*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε

Σας ευχαριστώ πολύ
Ωστόσο, επειδή δεν έχουν όλοι το δικό μας προνόμιο μέσω του support εδώ στο forum για άμεση ανταπόκριση, καλό θα ήταν να υπήρχε μια μαζική ενημέρωση μέσω sms, κατά την ταπεινή μου γνώμη
Να είστε καλά, και πάλι ευχαριστώ

Θέλουμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι σκοπός μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους συνδρομητές μας και θα φροντίσουμε ώστε το σχόλιο σου να μεταφερθεί στους αρμόδιους αποδέκτες.

Παραμένουμε πάντοτε στη διάθεσή σου.

Γιώργος, Nova Support

Δυσαρεστημένος αν η nova δε πάρει τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε

Δυσαρεστημένος αν η nova δε πάρει τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού

Καλησπέρα JimRose30,

Σ' ευχαριστούμε για το σχόλιο σου, το οποίο θα φροντίσουμε να μεταφερθεί στους αρμόδιους αποδέκτες.

Γιώργος, Nova Support

καλησπέρα,

μπορώ σας παρακαλώ να ενημερωθώ για την πορεία ενός πιστωτικού λογαριασμού, ο οποίος είναι σε εκκρεμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Καλησπέρα mech_eng,

Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις σε ένα προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα στοιχεία σου ώστε να μπορέσουμε να το ελέγξουμε;

Κώστας, Nova Support

Αγαπητοί Supportήτες μεταφέρετε στους αρμόδιους να μπουν και τα κανάλια Novasports στο Novaflix ή να βγει ΟΤΤ υπηρεσία... Είναι πολλοί γνωστοί μου που θα έβαζαν γιατί δεν μπαίνει πιάτο στην πολυκατοικία τους και διαβάζω ότι πολλοί θα ήθελαν τα Novasports στο Novaflix...

Αγαπητοί Supportήτες μεταφέρετε στους αρμόδιους να μπουν και τα κανάλια Novasports στο Novaflix ή να βγει ΟΤΤ υπηρεσία... Είναι πολλοί γνωστοί μου που θα έβαζαν γιατί δεν μπαίνει πιάτο στην πολυκατοικία τους και διαβάζω ότι πολλοί θα ήθελαν τα Novasports στο Novaflix...

Καλημέρα Joker19 και σ´ευχαριστούμε για την πρότασή σου!

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη όλα όσα μας αναφέρονται, καθώς η διαρκής βελτίωση και ο εμπλουτισμός με νέα προγράμματα και πρωτοπόρες υπηρεσίες αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο.

Θέλουμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι σκοπός μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους συνδρομητές μας και θα φροντίσουμε ώστε η πρότασή σου να μεταφερθεί στους αρμόδιους αποδέκτες.

Παραμένουμε πάντοτε στη διάθεσή σου.

Γιώργος, Nova Support

Ευχαριστώ πολύ κ.Γιώργο... Επίσης να πείτε στους αρμόδιους να αναβαθμιστεί το Nova Go και να παίζει έστω σε 720 hd.... Εν έτει 2020 και να παίζει μόνο sd 576 είναι κάπως... Ευχαριστώ και πάλι...

Εμείς σε ευχαριστούμε για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις.

Παραμένουμε στην διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Γεωργία, Nova Support

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο σημείο για να εκφράσω τα παράπονα μου για την ποιότητα εικόνας ,αλλά αυτή τη στιγμή το Novasports 2 που δείχνει τον αγώνα Ολυμπιακός Αστέρας έχει εικόνα ντροπή.Αν δείχνατε την ομάδα μου τον Παναθηναϊκό με τέτοια εικόνα, θα ήταν ένας καλός λόγος διακοπής της υπηρεσίας.20 χρόνια συνδρομητής τέτοιο χάλι πρώτη φορά βλέπω.Απαραδεκτο.Ειλικρινα δεν ξέρω τι κάνουν και τι έχουν στο μυαλό τους οι τεχνικοί και οι υπεύθυνοι.Αισχος.

Καλησπέρα Paris2018,

Ευχαριστούμε για το σχόλιό σου. Θα φροντίσουμε να μεταφερθεί στους αρμόδιους αποδέκτες

Βαγγέλης, Nova Support

#Paris2018 μια χαρά ήταν η ποιότητα της εικόνας.... Μην είμαστε αχάριστοι.... Το πρόβλημα ήταν με τις εμφανίσεις των δύο ομάδων που ήταν σκούρες με άσπρα γράμματα-νούμερα και δεν ξεχώριζε τίποτα.... Ήταν 22 παρόμοιες εμφανίσεις και δεν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε τις ομάδες... Αυτό να μεταφέρουν τα παιδιά εδώ του φόρουμ που είναι πολύ εξυπηρετικά...η μία από τις δύο ομάδες να φοράει ανοιχτά χρώματα.....

