*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα loufjohn,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε pm με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γεωργία, Nova Support

Γεια σας,

Μπολις σας εστειλα pm με τα στοιχεια μου και το προβλημα που αντιμετωπιζω.
Ευχαριστω, Γιωργος

Καλησπέρα George Syranastasis,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι έχουμε λάβει το pm σου και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Γεωργία, Nova Support

Ειμαι πελατης της Nova με 3play περιπου 5 χρονια με συχνες ανανεωσεις συμβολαιων επειδη ειχα μια πολυ καλη προσφορα 3play απο αλλο παροχο,θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει ρητρα αποδεσμευσης, αν ναι ποσο ειναι και αν δεν πληρωθει η ρητρα τι γινεται?

Καλησπέρα Fixxxer,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε pm με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γεωργία, Nova Support

Καλημερα σας ειμαι χρονια συνδρομητης 3πλει θελω να παρω vdsl ίντερνετ.ειμαι στο αστικό κεντρο νεου κοσμου .τα καφαο τα εβαλε η βονταφον.εκεινη εδω και 2 μερες μαζι και ο οτε παρεχει vdsl .τουλαχιστον στο δικο μου καφαο η οικοδομικο τετραγωνο αν θελουμε να το πουμε .εσεις ομως εχθες καλεσα σχεδον σε ολη την νοβα και ειχα μιλησει με διαφορους εκπρόσωπους.με το εμπορικο,με το πωλησεων,με κατάστημα,με το τεχνικο τμημα .αλλα ο καθενας ελεγε τα δικα του και μου δωσαν να καταλαβω οτι δεν θα υπάρχει vdsl στην περιοχη .αλλως ειπε 3μερες,αλλος 1 εως 3 μηνες αλλος ισως ποτε και οχι σε ολα τα καφαο και θα επιλεγει η εταιρια πια καφαο θελει και την περιοχη που θελει να βαλει η οχι .εσεις μπορειτε να μου πειτε αν θα υπάρχει vdsl η οχι και αν ναι ξερουμε ποτε .ευχαριστω.

Καλημερα σας ειμαι χρονια συνδρομητης 3πλει θελω να παρω vdsl ίντερνετ.ειμαι στο αστικό κεντρο νεου κοσμου .τα καφαο τα εβαλε η βονταφον.εκεινη εδω και 2 μερες μαζι και ο οτε παρεχει vdsl .τουλαχιστον στο δικο μου καφαο η οικοδομικο τετραγωνο αν θελουμε να το πουμε .εσεις ομως εχθες καλεσα σχεδον σε ολη την νοβα και ειχα μιλησει με διαφορους εκπρόσωπους.με το εμπορικο,με το πωλησεων,με κατάστημα,με το τεχνικο τμημα .αλλα ο καθενας ελεγε τα δικα του και μου δωσαν να καταλαβω οτι δεν θα υπάρχει vdsl στην περιοχη .αλλως ειπε 3μερες,αλλος 1 εως 3 μηνες αλλος ισως ποτε και οχι σε ολα τα καφαο και θα επιλεγει η εταιρια πια καφαο θελει και την περιοχη που θελει να βαλει η οχι .εσεις μπορειτε να μου πειτε αν θα υπάρχει vdsl η οχι και αν ναι ξερουμε ποτε .ευχαριστω.

Καλησπέρα linatsa,

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα, με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γιώργος, Nova Support

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε

Καλημέρα nektar,

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα, με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Αντώνης, Nova Support

Σας έστειλα μήνυμα αναφορικά με το θέμα που εξακολουθεί να υφίσταται και τον προβληματισμό μου περί ανανέωσης
Παρακαλώ πολύ για ορθολογική αντιμετώπιση και ειλικρινή συνεργασία

Σας εχω ξαναστειλει με απαντηση στο Pm το μηνυμα μου επειδη ειχα κανει λαθος το τηλ που αφορα την συνδεση μου.
Παρακαλω πολυ εννημερωστε με εαν το εχετε δει με το σωστο σταθερο τηλ.

Καλησπέρα stonecityboys,

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς έχουμε λάβει το pm σου και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Γεωργία, Nova Support

Καλησπερα σας , τον τελευταιο καιρο υπαρχουν παρα πολλες αποσυνδεσεις στη διαρκεια της ημερας. Αρχιζει και καταντα κουραστικο και εκνευριστικο ταυτοχρονα. Υπαρχει δυνατοτητα να το λυθει το προβλημα αυτο;;;

Καλησπέρα aenaos15,

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου, ώστε να βοηθήσουμε;

Αλέξης, Nova Support

καλησπέρα σας.

χθες υπεγραψα αιτηση για συμβολαιο οπου περιλαμβανει απεριοριστα σταθερα και υπεραστικα, μεχρι 24 mbps internet, nova start pack + novasports 1. μετα από τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με την εξυπηρετηση της νοβα με διαβεβαίωσαν οτι το προγραμμα nova start pack ειναι το family+ μιας και οπως μου ανεφερε το start pack δεν ειναι πλεον εμπορικα διαθεισμο το θεμα ειναι ψαχνωντας το στο νετ ειδα οτι το start pack περιλαμβανει αρκετα λιγοτερα απο το family+αν κ οι ιστοσελιδα http://www.sat.gr/show.cfm?id=255&obcatid=2 ? που το αναφερει ειχε αναρτησει τα καναλια το 2014 ενω επισης το προγραμμα αυτο αναφερεται και στην νοβα http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-...sies-/nova-hd/

να ανησυχω ή οχι τελικα? ειναι οντως το family+ ή θα εχω τα λιγοτερα καναλια που αναφερονται εδω http://www.sat.gr/show.cfm?id=255&obcatid=2 ?

Καλησπέρα panagiotis1988,

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, θα ήθελες να μας ενημερώσεις με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου, σε προσωπικό μήνυμα;

Αλέξης, Nova Support

Καλησπέρα.

Επειδή λήγει η συνδρομή μου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου?

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα apojohn,

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Έχουμε λάβει το αντίστοιχο προσωπικό σου μήνυμα με τα στοιχεία της υπηρεσίας σου και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Nova Support

εχω μεγαλο προβλημα με τα ping.ζητησα να με γυρiσετε σε fastpath.μου γυρησετε τη γραμμη και η κατασταση εφτιαξε λιγο.μετα εκανα αιτηση για vdsl και περιπενω να ενεργοποιθηθω και για καποιο λογο που δεν μπορω να καταλαβω μου ξαναγυρησατε τη γραμμη σε Interleaved και τωρα εχω χειροτερα ping και απο πριν.σας στελνω σε προσωπικο μυν. τα στοιχεια μου και screenshot με τα ping.

Καλημέρα adok13,

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως έχουμε λάβει το αντίστοιχο προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αντώνης, Nova Support

Status
Not open for further replies.