*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα. Είμαι νέος συνδρομητής ΕΟΝ TV με τη βασική υπηρεσία και το smart box. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κόστος και την ποιότητα της υπηρεσίας ΑΛΛΑ...
1ον. το box δεν επιτρέπει την ενεργοποίηση του wifi (το ενεργοποίησα με πατέντα, ανεπίτρεπτο για το 2021)
2ον. στο box δεν μπορούν να εγκατασταθούν netflix και amazon prime (υπό κανονικές συνθήκες γιατί με sideload και πατέντες, γίνεται). Πιθανόν και το Disney+ αλλά δεν δοκίμασα
3ον. είναι απαράδεκτο το κόστος κλήσης του 13831 (ειδικά εάν θέλεις να αποκτήσεις την υπηρεσία) και τρομερό σπάσιμο νεύρων το 13731
Ρωτώ, εάν υπάρχει μέριμνα να δρομολογηθούν λύσεις για τα παραπάνω για να ξέρω εάν θα προχωρήσω ή όχι σε επέκταση του προγράμματος (τηλεφωνία+internet).
Το box πάντως είναι ταχύτατο και βράχος μέχρι στιγμής.
Καλησπέρα gorath,

Σχετικά με το ζήτημα του Wi-Fi, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως το EON Smart Box συνδέεται με το router αποκλειστικά μέσω ενσύρματης σύνδεσης. Επιπρόσθετα, σχετικά με τις εφαρμογές του Play Store δεν υπάρχει κάποια πληροφορία την οποία να μπορούμε να σου μεταφέρουμε.

Αναφορικά με την χρέωση κλήσης στο 13831 (0.25€/κλήση, από δίκτυο Nova) θα θέλαμε να σημειώσουμε πως μοναδικό μας μέλημα, ήταν και παραμένει πάντα, η παροχή άριστης εξυπηρέτησης και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους συνδρομητές μας. Για να μπορέσουμε, ωστόσο, να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στο στόχο μας αυτό, κρίθηκε λειτουργικά αναγκαίο, να προχωρήσουμε στην συγκεκριμένη χρέωση, κάτι που στον ανταγωνισμό, ισχύει ήδη εδώ και πολύ καιρό.

Σε κάθε περίπτωση εκτιμούμε τόσο την προσπάθεια όσο και τον χρόνο που έχεις αφιερώσει για να μοιραστείς μαζί μας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σου, τα οποία θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν και, όπου είναι δυνατόν, θα εφαρμοστούν αντίστοιχα.

Είμαστε πάντοτε ανοιχτοί σε δημιουργικές ιδέες και προτάσεις από άτομα πρόθυμα να βοηθήσουν όπως εσύ και ελπίζουμε να συνεχίσεις να τις μοιράζεσαι μαζί μας στο μέλλον :)

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Γιώργος, Nova Support

Καλημέρα και με συγχωρείτε αν γίνομαι κουραστικός..... Αλλά φτιάξτε σας παρακαλώ το Novacinema 1, το Eurosport 2 και το Star channel...... έκατσα χθες βράδυ να δω μια ταινία στο Novacinema 1 και το έκλεισα..... Ζαλίστηκα από τα σπασίματα-κολλήματα..... Όπως σας συνεχάρη που φτιάξατε τα Novasports 1 και 2 έτσι θέλω να σας πω σύντομα και για τα υπόλοιπα....... Σας ευχαριστώ πολύ..

• Like
Reactions: Va$ Bo$$
Καλημέρα και με συγχωρείτε αν γίνομαι κουραστικός..... Αλλά φτιάξτε σας παρακαλώ το Novacinema 1, το Eurosport 2 και το Star channel...... έκατσα χθες βράδυ να δω μια ταινία στο Novacinema 1 και το έκλεισα..... Ζαλίστηκα από τα σπασίματα-κολλήματα..... Όπως σας συνεχάρη που φτιάξατε τα Novasports 1 και 2 έτσι θέλω να σας πω σύντομα και για τα υπόλοιπα....... Σας ευχαριστώ πολύ..
Καλησπέρα Joker19,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γιώργος, Nova Support

Καλησπέρα Joker19,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γιώργος, Nova Support
Κ.Γιώργο δεν είναι προσωπικό το θέμα, είναι γενικό για όλους στην πλατφόρμα ΕΟΝ....Βάλτε να δείτε τα συγκεκριμένα κανάλια και θα το διαπιστώσετε....

Κ.Γιώργο δεν είναι προσωπικό το θέμα, είναι γενικό για όλους στην πλατφόρμα ΕΟΝ....Βάλτε να δείτε τα συγκεκριμένα κανάλια και θα το διαπιστώσετε....
Καθότι θα χρειαστεί να προχωρήσουμε σε έλεγχο σχετικά με το ζήτημα που αναφέρεις, μπορείς να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου εφόσον το επιθυμείς,

Γιώργος, Nova Support

Και εγώ έχω αυτή την απορία, γιατί δηλαδή να υπάρχουν στο boxάκι και όχι και στην εφαρμογή για smart tv !!

Σχεδόν όλοι έχουμε το boxάκι στο σαλόνι και την εφαρμογή περασμένη στην smart tv στην κρεβατοκάμαρα !!

