Καλησπερα
Εχω συνδρομη το eon smartbox με τι username password μπαινουμε στο κινητο γιατι προσπαθω να μπω με τους κωδικουσς που εχω για να μπαινω στο my account και δεν μπαινει.
Ευχαριστω
Καλησπέρα palm238,
Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.
Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;
Γιώργος, Nova Support
Καλησπέρα Petran88,Nova καλησπέρα.Θελω να κάνω κάποιες ερωτησεις.1.Θα μπορουμε μέσω της Εφαρμογής Eon να κατεβάσουμε και να δουμε offline ταινίες και σειρές?(Νομίζω ότι τώρα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα). 2.Θα εμπλουτισετε την Ταινιοθήκη σας με καινουργιες σειρές και ταινίες?Θεωρώ ότι έχετε πολυ λίγες ειδικά σειρες.Δεν μιλάω για σειρές του National Geographic που ανέβαζετε μιλάω για σειρές όπως έχει η Cosmote(αποκλειστικότητες).Υστερείτε πολυ στο θέμα σειρών στην ταινιοθηκη σας.3.Θα βελτιώσετε την ανάλυση των καναλιών θα βάλετε 4K κανάλια?
Καλησπέρα sotiris4,Καλησπερα! Διαθέτω δορυφορικό sports pack και ενδιαφέρομαι να το μετατρέψω σε eon+ με τις εξής προυποθεσεις:
1) διατήρηση θέασης μέσω δορυφορικου δεκτή και πιατου
2) προβολη της eon σε δευτερη κινητή συσκευή
θα ήθελα να μου πειτε τελικη τιμή για το πακετο που σας αναφέρω και τυχόν έξοδα μετατροπής, τελών ενεργοποίησης κλπ.
Υ. Γ. εχω ήδη βοηθηθεί από κάποια μέλη του forum αλλά θα ήθελα επιβεβαίωση αυτών που ρωτάω.
Έχουμε λάβει το προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.Ευχαριστώ! Σας εχω στείλει τα στοιχεία.
Επιβεβαιώνω και εγώ, το novasports 1 έχει σπασίματα και δεν είναι προσωπικο το θέμα. Αλλά γενικόΚαλησπέρα.... Novasports 1 στην ΕΟΝ κάνει σπασίματα-κολλήματα.. Μπορεί και άλλα κανάλια αλλά δεν έχω βρει χρόνο να το ψάξω.. κολλάει όπως έκαναν κάποια κανάλια πριν λίγο καιρό.... Επιβεβαιωμένο και από τον γαμπρό μου που έβαλε και αυτός ΕΟΝ...Διορθώστε το σας παρακαλούμε.....
Καλησπέρα Joker19,Καλησπέρα.... Novasports 1 στην ΕΟΝ κάνει σπασίματα-κολλήματα.. Μπορεί και άλλα κανάλια αλλά δεν έχω βρει χρόνο να το ψάξω.. κολλάει όπως έκαναν κάποια κανάλια πριν λίγο καιρό.... Επιβεβαιωμένο και από τον γαμπρό μου που έβαλε και αυτός ΕΟΝ...Διορθώστε το σας παρακαλούμε.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.