*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Γειά σας και από εμένα. Ειμαι συνδρομητής 3play πολλά χρόνια και έχει λήξει το συμβόλαιο μου εδώ και πολλούς μήνες. Θα ήθελα μία σοβαρή προσφορά για να ανανεώσουμε την συνεργασία μας.
Σας στέλνω τα στοιχεία μου με pm

Σας ευχαριστώ

Καλησπέρα σας stonecityboys και NIKOS_777,

Καλησπερα σας,
Σας εχω στειλει μηνυμα για το mynova και την αποστολη εξοπλισμου.

Έχουμε λάβει το προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Γειά σας και από εμένα. Ειμαι συνδρομητής 3play πολλά χρόνια και έχει λήξει το συμβόλαιο μου εδώ και πολλούς μήνες. Θα ήθελα μία σοβαρή προσφορά για να ανανεώσουμε την συνεργασία μας.
Σας στέλνω τα στοιχεία μου με pm

Σας ευχαριστώ

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Γιώργος, Nova Support

Καλησπερα σας,
Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση
Μολις παρελαβα τον καινουργιο αποκωδικοποιητη.
Οταν τον συνδεσω και βαλω την καινουργια καρτα πανω, πρεπει να κανω κατι αλλο για να λειτουργησουν τα καναλια , θα ανοιξουν αυτοματα ?

Καλησπερα σας,
Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση
Μολις παρελαβα τον καινουργιο αποκωδικοποιητη.
Οταν τον συνδεσω και βαλω την καινουργια καρτα πανω, πρεπει να κανω κατι αλλο για να λειτουργησουν τα καναλια , θα ανοιξουν αυτοματα ?

Καλησπέρα stonecityboys,

Γιώργος, Nova Support

Καλησπέρα σας και από εμένα.
Ειμαι συνδρομητής 3play + αθλητικά αρκετά χρόνια και έχει λήξει το συμβόλαιο μου εδώ και 18 μήνες. Θα ήθελα μία προσφορά για να ανανεώσουμε το συμβόλαιο.
Σας στέλνω τα στοιχεία μου με pm.
Σας ευχαριστώ.

Καλό θα ήταν να υπήρχαν κάπου στο novaguide συγκεντρωμένες όλες οι ταινίες που παίζονται αλφαβητικά(όπως στον έντυπο τηλεοπτικό οδηγό στις τελευταίες σελίδες)μαζι με μια φωτογραφία αν γίνεται.
Έτσι με μια γρήγορα ματιά βλέπεις τι θες να προγραμματίσεις να δεις.

Τωρα στο novaguide.gr, αν πατήσεις προτασεις>>>ταινίες σου βγαζει καμια 10ρια ταινιες που προτείνει για τις επόμενες μέρες.
Γιατί δε βάζετε και ένα μενου "ολες οι ταινιες"
απλά μια ιδεά,
ευχαριστώ

Καλησπέρα . Έχω στείλει pm με τα προσωπικά μου στοιχεία. Παρακαλώ να προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα . Έχω στείλει pm με τα προσωπικά μου στοιχεία. Παρακαλώ να προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα.

Ευχαριστώ
Καλό θα ήταν να γράφεις και τον λόγο που στέλνεις τα στοιχεία γιατί ειναι όρος για την ορθή λειτουργία του support.

Καλησπέρα σας,

Καλησπέρα σας και από εμένα.
Ειμαι συνδρομητής 3play + αθλητικά αρκετά χρόνια και έχει λήξει το συμβόλαιο μου εδώ και 18 μήνες. Θα ήθελα μία προσφορά για να ανανεώσουμε το συμβόλαιο.
Σας στέλνω τα στοιχεία μου με pm.
Σας ευχαριστώ.

Έχουμε λάβει το pm σου και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Καλό θα ήταν να υπήρχαν κάπου στο novaguide συγκεντρωμένες όλες οι ταινίες που παίζονται αλφαβητικά(όπως στον έντυπο τηλεοπτικό οδηγό στις τελευταίες σελίδες)μαζι με μια φωτογραφία αν γίνεται.

Τωρα στο novaguide.gr, αν πατήσεις προτασεις>>>ταινίες σου βγαζει καμια 10ρια ταινιες που προτείνει για τις επόμενες μέρες.
απλά μια ιδεά,
ευχαριστώ

Σε ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις. Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τα σχόλια των συνδρομητών μας είναι σημαντικά για εμάς και λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν.

