Καλησπερα σας,
Σας εχω στειλει μηνυμα για το mynova και την αποστολη εξοπλισμου.
Γειά σας και από εμένα. Ειμαι συνδρομητής 3play πολλά χρόνια και έχει λήξει το συμβόλαιο μου εδώ και πολλούς μήνες. Θα ήθελα μία σοβαρή προσφορά για να ανανεώσουμε την συνεργασία μας.
Σας στέλνω τα στοιχεία μου με pm
Σας ευχαριστώ
Καλησπερα σας,
Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση
Μολις παρελαβα τον καινουργιο αποκωδικοποιητη.
Οταν τον συνδεσω και βαλω την καινουργια καρτα πανω, πρεπει να κανω κατι αλλο για να λειτουργησουν τα καναλια , θα ανοιξουν αυτοματα ?
Καλό θα ήταν να γράφεις και τον λόγο που στέλνεις τα στοιχεία γιατί ειναι όρος για την ορθή λειτουργία του support.Καλησπέρα . Έχω στείλει pm με τα προσωπικά μου στοιχεία. Παρακαλώ να προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα.
Ευχαριστώ
Καλησπέρα σας και από εμένα.
Ειμαι συνδρομητής 3play + αθλητικά αρκετά χρόνια και έχει λήξει το συμβόλαιο μου εδώ και 18 μήνες. Θα ήθελα μία προσφορά για να ανανεώσουμε το συμβόλαιο.
Σας στέλνω τα στοιχεία μου με pm.
Σας ευχαριστώ.
Καλό θα ήταν να υπήρχαν κάπου στο novaguide συγκεντρωμένες όλες οι ταινίες που παίζονται αλφαβητικά(όπως στον έντυπο τηλεοπτικό οδηγό στις τελευταίες σελίδες)μαζι με μια φωτογραφία αν γίνεται.
Έτσι με μια γρήγορα ματιά βλέπεις τι θες να προγραμματίσεις να δεις.
Τωρα στο novaguide.gr, αν πατήσεις προτασεις>>>ταινίες σου βγαζει καμια 10ρια ταινιες που προτείνει για τις επόμενες μέρες.
Γιατί δε βάζετε και ένα μενου "ολες οι ταινιες"
απλά μια ιδεά,
ευχαριστώ
Καλησπέρα . Έχω στείλει pm με τα προσωπικά μου στοιχεία. Παρακαλώ να προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα.
Ευχαριστώ
Καλό θα ήταν να υπήρχαν κάπου στο novaguide συγκεντρωμένες όλες οι ταινίες που παίζονται αλφαβητικά(όπως στον έντυπο τηλεοπτικό οδηγό στις τελευταίες σελίδες)μαζι με μια φωτογραφία αν γίνεται.
Έτσι με μια γρήγορα ματιά βλέπεις τι θες να προγραμματίσεις να δεις.
Τωρα στο novaguide.gr, αν πατήσεις προτασεις>>>ταινίες σου βγαζει καμια 10ρια ταινιες που προτείνει για τις επόμενες μέρες.
Γιατί δε βάζετε και ένα μενου "ολες οι ταινιες"
απλά μια ιδεά,
ευχαριστώ
Καλησπέρα σας. Είμαι συνδρομητής μόνο στο δορυφορικό της nova. (Full pack).
Σταθερό και internet είμαι σε άλλη εταιρεία.
Επειδή θέλω να αλλάξω πάροχο και ετοιμάζομαι να κάνω αίτηση φορητότητας, μπορείτε να μου κάνετε μία προσφορά για το 3play? Σταθερό - internet - full pack?
Ευχαριστώ.
Γεια σας. Θέλω να αλλάξω το email στο οποίο θα μου έρχονται ειδοποιήσεις στο novaguide και δεν μπορώ. Πως μπορώ να το αλλάξω;
Αυτό κάνω αλλά δεν με αφήνει να αλλάξω το email. Τα άλλα στοιχεία με αφήνει να τα αλλάξω. Μάλιστα το πεδίο που είναι το email είναι ελαφρώς γκρίζο. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι μπαίνω από κινητόΚαλημέρα pektis7,
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως για την αλλαγή/ενημέρωση των στοιχείων σου, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσεις είσοδο στην σελίδα novaguide.gr και στην συνέχεια θα επιλέξεις "Το όνομα του προφίλ σου (στο επάνω μέρος της σελίδας) - Τα στοιχεία μου". Στην επιλογή "Τα στοιχεία μου" μπορείς να τροποποιήσεις τόσο το email, όσο και τα υπόλοιπα προσωπικά στοιχεία του προφίλ σου.
Παραμένουμε στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστείς.
Γιώργος, Nova Support
Μολονότι είχα επισημάνει και από εδώ την διαφωνία μου σε χρεώσεις που κακώς υπέστη ο πατέρας μου παλιότερων ετών, τις τακτοποιησα έστω και με δόσεις
Έχουν ανταλλαχθει σχετικά μηνύματα, από τα οποία δεν προκύπτει πουθενά ότι ζητήσαμε επανασύνδεση 5 χρόνια μετά
Και στείλατε σήμερα λογαριασμό σε 88 χρονων άνθρωπο 150 , με ποια λογική;
Σας εχω αποστείλει και ΠΜ
Αυτό κάνω αλλά δεν με αφήνει να αλλάξω το email. Τα άλλα στοιχεία με αφήνει να τα αλλάξω. Μάλιστα το πεδίο που είναι το email είναι ελαφρώς γκρίζο. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι μπαίνω από κινητό
Καλό θα ήταν να γράφεις και τον λόγο που στέλνεις τα στοιχεία γιατί ειναι όρος για την ορθή λειτουργία του support.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.