*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: *** Nova official support ***

Δεν ξέρω αν γίνομαι απαιτητικός, θεωρώ όμως ότι θα έπρεπε να μας ενημερώνατε με κάποιο τρόπο (από το app, με SMS, στο site) ότι η εφαρμογή δε συνεργάζεται με Android 6. Αν το ήξερα δε θα αναβάθμιζα...

Καλημέρα manosfp,

Σε ευχαριστούμε για την παρατήρηση σου και θα φροντίσουμε να μεταφερθεί στους αρμόδιους αποδέκτες.

Γιώτα, Forthnet Support

Απάντηση: *** Nova official support ***

Καλησπέρα σας.Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση του δέκτη μου 831 μέσω του my account αλλά βγάζει συνέχεια αποτυχία.
Εχω κάνει reset και εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά και πάλι δεν κάνει τίποτα.

Μπορείτε να στείλετε εσείς την αναβάθμιση ;

Καλησπέρα music_1896,

Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις μέσω προσωπικού μηνύματος με ένα screenshot από το μήνυμα σφάλματος που λαμβάνεις κατά τη προσπάθεια αναβάθμισης μέσω του My Account, ώστε να το ελέγξουμε και να βοηθήσουμε;

Αλέξης, Forthnet Support

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Θα θέλαμε να συντονιστείς στο κανάλι Novasports1 (Θέση 302) ώστε να πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες ενέργειες από τη πλευρά μας στον ενεργό δέκτη σου.

Επίσης, θα ήθελες να μας ενημερώσεις αν ο δέκτης που χρησιμοποιείς στο Εξοχικό είναι σε λειτουργία αυτή τη στιγμή, ώστε να φροντίσουμε για ανάλογες ενέργειες;

Αλέξης, Forthnet Support

Εχω συντονισει τον δεκτη στο καναλι που ειπατε.

Ο δεκτης που ειναι στο εξοχικο ειναι εκτος ρευματος τωρα.Αυριο θα παω και θα σας ενημερωσω απο εκει.

Έχουμε προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την έναρξη αναβάθμισης του ενεργού δέκτη σου.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο δέκτης σου δε θα πρέπει να αποσυνδεθεί από το ρεύμα κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support

Εχει ξεκινησει η αναβαθμιση και ειναι περιπου στα μισα.

Οταν τελειωσει πρεπει να κανω εργοστασιακες ρυθμισεις και απενεργοποιηση των περιβαλλοντικων ρυθμισεων ;

Μπορείς να προχωρήσεις σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του δέκτη σου με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης, ακολουθώντας πλέον τη διαδρομή :

Menu - Ρυθμίσεις - Τεχνικές Ρυθμίσεις - Αρχικές Ρυθμίσεις

καθώς και να παραμετροποιήσεις τις Περιβαλλοντολογικές Ρυθμίσεις σύμφωνα με το παρακάτω:

Menu - Ρυθμίσεις - Περιβαλλοντολογικές - Χρόνος: Ποτε / Τύπος: Αναμονή

Είναι σημαντικό επίσης να αναφέρουμε ότι κατόπιν της αναβάθμισης, τυχόν ρυθμίσεις Γονικού Ελέγχου χρειάζεται να προγραμματισούν εκ νέου.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Αλέξης, Forthnet Support

Κατι διαφορετικό να ρωτήσω, το kontra από την θεση 852 δεν μπορεί να μπει μέσα στην ομάδα 1ΧΧ όπου είναι τα υπόλοιπα ελληνικά κανάλια; εκεί δεν είναι η σωστή θέση του; υπάρχει κάποιος λόγος που βρίσκεται στην ομάδα 8ΧΧ;

Η αναβαθμιση εγινε μια χαρα.Ευχαριστω πολυ.Αν δεν τα καταφερω αυριο με τον αλλο δεκτη θα σας ξαναενοχλησω.

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***

Καλησπέρα σας,

Κατι διαφορετικό να ρωτήσω, το kontra από την θεση 852 δεν μπορεί να μπει μέσα στην ομάδα 1ΧΧ όπου είναι τα υπόλοιπα ελληνικά κανάλια; εκεί δεν είναι η σωστή θέση του; υπάρχει κάποιος λόγος που βρίσκεται στην ομάδα 8ΧΧ;

Σε ευχαριστούμε για την σχόλιο σου και θα μεταφερθεί στους αρμόδιους αποδέκτες.

Η αναβαθμιση εγινε μια χαρα.Ευχαριστω πολυ.Αν δεν τα καταφερω αυριο με τον αλλο δεκτη θα σας ξαναενοχλησω.

Είμαστε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Κώστας, Forthnet Support

παρακαλώ θα ήθελα ενημέρωση λογαριασμού διότι έχω κάποιες απορίες

Καλησπέρα 5giannis,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις μέσω προσωπικού μηνύματος με το ζήτημα που αντιμετωπίζεις, καθώς και με κάποιο από τα στοιχεία της σύνδρομής σου, ώστε να βοηθήσουμε;

Αλέξης, Forthnet Support

Απάντηση: Re: *** Nova official support ***

είχα τηλεφωνική επικοινωνία με την Forthnet όλα εντάξη

Εχω στειλει pm για εσφαλμενη χρεωση καναλιων HD. Παρακαλω ενημερωστε με.

Καλημέρα και από εδώ socmaster,

Έχουμε λάβει το pm που αναφέρεις και έχουμε ήδη απαντήσει.

Στη διάθεση σου.

Γιώτα, Forthnet Support

καλησπερα.επειδη ειχα τον αποκωδικοποιητη εκτος ρευματος δεν εγινε αναβαθμιση,προσπάθησα χειροκινητα αλλα δεν μου βρισκει νεα αναβαθμιση,μπορειτε να με βοηθήσετε? ευχαριστω

Καλησπέρα paolo222,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η αναβάθμιση του αποκωδικοποιητή σου θα γίνει αυτόματα μέσω δορυφόρου το επόμενο διάστημα, χωρίς να απαιτηθεί κάποια ενέργεια από εσένα, αρκεί να είναι συνδεδεμένος στο ρεύμα και με το δορυφορικό κάτοπτρο.

Ωστόσο, υπενθυμίζουμε ότι παρέχεται η δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης του δέκτη Novabox, μέσω της υπηρεσίας My Account.

Αλέξης, Forthnet Support

Status
Not open for further replies.