Ο στόχος της εταιρείας με τη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι να προσφέρουμε στο on line κοινό το απόλυτο εργαλείο εξατομικευμένης ενημέρωσης τηλεοπτικού προγράμματος των καναλιών που παίζουν στην πλατφόρμα της Nova

Το πρόγραμμα της τηλεόρασης και του ondemand περιεχομένου παρουσιάζεται με τέτοιο τρόπο τέτοιο ώστε να:
• Απευθύνεται σε όλο το κοινό ανεξάρτητα αν είναι συνδρομητής μας
• Επικοινωνεί το περιεχόμενο τόσο των δικών μας όσο και των ελεύθερων καναλιών της Nova
• Προσφέρουμε στους συνδρομητές μας αναβαθμισμένες υπηρεσίες τηλεοπτικού οδηγού που θα προσφέρουν μια εξατομικευμένη εμπειρία Nova

Ο επισκέπτης μπορεί να εγγραφεί στην υπηρεσία Novaguide είτε με δημιουργία λογαριασμού είτε συνδέοντας το προφίλ του στο Facebook.
Έχει τη δυνατότητα να φτιάξει λίστα με τις αγαπημένες εκπομπές, τα αγαπημένα κανάλια ή ακόμα και τις υπενθυμίσεις του. Υπενθύμιση μέσω της εφαρμογής μπορεί να ορίστει τόσο σε live όσο & on demand περιεχόμενο.
Επίσης, μπορεί να κάνει αναζήτηση με χρήση λέξεων κλειδιών και αυτόματων προτάσεων.

Στην Αρχική σελίδα του website φιλοξενείται το πλούσιο περιεχόμενο της υπηρεσίας Novaguide, δίνοντας όμως παράλληλα σε όλους τους χρήστες την πρόσβαση για έναν αναλυτικό τηλεοπτικό οδηγό με βασικά σημεία:
• Κεντρικό μενού στο πάνω μέρος της σελίδας
• Αφιερώματα των καναλιών μας
• Μελλοντικά προγράμματα

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι από εχθές Πέμπτη 28/1/2016, είναι διαθέσιμη η νέα εφαρμογή του Novaguide.gr στο Google Play Store για Android. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η έκδοση για iOS.
Η νέα εφαρμογή Novaguide.gr αποτελεί ένα TV companion app που μπορείτε να ενημερώνεστε για τις αγαπημένες σας μεταδόσεις όπου και αν βρίσκεστε. Η νέα εφαρμογή προσφέρει:
• Προσωποποιημένο τηλεοπτικό οδηγό.
• Καθημερινές προτάσεις από αθλητικές μεταδόσεις, ταινίες, σειρές, ντοκυμαντέρ, παιδικά, ψυχαγωγία/lifestyle
• Αφιερώματα για νέες σειρές, τηλεοπτικά talk shows, κινηματογραφικές παραγωγές
• Κάλυψη των σημαντικότερων βραβείων της τηλεοπτικής showbiz όπως Oscars, Χρυσές Σφαίρες, SAG, Βραβεία Καννών
• Γρήγορη αναζήτηση του τηλεοπτικού προγράμματος με τη χρήση λέξεων κλειδιών
• Να διαμοιράσετε το αγαπημένου σας πρόγραμμα με τους φίλους σου σε Facebook, Twitter
• Διαγωνισμούς με πλούσια δώρα για τους φίλους του Novaguide.gr

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε επιπλέον ότι πέραν από τις "Προτάσεις" που μας προανέφερες όπου αναρτώνται κάθε μήνα κάποιες επιλογές που υπάρχουν μεταξύ ταινιών, σειρών, ντοκιμαντέρ κλπ που προβάλλονται από τα κανάλια μας, υπάρχουν και οι "Πρεμιέρες" όπου υπάρχει αναλυτική λίστα με τις πρεμιέρες που προβάλλονται ανα μήνα από τα κανάλια μας με τις ημέρες και τις ώρες προβολής. Την συγκεκριμένη λίστα μπορείς να την βλέπεις εδώ

Ευχαριστώ

Έχουμε λάβει το pm σου και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Γεωργία, Nova Support

απλά μια ιδεά,
ευχαριστώ

Χωρίς να θέλω να απαξιωσω το αίτημα σου και μιας και αφορά γενικότερες λειτουργίες της Nova και όχι κάτι που αφορά κάποιο πρόβλημα καλό θα ήταν να υποβάλεις το αίτημα σου στην φόρμα επικοινωνίας που υπάρχεις στην σελίδα www.nova.gr εγώ βάση του πρώτου μηνύματος που εξηγεί τους όρους λειτουργίας του support θα πρέπει να σβήσω το παρόν μήνυμα ως εκτός ωρίων κανονισμού, παρόλα αυτά θα το αφήσω να το δουν τα παιδιά του support και ειμαι σίγουρος οτι θα το προωθήσουν εκεί που πρέπει.

