Γεια σας μια ερώτηση σχετικά με το vdsl. Μένω Κατερινη σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ. Από το κέντρο. Υπάρχει περίπτωση αναβάθμισης σε vdsl περιμετρικα του Κέντρου από την forthnet ή είναι θέμα του ΟΤΕ να εγκαταστήσει σταθμούς? Και αν ναι υπάρχει κάποιο χρονικό σχεδιάγραμμα . Ευχαριστώ.
Καλημερα. Σε ios9 iphone6 δεν λειτουργει η εφαρμογη. Τι κανουμε;
Μια ερώτηση. Πήρα το Θέμα για την προσφορά του nova go, έκανα την εγγραφή, αλλά την έκανα σε desktop. Δε λειτουργεί όμως. Πήγα στο laptop, πάω να συνδεθώ, μου λέει έχεις περάσει το όριο των συσκευών. Πως το λύνουμε αυτό? (δεν είμαι συνδρομητής nova/forthnet)
Καλησπέρα. Πέρασα του κωδικούς απο το nova go σε ενα καινούργιο laptop και μετά απο αυτόματη ενημέρωση που έκανε ο υπολογιστής στους drivers οταν πάω να συνδεθώ στην υπηρεσία μου λέει οτι εχω φτάσει στο οριο τον επιτρεπόμενων συσκευών και οτι πρέπει να κάνω ανανέωση των συσκευών.
Το πρόβλημα ειναι οτι δεν μπορώ να κάνω ανανέωση γιατί είχα κάνει πριν λίγες ημέρες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.