Πορνό μόνο στο σαλόνι δηλαδή, ...όλοι μαζί "οικογενειακά" !! 😂

Σαν τα ελληνικά μυαλά δεν έχει !! 💪🇬🇷

Καλημέρα nmarkoulis & Didimos GR,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία Adult Pack είναι διαθέσιμη μέσω του EON Smart Box και όχι μέσω της εφαρμογής.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας profiles στην υπηρεσία ΕΟΝ αφενός ώστε ο κάθε χρήστης να έχει την εξατομικευμένη του εμπειρία και αφετέρου στα πλαίσια γονικού ελέγχου.

Παραμένουμε στην διάθεση σας.

Γεωργία, Nova Support

Ωραία η νεα σειρά στα κανάλια του μπουκέτου all στον δορυφορικό δεκτη αλλά στα υπόλοιπα μπουκέτα documentary, music, sports λείπουν κανάλια. Θα παρακαλουσα αν μπορείτε να τα φτιάξετε.

Ωραία η νεα σειρά στα κανάλια του μπουκέτου all στον δορυφορικό δεκτη αλλά στα υπόλοιπα μπουκέτα documentary, music, sports λείπουν κανάλια. Θα παρακαλουσα αν μπορείτε να τα φτιάξετε.
Καλησπέρα sotiris4,

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας καθώς και για το σχόλιο σου! Θέλουμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι σκοπός μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους συνδρομητές μας και θα φροντίσουμε ώστε να μεταφερθεί στους αρμόδιους αποδέκτες.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Γιώργος, Nova Support

Καλησπέρα, γενικά ικανοποιημένος από την νέα υπηρεσια και μπράβο σας εκτός από τα κανάλια που αναφέρθηκαν τα οποία όντως έχουν θέματα. Όπως διορθώσατε το novasports 1 και 2 έτσι πρεπει να διορθώσετε και αυτά. Τα κανάλια που έχω παρατηρησει να χάνουν frames και να έχουν μικρο-σπασιματα είναι το star hd, το Eurosport 2 , το Nova cinema 1 και το National Geographic. Αμα βάλετε τον δεκτή θα το παρατηρησετε και εσείς.

Υ. Γ Δεν είναι προσωπικο το θέμα είναι γενικά της υπηρεσίας.

• Like
Reactions: Joker19
Καλησπέρα, γενικά ικανοποιημένος από την νέα υπηρεσια και μπράβο σας εκτός από τα κανάλια που αναφέρθηκαν τα οποία όντως έχουν θέματα. Όπως διορθώσατε το novasports 1 και 2 έτσι πρεπει να διορθώσετε και αυτά. Τα κανάλια που έχω παρατηρησει να χάνουν frames και να έχουν μικρο-σπασιματα είναι το star hd, το Eurosport 2 , το Nova cinema 1 και το National Geographic. Αμα βάλετε τον δεκτή θα το παρατηρησετε και εσείς.

Συμφωνώ και επαυξάνω........ Αγαπητή NOVA...........

Καλησπέρα whiteMan,

Γιώργος, Nova Support

Καλησπέρα,
εν όψει λήξης 24μήνου συμβολαίου μου την 17/12/21, παρακαλώ για νέα προσφορά σας, προκειμένου ανανεώσω εκ νέου.

Ευχαριστώ...

Καλησπέρα,
εν όψει λήξης 24μήνου συμβολαίου μου την 17/12/21, παρακαλώ για νέα προσφορά σας, προκειμένου ανανεώσω εκ νέου.

Ευχαριστώ...
Καλησπέρα CASPER,

Γιώργος, Nova Support

Καλησπέρα.

Βλέπω ΕΟΝ (πρώην Nova Go) απο το Dektop PC μου.

Χτες που μπήκα όμως μου έβγαλε το ακόλουθο μήνυμα.
Σε κινητό δουλεύει μια χαρά.

Τι ακριβώς σημαίνει το 4000 ?

Screenshot 2021-11-18 at 17-22-02 EON - Κανάλια.png

Καλησπέρα nemesi54,

Γιώργος, Nova Support

Όλα καλά. Μίλησα στο τσατ.

Ούτε κι εσείς ξέρετε τι είναι, ναι αλήθεια λέω.

Παρόλ αυτά το έλυσα μόνος.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα...θέλω να σας συγχαρώ για την επίλυση του προβλήματος με τα σπασίματα-κολλήματα στα κανάλια Novacinema 1, Eurosport 2, National Geographic και Star... φαίνεται ότι διορθώθηκε..... Και μας συγχωρείτε αν γινόμαστε κουραστικοί κάποιες φορές..... απλά θέλουμε το καλύτερο......και να μας πιστεύετε άλλη φορά.....🙂 Ελπίζουμε να βελτιωθεί και η ποιότητα-ανάλυση εικόνας στα Novasports που είναι η ναυαρχίδα της υπηρεσίας...... Υπάρχουν κάποια θεματάκια.... ειδικά στα κοντινά......με pixen-τετραγωνάκια.... Σας ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα....

• Like
Reactions: petros_ksp
Status
Not open for further replies.