Καλημέρα snbakos,
Έχουμε λάβει και το σχετικό μήνυμα στο facebook.
Kατόπιν ελέγχου που έγινε, βλέπουμε πως έχεις εικόνα στο δέκτη της κύριας κατοικίας σου.
Παραμένουμε στην διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς.
Γιώτα, Forthnet Support
καλησπέρα,έχω σοβαρό πρόβλημα με όλα τα κανάλια, από χτες που έκανα την αναβάθμιση, σε όλα τα κανάλια αναβοσβήνει η εικόνα δε μπορώ να δω καθόλου
Καλησπέρα al capone,
Θα χρειαστεί να γίνει επικοινωνία ώστε να ελέγξουμε το ζήτημα με την εικόνα που μας αναφέρεις.
Θα ήθελες να μας ενημερώσεις με το πότε θα είσαι διαθέσιμος ώστε να σε καλέσει τεχνικός μας για να είσαι και κοντά στον δέκτη σου;
Κώστας, Forthnet Support.
Να πω και γω τις εντυπωσεις μου απο την νεα αναβαθμιση.
Κολλαει για 1δευτ η εικονα οταν αλλαζεις καναλια,
μερικες φορες οταν παταω πχ το καναλι 300 δεν το περνει με την μια,
ειδα και γω σε μερικα (αν οχι ολα) καναλια αρκετα χαμηλο σημα. Πχ στο novasport2 εχω ακριβεια 42% και σταθμη 56%. Δεν ξερω αν ειναι πραγματικο ή εχει φαει κολλημα ο δεκτης,
στο τηλεκοντρολ το μονο κολλημα του ειναι το πληκτρο κατω απο το ΟΚ (V) το οποιο θελει παρα πολλες φορες πατημα για να πιασει την εντολη.
Ελπιζω να μην φαω καμια φολα το Σ/Κ που εχει αγωνες και γω να βλεπω μαυρο.
Καλησπέρα, μόλις έλαβα τον λογαριασμό, ενώ έχω στο πρόγραμμα δωρεάν διεθνής κλήσεις, χωρίς να έχει ξεπεραστεί κανένα όριο με έχετε χρεώσει στις διεθνείς κλήσεις 11,46
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.