Καλησπέρα. Είμαι πελάτης nova 3 play plus (απεριόριστα σταθερά, κινητά, internet 24, full cinema, novasport 1. Ενδιαφέρομαι για αναβάθμιση του ίντερνετ σε 50 ή 100 και για το full πακέτο της τηλεόρασης. Θα μπορούσα να έχω κάποια προσφορά; Ευχαριστώ.
Καλησπέρα...είμαι κάτοχος Nova τηλεόραση full pack με Multiview... Και θέλω να βλέπω και σε τρίτο δωμάτιο. Γίνεται; Χρειάζεται καινούρια σύνδεση; Αν ήταν με χαμηλή τιμή θα με ενδιέφερε. Βάλτε μου το λινκ να σας στείλω προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ.
Για έξτρα συνδρομή ενδιαφέρομαι...αν υπάρχει κάποια προσφορά.
Πως στέλνω προσωπικό μήνυμα;
Καλημέρα,
Έχω συμπληρώσει 12 μήνες με πάγια εξόφληση μέσω κάρτας στο full pack με 50άρα. Πριν από μερικές ημέρες συμφώνησα για αλλαγή σε 100άρα, ο επόμενος μήνας (ο 13ος που είναι δωρεάν) θα έχει σαν χρεώση μόνο την διαφορά τιμής των 2 πακέτων;
Καλημέρα σας.
Πηρα από κατάστημα νόβα το ρουτερ ZTE ZXHN H288a.
Το έβαλα να λειτουργήσει και έκανα τις ρυθμίσεις σε κωδικούς και ονόματα WiFi. Συνδέθηκα κανονικά στα 5 GHz και μετά από λίγο από συνδέθηκε και έβλεπε μόνο τα 2.4 GHz.
Επανήλθε μετά από μισή ώρα περίπου συνδέθηκε για 5 λεπτά και πάλι τα ίδια...
Έγινε αντικατάσταση αμέσως από το κατάστημα κατόπιν επικοινωνίας με το τεχνικό τμήμα στο 13731.
Έβαλα το νέο ρουτερ και έκανε ακριβώς το ίδιο Προβλημα... Μίλησα με τεχνική υποστήριξη έκαναν κάποιες ρυθμίσεις αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε... Το κατάστημα μου ξανά άλλαξε ρουτερ το βάζω πάλι και... ΠΆΛΙ το ίδιο Προβλημα...τα νεύρα σμπαραλια 3 μέρες έχω χάσει να ρυθμίζω να μιλάω στο τηλέφωνο Να βρω άκρη αλλά μάταια...τις γνώμες που έχω ακούσει από το τεχνικό τμήμα να μη τις χαρακτηρίσω καλύτερα... Κάθε εκπρόσωπος και διαφορετική γνώμη... Η τελευταία ενημέρωση είναι ότι χρειάζεται firmware update... Κατι το οποίο όμως δεν το κάνουν... Είναι τόσο δύσκολο να γίνει εφόσον το κάνουν online? Οχι απλά προτιμούν να με ταλαιπωρούν τόσες μέρες.... Το πρόβλημα μου μετά από τρία διαφορετικά ρουτερ ZTE ZXHN H288A παραμένει... Λύση καμία... Περιμένω να δώσετε λύση
Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.