*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: *** Nova official support ***

Όντως, άμεση ανταπόκριση και μπράβο τους.
Όπως και στο avclub που συμβάλλει σε αυτό.

Απάντηση: Re: *** Nova official support ***

Καλημερα και παλι,

Θα ηθελα να ευχαριστησω τους Forthnet.Nova.Rep1 για την αμεση εξυπηρετηση και ανταποκριση για το θεμα μου.

Σας ευχαριστω παρα πολυ.

Τον Forthnet.Nova.Rep1, θέλεις να πεις, γιατί καθένας έχει διαφορετικό username και ο Rep1 που φαίνεται ότι ασχολείται περισσότερο, ονομάζεται Νίκος.

εγω ειχα ενα προβλημα την προηγουνη εβδομαδα(απο τον αερα) και επεζαν μονο το nova sport1 + 7. ειχε ερθει τεχνικος τις nova και ρυθμισε το πιατο.. την τριτη που ειχε τον πολυ αερα μου το ξανα εκανε το ιδιο(και εχασα και το ματς του champions του ολυμπιακου) ..αλλα σημερα ειναι οκ.με την μονοι διαφορα πως το euro sport μια παιζει μια οχι και χωρις να εχει εικονα τις προκοπης και να μου λεει ελεξτε το καλωδιο συνδεσεις.. και επισεις απο χθες οταν εχω κλειστο τον αποδικοιποιητη ανοιγει και κλεινει μονος του

@ tzio

θα μας στείλετε pm με κάποιο στοιχείο για να ζητήσουμε να σας καλέσει πάλι ένας τεχνικός και να το ελέγξουμε;

ευχαριστούμε
Νίκος, Nova support

Re: Απάντηση: Re: *** Nova official support ***

Τον Forthnet.Nova.Rep1, θέλεις να πεις, γιατί καθένας έχει διαφορετικό username και ο Rep1 που φαίνεται ότι ασχολείται περισσότερο, ονομάζεται Νίκος.

...Σε ευχαριστω Νικο καθως και το avclub για την ευκαιρια που μας δινει για ολα....

Eίμαι συνδρομητής του 3play μαζί με τα κανάλια του Novasports. Σχετικά με την υπηρεσία multiview για να έχω και στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο πρόσβαση θα χρειαστώ 2ο αποκωδικοποιητή και να προστεθεί 2πλο lnb στο πιάτο και το καλώδιο που θα χρειαστεί φυσικά. Το lnb και τον αποκωδικοποιητή τον χρεώνομαι; Τι πληρώνω αν ζητήσω να μου στείλετε τεχνικό για μια τέτοια εργασία; περιοχή: Κερατσίνι.

@ Filippos1984

Καλημέρα. Αφού είστε ήδη συνδρομητής στο Nova3play το upgrade kit δεν θα το χρεωθείτε. Το κόστος του τεχνικού είναι στα 62 ευρώ. Αν θέλετε μπορείτε να μας στείλετε και pm με ένα κινητό επικοινωνίας για να δούμε μήπως υπάρχει και κάποια ειδική προσφορά για το multiview.

ευχαριστούμε
Νίκος, Nova support

Απάντηση: *** Nova official support ***

Αφού ευχαριστήσω την υποστήριξη μέσω φόρουμ που μετέφερε το πρόβλημά μου στην εταιρία και περιμένω λύση (το άλλο απλό τεχνικό ζήτημα του reset συσκευών στο novago επίσης λύθηκε), θέλω να γνωστοποιήσω αυτό το νήμα που ανοίχθηκε σχετικά με τα προβλήματα χρεώσεων που αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές.

Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο AV Club που προσφερει αυτή την υποστήριξη και ενα ακόμη μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα άτομα της forthnet-Nova-Rep τα οποία ασχολύνται πραγματικά και νιωθεις τελικα ότι υπάρχει μια εταιρεία που ασχολείται με το πρόβλημα σου.

:SFGSFGSF: συγχαρητήρια και παλι :SFGSFGSF:

Εκ μερους συγγενικου προσωπου οταν γινεται αιτηση και σου στελνουν τα χαρτια να υπογραψεις τον αποκωδικοποιητη απο που το προμηθευεσαι απο την στιγμη που δεν γινεται η αιτηση σε φυσικο καταστημα?
Στον στελνουν η οταν ερθουν για την εγκατασταση στον φερνουν τοτε και τον πληρωνεις?

Ομολογω πως η ενεργεια της Nova να ορισει εναν υπευθυνο σερβις σε σάητ, ειναι ακρως επαγγελματικη ενεργεια και προσφερει πολλα, πρωτα - πρωτα στην ιδια. Συγχαρητηρια και ελπιζω σε ανταποκριση και του αντιπαλου...δεους!

