Nova.Rep1
Supreme Member
- 24 October 2013
- 3,588
Καλησπέρα gorath,Καλησπέρα. Είμαι νέος συνδρομητής ΕΟΝ TV με τη βασική υπηρεσία και το smart box. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κόστος και την ποιότητα της υπηρεσίας ΑΛΛΑ...
1ον. το box δεν επιτρέπει την ενεργοποίηση του wifi (το ενεργοποίησα με πατέντα, ανεπίτρεπτο για το 2021)
2ον. στο box δεν μπορούν να εγκατασταθούν netflix και amazon prime (υπό κανονικές συνθήκες γιατί με sideload και πατέντες, γίνεται). Πιθανόν και το Disney+ αλλά δεν δοκίμασα
3ον. είναι απαράδεκτο το κόστος κλήσης του 13831 (ειδικά εάν θέλεις να αποκτήσεις την υπηρεσία) και τρομερό σπάσιμο νεύρων το 13731
Ρωτώ, εάν υπάρχει μέριμνα να δρομολογηθούν λύσεις για τα παραπάνω για να ξέρω εάν θα προχωρήσω ή όχι σε επέκταση του προγράμματος (τηλεφωνία+internet).
Το box πάντως είναι ταχύτατο και βράχος μέχρι στιγμής.
Σχετικά με το ζήτημα του Wi-Fi, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως το EON Smart Box συνδέεται με το router αποκλειστικά μέσω ενσύρματης σύνδεσης. Επιπρόσθετα, σχετικά με τις εφαρμογές του Play Store δεν υπάρχει κάποια πληροφορία την οποία να μπορούμε να σου μεταφέρουμε.
Αναφορικά με την χρέωση κλήσης στο 13831 (0.25€/κλήση, από δίκτυο Nova) θα θέλαμε να σημειώσουμε πως μοναδικό μας μέλημα, ήταν και παραμένει πάντα, η παροχή άριστης εξυπηρέτησης και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους συνδρομητές μας. Για να μπορέσουμε, ωστόσο, να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στο στόχο μας αυτό, κρίθηκε λειτουργικά αναγκαίο, να προχωρήσουμε στην συγκεκριμένη χρέωση, κάτι που στον ανταγωνισμό, ισχύει ήδη εδώ και πολύ καιρό.
Σε κάθε περίπτωση εκτιμούμε τόσο την προσπάθεια όσο και τον χρόνο που έχεις αφιερώσει για να μοιραστείς μαζί μας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σου, τα οποία θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν και, όπου είναι δυνατόν, θα εφαρμοστούν αντίστοιχα.
Είμαστε πάντοτε ανοιχτοί σε δημιουργικές ιδέες και προτάσεις από άτομα πρόθυμα να βοηθήσουν όπως εσύ και ελπίζουμε να συνεχίσεις να τις μοιράζεσαι μαζί μας στο μέλλον

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.
Γιώργος, Nova Support