταρτ στο ρουτερ, θα το δοκιμάσω ....και σε μένα Netflix και οποιοδήποτε άλλο streaming παίζει απροβλημάτιστα!

Είχα πάρει το tenda A301 είχα δώσει 12 ευρώ δεν είχα δώσει πολλά, ενώ συνδέθηκα και έβαλα να δω κάτι μετά από λίγο μου έβγαζε μήνυμα ότι να συνδεθώ ξανά στο internet και δεν επαρκή η ταχύτητα. Συνέχεια μου σταμάταγε την ταινία στη μέση, μου είχε σπάσει να νεύρα δεν μπορούσα με τίποτα να το κάνω σταθερό το tenda. Η απόσταση με το router ήταν 4 μέτρα και μου έκανε αυτά τα παλαβά τελικά πήρα το TL-PA4010PKIT το άλλο που προτείνεται δεν το βρήκα πουθενά και είδα φως χωρίς κάποιο πρόβλημα. Η οθόνη υπάρχει δυνατότητα να μεγαλώνει στην θέαση.

Last edited by a moderator:
Τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα στη θέαση ταινιών και οχι σειρών. Το πρόβλημα είναι οτι μετα απο λίγα λεπτά βγάζει ενα μύνημα Ο-007 και λέει αν θέλετε να δείτε on demand συνδεθείτε στο ιντερνετ.......

Έχει εμφανιστεί και σε άλλους το μήνυμα αυτό; Σε προσπάθεια να ξαναπαίξω την ίδια ταινία εμφανίζεται το ίδιο μύνημα και δεν ξεκινάει σε άλλη ταινία παίζει κανονικά αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια.

Κάντε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον δέκτη μπορεί να διορθωθεί. Αν όχι γράψτε στο support του forum.

Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Και επαναφορες εκανα και το εγραψα στο support του forum και μιλησα τηλ μαζι τους αλλα μια απο τα ιδια εχω βαρεθει πια...,.

Re: Απάντηση: Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Μου το έκανε και εμένα αυτό με το tenda A301 που είχα, το είχα όμως ασύρματα. Όταν έβλεπα κάποια ταινία μου έβγαζε και εμένα το μήνυμα Ο-007 αν θέλετε να δείτε on demand συνδεθείτε στο ιντερνετ .
Πήρα το TL-PA4010PKIT και από τότε όλα τέλεια.

Ελα μου που εγω συνδεω με καλωδιο!! Και το σπαστικο ειναι ο μετα την διακοπη της ταινιας στην ξαναβαζει απο την αρχη .....ασε το σπαστικο με τις κλεψιθρες και με ταχυτητα 8/8.5 παρακαλω και οχι 4αρα που λενε.

Ότι ακριβώς περιγράφει ο panpan γίνεται και σε μένα, βαρέθηκα και εγώ, ούτε μια ταινία δεν μπορώ να δω. Από χθες το κάνει και στις σειρές..... Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι είναι γνωστό πρόβλημα και θα βγάλουν ενημέρωση και για άλλα προβλήματα αλλά δεν ξέρουν πότε.... Ζήσε Μάη μου.

Η πλάκα είναι ότι βγάζει το μήνυμα ότι δεν έχει επαρκεί ταχύτητα και θέλει πάνω από 4Mbps τη στιγμή που συγχρονίζω με 18900 Mbps :firstprize:

Έκαναν και έλεγχο γραμμής και δεν βρήκαν πρόβλημα, αναμονή λοιπόν του update.

Last edited:
Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Πρέπει στις ταινίες να έχουν μία ένδειξη ώστε να γνωρίζει κάποιος αν μπορείς να την δει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στην θέαση της ταινίας πρέπει να έχεις δυνατότητα να αλλάξεις το μέγεθος της οθόνης.

Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Review

Τι παίζει με την υπηρεσία?? Έχει θέμα αυτή τη στιγμη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand στους δέκτες Novabox!-Revi

Έχει θέμα ανά πάσα στιγμή ημέρα και νύχτα σε εμένα τουλάχιστον με 8/8 ταχύτητα θεωρώ ότι είναι απαραίτητη μια αναβάθμιση οπωσδήποτε γιατί εμείς ότι και να λέμε δεν λύνετε το πρόβλημα …..και κολλάει και ο δέκτης με ανάμενα τα λαμπάκια (πράσινο-κόκκινο) και με μόνη λύση την διακοπή τροφοδοσίας από το βύσμα εισόδου πίσω λόγω έλλειψης διακόπτη .

Σήμερα είχα πρόβλημα πριν το αγώνα και εγώ κατα τις 730 και απο οτι είδα και στο ημίχρονο γιατί έβλεπα το ματς την υπολοιπη ώρα. Πάντως απο τότε που το έβαλα βλέπω μια χαρα και ειδικά η κόρη μου που είναι ολη μέρα στα παιδικά κολημένη, εμείς τα βραδυα ταινία η σειρές. Βέβαια το έχω συνδέσει το κουτι με καλώδιο απ ευθείας και αν και δεν εχω ιντερνετ καλο (6-7mpbs) προσπαθω οταν βλέπω να μην έχω άλλες καταναλώσεις youtube κλπ.ανοιχτα γιατί έπηρεάζουν σίγουρα. Αυτο που θα ήθελα πάντως είναι αν είχαν συναυλιες να τις περάσουν στο On demand Γιατί είδα οτι όλες οι ταινές έχουν dolby και θα είναι καλή φάση οπως το MTV HD Που έχουν που ειναι φοβερο απο ποιότητα ηχου και εικόνας.

Re: Nova: νέα υπηρεσία Video On Demand

Πάντως για όσους αναρωτιόντουσαν γιατί δεν δίνει η nova πρόσβαση σε όλους τους παρόχους, δείτε εδώ:

ixp_peering-aggregate-month.png

Διπλασιάστηκε η κίνηση του GR-IX.

Last edited by a moderator:
Σύμφωνοι. Ας έκαναν κάτι για να μπορούσαμε όλοι μας να βλέπαμε.

Το συνολικό traffic του GR-IX έχει σχεδόν διπλασιαστεί από το launch της vod του ΟΤΕ. Και ειναι και soft launch.

Το GR-IX παραδοσιακά είχε ένα average 20gbps και έχει φτάσει κοντά 35-40 εδώ και μια εβδομάδα με Peaks στα 60-62.

Σύμφωνοι. Ας έκαναν κάτι για να μπορούσαμε όλοι μας να βλέπαμε.
Αυτο ακριβώς.Αν δεν μπορούσαν να μην έμπαιναν καν στη διαδικασία στη τελική.