*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα palm238,

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα, με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου (π.χ. τον αριθμό τηλεφώνου, τον ΑΦΜ του κατόχου), για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γιώργος, Nova Support

Καλησσπερα
Σας ευχαριστω για την αμεσο επικοινωνια ,τελικα το προβλημα λυθηκε κανοντας επανεκινηση το ρουτερ.

Καλησσπερα
Σας ευχαριστω για την αμεσο επικοινωνια ,τελικα το προβλημα λυθηκε κανοντας επανεκινηση το ρουτερ.

Καλησπέρα palm238,

Εμείς σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας και παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Γιώργος, Nova Support

22/6 ληγει το δωρεαν multiview απο την εξυπηρετηση πελατων μου ειχαν πει να καλεσω πριν ληξει για να το δουμε επειδη αιρνω λενε θα με παρουν και δεν με παιρνει κανεις μπορειτε να προωθησετε να με καλεσουν? σας στελνω σε pm τα στοιχεια μου

22/6 ληγει το δωρεαν multiview απο την εξυπηρετηση πελατων μου ειχαν πει να καλεσω πριν ληξει για να το δουμε επειδη αιρνω λενε θα με παρουν και δεν με παιρνει κανεις μπορειτε να προωθησετε να με καλεσουν? σας στελνω σε pm τα στοιχεια μου

Καλημέρα lak100,

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Έχουμε λάβει το αντίστοιχο προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αντώνης, Nova Support

Καλησπέρα nik1965,

Αλέξης, Nova Support

Καλημερα , υπαρχει προβλημα με το συστημα πληρωμης λογαριασμων με παγια εντολη. Υπαρχει δυνατοτητα να επικοινωνησει καποιος ;;

Καλημέρα aenaos15,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου σε dm ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γεωργία, Nova Support

Καλημέρα
Είμαι συνδρομητής Nova 3play, υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που προτείνει η Nova για ασύρματη σύνδεση αποκωδικοποιητή με το ρούτερ για την υπηρεσία on demand?
Ευχαριστώ

Καλημέρα Mankon7,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου σε dm ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Αντώνης, Nova Support

Είμαι συνδρομητής 3play, και θέλω να ενεργοποιήσω το on-demand με ασύρματη σύνδεση. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο της tp_link που προτείνει η Nova για καλύτερη σύνδεση;;

Kαλησπέρα Mankon7,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για τη σύνδεση του δέκτη σου με το router, θα χρειαστεί να συνδέσεις απλά με ένα καλώδιο το router με τον αποκωδικοποιητή σου.

Υπάρχουν δύο προτεινόμενες συνδεσμολογίες για την χρήση της Υπηρεσίας Nova On Demand:

1η. Σύνδεση με καλώδιο Ethernet (RJ45)
2η. Σύνδεση μέσω Powerline Extender

Μπορείς να ακολουθήσεις τις πολύ απλές οδηγίες που θα βρεις στο παρακάτω video.

εδώ:

Επίσης, μπορείς να συμβουλευτείς και τον σχετικό οδηγό σύνδεσης:

Τέλος, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτείς Powerlines σε ένα από τα καταστήματά μας.

Κώστας, Nova Support

Καλησπέρα
Σήμερα ενεργοποίησα την υπηρεσία novago για το Laptop μου.
Αντιμετωπίζω όμως πρόβλημα φτάνω μέχρι την σύνδεση και εκεί μου βγάζει μήνυμα όπου μου ζητάει να εγκαταστήσω ξανά το plug-in.
Exω windows 10 64bit.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα sifiskafkalas,

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου;

Αλέξης, Nova Support

Γειά σας, επειδή λήγει το συμβόλαιο μου με τη nova θα ήθελα να μου γίνει προσφορά για ανάλογες υπηρεσίες. Σημειώνεται ότι δεν χρειαζομαι vdsl και επιθυμώ 12 ώρες προς κινητά δωρεαν.

Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα firstuser77,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε pm με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γεωργία, Nova Support

Καλησπέρα, θα ήθελα μια προσφορά για nova sports pack, τώρα έχω full pack μόνο τηλεόραση. Κωδικός συνδρομητή -1697 6721- (Παρακαλώ για επικοινωνία στο δηλωμένο κινητό στα στοιχεία επικοινωνίας στην Nova)

Καλησπέρα, θα ήθελα μια προσφορά για nova sports pack, τώρα έχω full pack μόνο τηλεόραση. Κωδικός συνδρομητή -1697 6721- (Παρακαλώ για επικοινωνία στο δηλωμένο κινητό στα στοιχεία επικοινωνίας στην Nova)

Καλησπέρα kosbar,

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου (π.χ. τον ΑΦΜ του κατόχου, τον αριθμό κάρτας του αποκωδικοποιητή), ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γιώργος, Nova Support

Όταν ανανέωσα το συμβόλαιό μου είχατε υποσχεθεί πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα μου παραδίδατε δωρεάν τον νέο αποκωδικοποιητή Novabox HD 3001! Έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Μέχρι τώρα τη βγάζω με τον δικό μου που προσωπικά τον είχα αγοράσει από Κωτσόβολο όταν για πρώτη φορά παρουσιάσατε τα HD κανάλια, ζητώ τον 3001, αν γνωρίζω καλά, έτσι συμφωνήσαμε κατά την ανανέωση! Σήμερα μου τηλεφώνησαν και μου είπαν πως για να τον έχω πρέπει να πληρώσω 49 ! Δεν συμφωνήσαμε κάτι τέτοιο και το παίρνω ως αθέτηση συμφωνίας από τη μεριά σας και κοροϊδίας στο πρόσωπο μου και θα ξεκινήσω άμεσα τις διαδικασίες μεταπήδησης στην Cosmote!

Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε

Καλησπέρα argisak,

Αντώνης, Nova Support

Status
Not open for further replies.