Στο παρόν νήμα η Nova θα προσφέρει επίσημη παρουσία και υποστήριξη αποκλειστικά στα μέλη του avclub.gr.
Εδώ τα μέλη του avclub θα έχουν τη δυνατότητα να ζητούν υποστήριξη από τη Nova για τις υπηρεσίες που τους παρέχονται από την εταιρεία, και θα μπορούν να απευθύνουν τις ερωτήσεις - απορίες τους.
Στην συνέχεια ένας εκ των εκπροσώπων της Nova θα απαντήσει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.
Η εταιρεία δεσμεύει πολύτιμους ανθρώπινους πόρους για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των μελών μας, και ο χρόνος των ανθρώπων αυτών είναι περιορισμένος και πάνω απ' όλα σεβαστός.
Για το λόγο αυτό λοιπόν θα παρακαλούσα να διατυπώνετε καθαρά τις ερωτήσεις σας, και να μην γίνεται κανενός είδους κατάχρηση π.χ. ερωτήσεις εκτός θέματος, σχόλια, κ.λ.π. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας είναι εδώ για να βοηθήσουν να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα μέλος του avclub.gr, και όχι για θέματα που άπτονται επιλογών γενικότερης πολιτικής, σε διοικητικό επίπεδο της εταιρείας. Επίσης δεν θα επιτρέπονται απαντήσεις από άλλα μέλη πλην των επίσημων εκπροσώπων της Nova. Συζητήσεις και σχόλια για θέματα που προκύπτουν απ' τις απαντήσεις των εκπροσώπων της εταιρείας θα γίνονται στα ανάλογα νήματα στο υπο-forum της Nova. Το moderation στο παρών νήμα θα είναι αυστηρό.
Χρησιμοποιείστε πρώτα την αναζήτηση του forum πριν υποβάλετε το ερώτημα σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει ήδη ανάλογο θέμα και απάντηση.
Επίσης είναι σαφές πως η παρουσία της Nova στο forum δεν αντικαθιστά το customer care της Nova (18345 & [email protected]) αλλά λειτουργεί επικουρικά.
καλησπέρα,
10/9 συμπληρώνω χρόνο στην υπηρεσία που έχω με την νόβα (3play-start pack), μπορείτε να μου πείτε που αναφέρει στην σύμβαση που έχω υπογράψει ότι πρέπει να είμαι στο δίκτυο της εταιρίας μέχρι 10/9? Εφόσον προ-πληρωνω την συνδρομή μου θα έχω πληρώσει μέχρι 10/9 και θα αλλάξω εταιρία πχ στις 2/9 εγώ είμαι χαμένος κατά 8 ημέρες και όχι η νόβα. Που το αναφέρει αυτό γραπτά το όποιο εάν αθετήσω θεώρει η νόβα ότι είμαι υπαίτιος και υπάρχει πέναλτι διακοπής γραμμής ? ρώτα επειδή μια συνάδελφος σας από εξυπηρέτηση μελάτων έτσι με ενημέρωσε σήμερα σε τηλεφωνική μου επικοινωνία.
Ευχαριστώ
Καλημέρα
Είμαι σε διαδικασία φορητότητας στην forthnet
Πήγα στον ΟΤΕ (είχε λήξει το συμβόλαιο μου) και μετα δέχτηκα πρόταση από εσάς.
Στο my account λέει Χρέωση λόγω αθέτησης Δέσμευσης 130,01.
Μπορείτε να το δείτε λίγο γιατί δεν αθέτησα το συμβόλαιο μου
Ευχαριστώ
Καλησπέρα σας,
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι κατά την αποδοχή της προσφοράς που έλαβες στις 10/9/2014 είχες συμφωνήσει για 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία, η οποία λήγει στις 10/9/2015.
Σχετικά με την αναφορά σου, για την πληρωμή της συνδρομής, είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι ο εκάστοτε λογαριασμός καλύπτει το διάστημα το οποίο χρεώνει έως ότου εξοφληθεί.
Επίσης, αν η μεταφορά σε άλλο πάροχο, πραγματοποιηθεί για παράδειγμα στις 2/9 και ο λογαριασμός έχει χρέωση για διάστημα ως 10/9, τότε με την διακοπή της υπηρεσίας, γίνεται και ο ανάλογος αντιλογισμός καθώς δεν μπορεί να υπάρχει χρέωση όταν δεν λαμβάνεις τις αντίστοιχες υπηρεσίες από εμάς.
Όπως σωστά μας αναφέρεις έχει ξεκινήσει η διαδικασία ενεργοποίησης εκ νέου σε εμάς.
Είναι λογικό να έχει εκδοθεί το παραστατικό που μας αναφέρεις καθώς έγινε διακοπή της υπηρεσίας όποτε έγινε και η χρέωση του αντίστοιχου penalty διακοπής.
Ωστόσο, έχουμε ζητήσει σχετικές διευκρινίσεις και θα επανέλθουμε για να σε ενημερώσουμε.
Στη διάθεση σας.
Γιώτα, Forthnet Support
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.