Καλησπέρα,Γεια σας.
Εδώ και κάποιες μέρες και κατά τις ώρες 13:00 με 23:00 περίπου, η ταχύτητα του ίντερνετ πέφτει κάτω από τα 4 Mbps (αν και συνεχίζει η σύνδεση να δείχνει ότι συγχρονίζει γύρω στα 10 Mbps), με αποτέλεσμα να γίνεται αδύνατη η θέαση του ondemand.
Σας στέλνω pm.
Ευχαριστώ
Καλησπέρα,
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον mitsoskappa και παρά τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες με την τεχνική υποστήριξη δυστυχώς δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα, με την αιτιολογία ότι λόγω του ότι είναι όλοι κλεισμένοι στα σπίτια τους έχει αυξηθεί ο φόρτος στις γραμμές.
Η κατάσταση έχει γίνει πλέον αφόρητη και παρακαλώ για μια προσπάθεια διόρθωσης.
Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
PM sent, ευχαριστώ
Καλημερα
Σας έστειλα pm γιατί έχασα ξαφνικά τα κανάλια nova
Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλα ΟΚ. ΕυχαριστώΚαλημέρα Γιώργος Κ.,
Έχουμε λάβει το pm σου και έχουμε απαντήσει σχετικά.
Παραμένουμε στη διάθεσή σου.
Γιώργος, Nova Support
καλησπέρα , έχω Νοβα 3 play sport και 24 ίντερνετ , θέλω να μάθω πότε λήγει η συνδρομή μου και προσφορά για αναβάθμιση σε vdcl ( τιμές κτλ ) .
καλημερα σε ολους στο φορουμ και καλη διαμονη στο σπιτι!μια προταση προς την νοβα τωρα που εχουν δημιουργηθει νεες συνθηκες.με την ενεργοποιηση του e-bill να υπαρξει εκπτωση στην αξια καθε λογαριασμου ενα ευρω.ειναι κατι που το κανουν και αλλες εταιριες του κλαδου!με εκτιμηση ηλιας απο αρτα! επισης αλλη μια προταση οταν με το καλο στρωσουν τα πραγματα ενσωματωστε στο novaflix και τα αθλητικα καναλια και καταργηστε αυτην την μπιμπ διαχειριση θεασης στο novago.ετσι θα επιτυχεται και αυξηση στο πελατολογιο σας.της εταιρειας εννοω!!
Καλησπέρα,
Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου σχετικά με πιθανή αναβάθμιση του προγράμματος μου.
Σας στέλνω pm με τα στοιχεία μου.
Καλησπέρα! Δεν έχω καταφέρει να δω novago σε λάπτοπ με windows 10. Εγκαθιστώ το πρόγραμμα και όταν συνδέομαι μου ζητάει να (ξανα)κατεβάσω την εφαρμογή. Χρησιμοποίησα Internet explorer, firefox, edge (αφού έσβησα cookies κλπ) αλλά τίποτα. Έχετε καμία ιδέα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.