*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Δεν μπόρεσα να στείλω κάτι τρεχει.

Last edited by a moderator:
Για την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, θα προτείναμε να επεξεργαστείς το μήνυμά σου.

Σε ανάλογες περιπτώσεις, καλό είναι τα στοιχεία της υπηρεσίας να ανακοινώνονται σε προσωπικό μήνυμα.

Πατώντας εδώ, μπορείς να μας αποστείλεις σχετικό προσωπικό μήνυμα, ώστε να βοηθήσουμε.

Αλέξης, Nova Support

Καλημέρα, υπάρχει τρόπος να μπορέσουμε να δούμε τα τρία ιταλικά RAi που ειναι ελεύθερα στον δορυφόρο με τον δεκτή της Nova;

Καλησπέρα nmarkoulis,

Τα κανάλια έχουν συμπεριληφθεί στο μπουκέτο Public του δέκτη μας. Ωστόσο η εταιρεία μας δεν έχει κάποια δυνατότητα επέμβασης στην μετάδοση των εν λόγω καναλιών.

Παναγιώτης, Nova Support

Τι εννοείται ότι τα κανάλια ειναι στο μπουκέτο public? Μπορώ δηλαδή να τα δω, και αν ναι πως;

Καλημέρα εκτός από τα συνεχή κολλήματα κατά την χρήση της On Demand υπηρεσίας ο 831 πλέον δεν αναγνωρίζει ούτε τον σκληρό. Θέλω να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά δεν γνωρίζω τον PIN .Αυτός ο δέκτης μου έχει δοθεί από την NOVA σε αντικατάσταση του δικού μου μήπως βρεθεί λύση στα κολλήματα.

Τι εννοείται ότι τα κανάλια ειναι στο μπουκέτο public? Μπορώ δηλαδή να τα δω, και αν ναι πως;
Πατάς το πλήκτρο tv και επιλέγεις το μπουκέτο public.

Καλημέρα εκτός από τα συνεχή κολλήματα κατά την χρήση της On Demand υπηρεσίας ο 831 πλέον δεν αναγνωρίζει ούτε τον σκληρό. Θέλω να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά δεν γνωρίζω τον PIN.
1234

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε

Πατάς το πλήκτρο tv και επιλέγεις το μπουκέτο public.

Ευχαριστώ, δεν την ήξερα αυτή την λειτουργεία!

Λόγω πάγιας εντολής με πιστωτική κάρτα μου είχατε κάνει δώρο το multiview για ένα χρόνο.
Επειδή έληξε το δωρεάν διάστημα για το multiview θα ήθελα να σας ρωτήσω ένα μπορεί να μου δοθεί ξανά σαν δώρο το multiview εάν συνεχίσω να πληρώνω με πάγια εντολή ή εάν υπάρχει άλλος τρόπος για να το κάνετε δώρο (πχ ανανέωση για 1 χρόνο)

Καλησπέρα Vangelis75,

'Εχουμε λάβει το ανάλογο προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Αλέξης, Nova Support

Καλησπέρα. Θα ήθελα να με ενημερώσετε για προσφορά του Novasports pack (δυστυχώς το σταθερό είναι δεσμευμένο για 1 ακόμα χρόνο και κάτι), με χρονική ισχύ 1 χρόνο και αν είναι υποχρεωτικά μεγαλύτερη η ισχύς την ποινή διακοπής στο χρόνο (χωρίς να σημαίνει ότι απαραίτητα θα διακόψω, παρά μόνο αν πέσει η ομάδα μου στην Β´), με σκοπό την άμεση σύνδεση. Σε περίπτωση που παραμείνει η ομάδα του χρόνου σε 1 χρόνο κάτι θα έλθω σε επαφή και για το σταθερό πλέον για ενιαία τηλέφωνο-δορυφορική.
Ευχαριστώ Νίκος

Καλησπέρα Nikos56,

Αρχικά σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας καθώς και για το ενδιαφέρον που δείχνεις προς τις υπηρεσίες μας και στην εταιρεία μας.

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να φροντίσουμε να σε καλέσει αρμόδιος συνάδελφος και να σε ενημερώσει αναλυτικά για τις υπηρεσίας μας και τις διαθέσιμες προσφορές μας;

Αλέξης, Nova Support

καλησπερα 31-8 ληγει το συμβολαιο που εχω με την nova.επειδη δεν μου εχει ερθει ουτε λογαριασμος ουτε προταση για ανανεωση χρειαζεται κατι για να κανω διακοπη μετα τις 31-8?ευχαριστω

Καλησπέρα fiestakias,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σε προσωπικό μήνυμα, ώστε να σε ενημερώσουμε αναλυτικά;

Δημήτρης, Nova Support

Καλησπέρα σας. Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι ο λογαριασμός μου παρουσιάζει ανεξόφλητο υπόλοιπο. Μπήκα στο myaccount και είδα ότι όντως φαίνεται ότι έχω απλήρωτο τον τελευταίο λογαριασμό. Τον τελευταίο λογαριασμό τον πλήρωσα 03/08. Έχω και την απόδειξη. Μάλιστα, ο καταστηματάρχης μου κράτησε 40 αντί για 38,82 και μου είπε ότι θα μου τα αφαιρέσει από τον επόμενο λογαριασμό. Τι έχει συμβεί;

Καλησπέρα Lolos21,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου σε προσωπικό μήνυμα, ώστε να μπορέσουμε να το ελέγξουμε;

Γεωργία, Nova Support

καλησπέρα 7/9 λήγει το συμβόλαιο που έχω με την nova.Μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος από το αρμόδιο τμήμα μαζί μου για το τι μπορεί να γίνει με κάποια προσφορά για να συνεχιστεί η συνεργασία μας

Status
Not open for further replies.