Καλησπέρα σας. Είμαι συνδρομητής μόνο στο δορυφορικό της nova. (Full pack).
Σταθερό και internet είμαι σε άλλη εταιρεία.
Επειδή θέλω να αλλάξω πάροχο και ετοιμάζομαι να κάνω αίτηση φορητότητας, μπορείτε να μου κάνετε μία προσφορά για το 3play? Σταθερό - internet - full pack?
Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σας. Είμαι συνδρομητής μόνο στο δορυφορικό της nova. (Full pack).
Σταθερό και internet είμαι σε άλλη εταιρεία.
Επειδή θέλω να αλλάξω πάροχο και ετοιμάζομαι να κάνω αίτηση φορητότητας, μπορείτε να μου κάνετε μία προσφορά για το 3play? Σταθερό - internet - full pack?
Ευχαριστώ.

Καλημέρα alexdam,

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως έχουμε λάβει το προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Παραμένουμε στην διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Γιώργος, Nova Support

Γεια σας. Θέλω να αλλάξω το email στο οποίο θα μου έρχονται ειδοποιήσεις στο novaguide και δεν μπορώ. Πως μπορώ να το αλλάξω;

Γεια σας. Θέλω να αλλάξω το email στο οποίο θα μου έρχονται ειδοποιήσεις στο novaguide και δεν μπορώ. Πως μπορώ να το αλλάξω;

Καλημέρα pektis7,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως για την αλλαγή/ενημέρωση των στοιχείων σου, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσεις είσοδο στην σελίδα novaguide.gr και στην συνέχεια θα επιλέξεις "Το όνομα του προφίλ σου (στο επάνω μέρος της σελίδας) - Τα στοιχεία μου". Στην επιλογή "Τα στοιχεία μου" μπορείς να τροποποιήσεις τόσο το email, όσο και τα υπόλοιπα προσωπικά στοιχεία του προφίλ σου.

Παραμένουμε στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστείς.

Γιώργος, Nova Support

Μολονότι είχα επισημάνει και από εδώ την διαφωνία μου σε χρεώσεις που κακώς υπέστη ο πατέρας μου παλιότερων ετών, τις τακτοποιησα έστω και με δόσεις
Έχουν ανταλλαχθει σχετικά μηνύματα, από τα οποία δεν προκύπτει πουθενά ότι ζητήσαμε επανασύνδεση 5 χρόνια μετά
Και στείλατε σήμερα λογαριασμό σε 88 χρονων άνθρωπο 150 , με ποια λογική;
Σας εχω αποστείλει και ΠΜ

Καλημέρα pektis7,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως για την αλλαγή/ενημέρωση των στοιχείων σου, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσεις είσοδο στην σελίδα novaguide.gr και στην συνέχεια θα επιλέξεις "Το όνομα του προφίλ σου (στο επάνω μέρος της σελίδας) - Τα στοιχεία μου". Στην επιλογή "Τα στοιχεία μου" μπορείς να τροποποιήσεις τόσο το email, όσο και τα υπόλοιπα προσωπικά στοιχεία του προφίλ σου.

Παραμένουμε στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστείς.

Γιώργος, Nova Support
Αυτό κάνω αλλά δεν με αφήνει να αλλάξω το email. Τα άλλα στοιχεία με αφήνει να τα αλλάξω. Μάλιστα το πεδίο που είναι το email είναι ελαφρώς γκρίζο. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι μπαίνω από κινητό

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε

Μολονότι είχα επισημάνει και από εδώ την διαφωνία μου σε χρεώσεις που κακώς υπέστη ο πατέρας μου παλιότερων ετών, τις τακτοποιησα έστω και με δόσεις
Έχουν ανταλλαχθει σχετικά μηνύματα, από τα οποία δεν προκύπτει πουθενά ότι ζητήσαμε επανασύνδεση 5 χρόνια μετά
Και στείλατε σήμερα λογαριασμό σε 88 χρονων άνθρωπο 150 , με ποια λογική;
Σας εχω αποστείλει και ΠΜ

Καλησπέρα MATTHIAS,

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως έχουμε λάβει το pm σου και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Γιώργος, Nova Support

Αυτό κάνω αλλά δεν με αφήνει να αλλάξω το email. Τα άλλα στοιχεία με αφήνει να τα αλλάξω. Μάλιστα το πεδίο που είναι το email είναι ελαφρώς γκρίζο. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι μπαίνω από κινητό

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι είμαστε σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα μας για σχετικές διευκρινίσεις και για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε για την ενημέρωσή σου.

Αλέξης, Nova Support

Καλό θα ήταν να γράφεις και τον λόγο που στέλνεις τα στοιχεία γιατί ειναι όρος για την ορθή λειτουργία του support.

Δεν το γνωριζα το συγκεκριμενο. Ενημερωτικα προκειται για προσφορα.

Status
Not open for further replies.