Καλημέρα σας. Είμαι πελάτης της nova στην τηλεφωνία με το πρόγραμμα nova 2 play plus όπου έχω απεριόριστα σταθερά κινητά και ίντερνετ 24. Ενδιαφέρομαι για αναβάθμιση του ίντερνετ σε 50 ή 100 και για το πλήρες πακέτο της τηλεόρασης. Μπορώ να έχω κάποια προσφορά για μια καλύτερη τιμή;

#Paris2018 μια χαρά ήταν η ποιότητα της εικόνας.... Μην είμαστε αχάριστοι.... Το πρόβλημα ήταν με τις εμφανίσεις των δύο ομάδων που ήταν σκούρες με άσπρα γράμματα-νούμερα και δεν ξεχώριζε τίποτα.... Ήταν 22 παρόμοιες εμφανίσεις και δεν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε τις ομάδες... Αυτό να μεταφέρουν τα παιδιά εδώ του φόρουμ που είναι πολύ εξυπηρετικά...η μία από τις δύο ομάδες να φοράει ανοιχτά χρώματα.....

Τι εννοείς μην είμαστε αχάριστοι αδερφέ;Πληρώνουμε , δεν μας το δίνουν τσάμπα και μια ανάλυση 540 είναι μη αποδεκτη.Αν η εικόνα ήταν καλύτερη δε θα μας πείραζαν οι φανέλες.Ουτε το 1994 που παίζαμε εμείς και μας έπαιρναν οι γονείς μας σε καμερες vhs -c ,δεν είχαμε πρόβλημα με τις φανέλες.

Αυτό σου λέω....σε εμένα η εικόνα ήταν μια χαρά και Full HD.... Δες μήπως έχεις κάποιο τεχνικό θέμα....

Καλημέρα σας. Είμαι πελάτης της nova στην τηλεφωνία με το πρόγραμμα nova 2 play plus όπου έχω απεριόριστα σταθερά κινητά και ίντερνετ 24. Ενδιαφέρομαι για αναβάθμιση του ίντερνετ σε 50 ή 100 και για το πλήρες πακέτο της τηλεόρασης. Μπορώ να έχω κάποια προσφορά για μια καλύτερη τιμή;

Καλησπέρα chrysa26,

Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις σε ένα προσωπικό μήνυμα με κάποιο απο τα στοιχεία της υπηρεσίας σου ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Κώστας, Nova Support

Είδα προχθές το Λαμία - ΟΦΗ τυχαία και αυτός που έκανε την περιγραφή ήταν φοβερός... Είδα το πρόγραμμα και λέγεται Τάσος Μπαϊρακτάρης..αν μπορείτε να τον βάζετε σε περισσότερα παιχνίδια και μάλιστα ντέρμπι.. Τέτοιες περιγραφές θέλουμε.... Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα Joker19,

Θα θέλαμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι οι απόψεις των συνδρομητών μας είναι πάντα χρήσιμες και λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψιν. Από την μεριά μας θα φροντίσουμε ώστε να μεταφερθεί στους αρμόδιους αποδέκτες.

Γεωργία, Nova Support

Καλησπέρα, χθες συνέδεσα ενα usb stick στον αποκωδικοποιητή, αλλά δεν μπορούσα να γυρίσω το ζωντανό πρόγραμμα πάνω από 3 λεπτά πίσω.
Ξέρετε πως μπορώ να το κάνω?

Καλησπέρα nkapsa

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως

Με την χρήση usb stick, έχεις τη δυνατότητα να γυρίζεις έως 2 ώρες πίσω το ζωντανό πρόγραμμα, στο κανάλι που είναι συντονισμένος ο δέκτης σου.
Για να μπορέσει αυτό να γίνει θα χρειαστεί να βρίσκεσαι στο ίδιο κανάλι για το ανάλογο διάστημα.
Εάν αλλάξεις κανάλι, τότε θα ξεκινήσει από την αρχή να αποθηκεύεται ο ανάλογος χρόνος στην μονάδα αποθήκευσης. επιπλέον πληροφορίες θα βρεις εδώ

Κώστας, Nova Support

Status
Not open for further replies.