Εκ μερους συγγενικου προσωπου οταν γινεται αιτηση και σου στελνουν τα χαρτια να υπογραψεις τον αποκωδικοποιητη απο που το προμηθευεσαι απο την στιγμη που δεν γινεται η αιτηση σε φυσικο καταστημα? Στον στελνουν η οταν ερθουν για την εγκατασταση στον φερνουν τοτε και τον πληρωνεις?

Σε αυτή την περίπτωση τον εξοπλισμό της Nova τον φέρνει ο τεχνικός που θα κάνει την εγκατάσταση και τον πληρώνετε στον τεχνικό.

ευχαριστούμε
Νίκος, Nova support

Καλημέρα, και από μένα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο AVClub για το βήμα που μας προσφέρει και ακόμα ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Νίκο ( Forthnet.Nova.Rep1 ) για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκρισή του στην επίλυση θέματος μου..
Συγχαρητήρια , καλή και ουσιαστική συνέχεια σε υποστήριξη ...

Αναβάθμιση θα γίνει στο άμεσο μέλλον στον αποκωδικοποιητη pace hd 831 ?Το μηχάνημα κολλαέι πάρα πολυ κατα την εναλλαγή καναλιών(ζαπινκ).Είναι θέμα καθαρά λογισμικού.Κάποιος επίσημα απο την nova θα μας δώσει μια απάντηση?

@ lamprosred

δυστυχώς ακόμη δεν μπορούμε να δώσουμε συγκεκριμένη ημερομηνία του επόμενου firmware upgrade. Το θετικό είναι ότι πράγματι θα υπάρξει firmware upgrade, καθώς τα θέματα που αναφέρετε είναι πραγματικά και δουλεύουμε προς την επίλυσή τους.

ευχαριστούμε
Νίκος, Nova support

Αυτο με το κολλημα του αποκωδικοποιητη στην εναλλαγη καναλιων μερικες φορες γινεται εκνευριστικο...
Υπαρχει σκεψη καποια στιγμη, ισως και στο αμεσο μελλον, να δωθουν τα HD καναλια ελευθερα για ολα τα πακετα?

Πολυ καλη κινηση απο το AVclub για αμεσες απαντησεις και λυσεις στα θεματα Forthnet/Nova...

Καλησπέρα και απο μένα.Είμαι συνδρομητής Νοβα απο εποχής filmnet.
Πρίν 6 μήνες ανανέωσα για ένα ακόμα χρόνο με έκπτωση στο full πακέτο
και δώρο τα HD κανάλια.Πρίν 2 μέρες σταμάτησαν να παίζουν εκτος απο
το eurosport HD και το πρόσφατο ΔΤ HD.Το πρόβλημα μου είναι οτι μου είχαν
πει όταν ανανέωσα την συνδρομή οτι θα τα έχω για 6 μήνες δωρεάν και μέχρι τέλος του χρόνου θα
είναι δωρεάν για όλους ,κάτι που δεν έγινε.Υπάρχει η προοπτική να δωθούν δωρεάν στο full πακέτο?
Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την υποστήριξη μέσω του φόρουμ.

Καλημερα, μερικες ερωτησεις για να τα κανω σωστα και να προλαβω τυχον καταστασεις:

Στο σπιτι εχω Nova full πακετο στο ονομα του father
Internet στο ονομα το δικο μου.
+ τηλεφωνο (2 γραμμες απο τον ΟΤΕ)
1 γραμμη στο ονομα της μητερας μου ( που ειναι εκει το internet)
2 γραμμη στο ονομα της γιαγιας μου ( που εχει πεθανει)
Θελοντας να τα κανω 3play και πετυχαινοντας μια τιμη λιγο καλυτερη απ την τιμη του καταλογου θελω να ρωτησω για να μην γινει κανενα μπερδεμα με το courier και μετα στελνω ξανα χαρτια, θελω να:
Να βγαινει 1 λογαριασμος στο ονομα μου
Να μεταφερθει το ιντερνετ στην γραμμη 2 και γενικα το τηλεφωνο+ιντερνετ να ειναι στην γραμμη 2
Πηγα απο ενα καταστημα 4νετ και ρωτησα και μου ειπαν οτι χρειαζονται ταυτοτητες απο ολους +ληξιαρχικη πραξη θανατου και μετα ολες τις αλλες τις διαδικασιες τις αναλαμβανει η 4νετ.
Μου λειπει κατι αλλο;
Ευχαριστω

Επανέρχομαι στο ζήτημα της ενεργοποίησης της χρήσης του Apple TV στο novago application. Νομίζω οτι πρέπει ΑΜΕΣΑ να το δείτε ξανά και να το ενεργοποιήσετε αφου στην αντίστοιχη διαδικασία μεσω laptop ειναι εφικτή η άμεση προβολή στην tv. Να περιμένουμε την αναβαθμηση αγαπητέ Νίκο;;;;;

Status
Not open for further replies.