NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Απάντηση: NOVA On Demand

Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία.:2thumb22sup:

Ρε παιδια τι συμβαινει με το ondemand?Τις σειρες τις κατεβαζει σε hd και τις ταινιες που με ενδιαφερουν σε sd.Ετσι ειναι η επρεπε και τις ταινιες να τις κατεβαζει σε hd?

Μου κατεβασε χθες τα:
Πριν τα μεσανυχτα
the iceman
3096 days
κοκκινη αυγη

ολα σε sd.
Ειχα σκοπο να τα δω ολα απο το ondemand αλλα σε sd δεν βλεπω τιποτα οποτε θα χρειαστει να τα γραψω για να τα δω.

Εχω κανονικα τα hd.Oντως ειναι απαραδεκτο γιατι οι σειρες κατεβαινουν σε hd κανονικα

Γεια χαρά!
Αν δεν κάνω λάθος, με το ondemand δεν χρειάζεται να τις γράψεις ή να έχουν κατέβει. Απλά επιλέγεις αυτή που θες και παίζει.
Αναφέρεσαι στις επιλογές που έχεις με τον όρο "κατέβει" ;

Στο on demand δεν υπαρχει εγγραφη , τι εννοεις; Απλα κατεβαζουν ταινιες και μπορουμε να τις δουμε μεχρι καποιες ημερομηνιες. Σε αυτο το πλαισιο εχουν δωσει την ανωτερω ταινια 2 φορες. Μονο σε μενα εχει συμβει αυτο;

Re: Απάντηση: NOVA On Demand

Γεια χαρά!
Αν δεν κάνω λάθος, με το ondemand δεν χρειάζεται να τις γράψεις ή να έχουν κατέβει. Απλά επιλέγεις αυτή που θες και παίζει.
Αναφέρεσαι στις επιλογές που έχεις με τον όρο "κατέβει" ;

Ο δέκτης έχει δεσμεύσει ένα χώρο του σκληρού δίσκου, και εκεί γράφει της ταινίες του on-demand. Όταν τις βλέπεις, ο δέκτης τις διαβάζει από τον σκληρό δίσκο.

Απάντηση: Re: NOVA On Demand

Δημήτρη πρέπει να έχει φάει κόλλημα από καιρό, κάνε ένα σκανάρισμα και θα ξεκολλήσει, πολλές φορές κολλάει χωρίς κάποιο εμφανές "σημάδι". Σ' εμένα μια φορά το μήνα τρώει από κανένα κόλλημα. Μη κάνεις διαρκώς επαναφορά ρυθμίσεων. Εγώ μέχρι σήμερα δεν έκανα ούτε μία, πάντα το λύνω με σκανάρισμα.

Re: Απάντηση: Re: NOVA On Demand

εννοεις σκαναρισμα καναλιων.?
εαν ειναι να το δοκιμασω και Online μεσω του ebill να το δοκιμασουμε κιολας..

ειμαι εκτος και το δοκιμασα.μου εγραψε "Αποστολή εντολής σάρωσης δικτύων επιτυχής! Η επανεκκίνηση του δέκτη σας θα ξεκινήσει σε λίγα δευτερόλεπτα..."
εχω την εντυπωση οτι τον ειχα σβηστο(standby).
θα δω το απογευμα εαν πηρε την εντολη..

Last edited:

Ναι, σκανάρισμα καναλιών, πολλές φορές κι ενώ όλα φαίνονται φυσιολογικά, π.χ. δεύτερο tuner στο 12130, χωρίς να κάνω εγγραφές ή τρελό zapping, κολλάει και το καταλαβαίνω μετά από καμιά βδομάδα, όταν και δεν έχει κατεβάσει ταινίες & σειρές. Αν δε κάνω λάθος τις εντολές τις παίρνει κανονικά και σε stand by, μόνο αν τον έχεις με περιβαντολογικές ρυθμίσεις ναι το δεύτερο δε πρέπει να ενημερώνεται.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA On Demand

εννοεις σκαναρισμα καναλιων.?
εαν ειναι να το δοκιμασω και Online μεσω του ebill να το δοκιμασουμε κιολας..

ειμαι εκτος και το δοκιμασα.μου εγραψε "Αποστολή εντολής σάρωσης δικτύων επιτυχής! Η επανεκκίνηση του δέκτη σας θα ξεκινήσει σε λίγα δευτερόλεπτα..."
εχω την εντυπωση οτι τον ειχα σβηστο(standby).
θα δω το απογευμα εαν πηρε την εντολη..
φιλε αυτο υπαρχει στο my nova στο site της forthnet?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA On Demand

φιλε αυτο υπαρχει στο my nova στο site της forthnet?

στην κατηγορια tools στο ebill.
οταν γυρισα σπιτι,ο δεκτης επειδη ηταν standy και του ειχα δωσει εντολη μεσω ebill,
με το που τον ανοιξα,αρχισε να σκαναρει.

Re: Απάντηση: Re: NOVA On Demand

εμενα εχει μεινει με μια σελιδα...
περιπου 3 ταινιες και κανα 2 σειρες..που πηγαν τα αλλα...?

Δημήτρη πρέπει να έχει φάει κόλλημα από καιρό, κάνε ένα σκανάρισμα και θα ξεκολλήσει, πολλές φορές κολλάει χωρίς κάποιο εμφανές "σημάδι". Σ' εμένα μια φορά το μήνα τρώει από κανένα κόλλημα. Μη κάνεις διαρκώς επαναφορά ρυθμίσεων. Εγώ μέχρι σήμερα δεν έκανα ούτε μία, πάντα το λύνω με σκανάρισμα.

χμμμ..ωραια
τωρα εχω μεινει με 2 ταινιες.
μια σε sd(ερωτικοι φονοι)και μια σε hd(G.I.JOE)
να κανω επαναφορα?