NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Απάντηση: NOVA On Demand

Το χουν καταντήσει αηδία...0/4 σημερα παλι...
Κάντε μια αναβάθμιση της προκοπής ρεεεεε!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA On Demand

χμμμ..ωραια
τωρα εχω μεινει με 2 ταινιες.
μια σε sd(ερωτικοι φονοι)και μια σε hd(G.I.JOE)
να κανω επαναφορα?

13 ταινιες και σειρες εχω Δημητρη , και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αλλες.

Re: NOVA On Demand

Και σε μένα σήμερα δεν κατέβηκε κανένας καινούργιος τίτλος.Γενικά,το κακό έχει παραγίνει,διότι στο συγκεκριμένο τομέα ο δέκτης τρώει κολλήματα χωρίς να δείχνει σημάδια που μπορεί να σε κάνουν να υποψιαστείς ότι κάτι τρέχει,έτσι ώστε να κάνεις κάτι (σάρωση ή επαναφορά δηλαδή) για να προλάβεις το κακό και να μη χάσεις τις ταινίες που θα κατέβουν.Μεγάλο πρόβλημα και είναι απορίας άξιο πώς και δεν κάνουν κάτι για να το λύσουν.

Απλά Δημήτρη το κόλλημα το έφαγε ο δέκτης σου από καιρό,αλλά όπως λέω δε σου είχε δώσει κάποιο σημάδι για να υποψιαστείς.Μου φαίνεται ότι για να είμαστε σίγουροι 100% ότι θα κατεβάζει ο δέκτης τους καινούργιους τίτλους κάθε φορά,θα πρέπει το προηγούμενο βράδυ να κάνουμε επαναφορά ή τουλάχιστον (αν δεν έχει κάποιος μπουκέτα) σάρωση.Τι να πω?Αφού δεν ενδιαφέρονται να το φτιάξουν.

Το χουν καταντήσει αηδία...0/4 σημερα παλι...
Κάντε μια αναβάθμιση της προκοπής ρεεεεε!
πιστευω σημερα(τριτη) δεν κατεβηκαν λογω αργιας....το κανουνε αυτο δεν ξερω το λογο γιατι δεν μπαινουν αυτοματα.Σημερα(τεταρτη)πιστευω το πρωι θα μπουν...

Ουτε σε μενα μπηκαν σημερα.Αναμενουμε για αυριο το πρωι λογω αργιας

Re: Απάντηση: NOVA On Demand

πιστευω σημερα(τριτη) δεν κατεβηκαν λογω αργιας....το κανουνε αυτο δεν ξερω το λογο γιατι δεν μπαινουν αυτοματα.Σημερα(τεταρτη)πιστευω το πρωι θα μπουν...

όταν υπάρχει κάποια αργία ή οτιδήποτε άλλο στείλε ένα μύνημα στο nova official support που εκεί απαντάνε σχεδόν αμέσως οποιαδήποτε ώρα και μέρα

4 στα 5 σήμερα, αλλά δυστυχώς το 5ο που δεν κατέβηκε είναι το Bhopal...
Κρίμα...

Αυτήν την εβδομάδα, δεν είχαμε καμία ταινία. Από τις 4 σελίδες, έχει μείνει μόνο μία.
Μήπως ή υπηρεσία δεν λειτουργεί την περίοδο του καλοκαιριού?

Βγάλε για λίγο τον δέκτη από το ρεύμα, και ξαναβάλτον...

Καλύτερα να βάλει τον δέκτη σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.Πολλές φορές δεν στρώνει μόνο με απλή αποσύνδεση από το ρεύμα.

Άμα φάει κόλλημα,ούτε με απλό βγάλσιμο από το ρεύμα στρώνει.Θέλει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Από κει και πέρα ο φίλος ας κάνει ότι νομίζει,δικός του είναι ο δέκτης.Εγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία και δεν ξαναρισκάρω να χάσω απανωτά κατεβάσματα ταινιών.Έτσι νόμιζα κι εγώ στην αρχή και τον έβγαζα από το ρεύμα,γιατί δεν ήθελα τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Και ξαναέχανα το επόμενο κατέβασμα.Δυστυχώς,οι εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να ξεκολλήσει 100%.

Είχα τον vu solo2, σχεδόν ένα χρόνο και τώρα όλα αυτά πού συναντάω μού φαίνονται αστεία...
Έχω προσέξει επίσης ότι ο δέκτης από μόνος του βγαίνει από standby , κάνει reboot, σε ώρες ανυποψίαστες.
Για μένα ένας σημαντικός παράγοντας πού έκανα το πακέτο στην εταιρία, ήταν αυτή ακριβώς η ευκολία πού σου δίνει με το ondemand να βλέπεις τις ταινίες την ώρα πού θέλεις και μπορείς.

Άμα φάει κόλλημα,ούτε με απλό βγάλσιμο από το ρεύμα στρώνει.Θέλει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Από κει και πέρα ο φίλος ας κάνει ότι νομίζει,δικός του είναι ο δέκτης.Εγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία και δεν ξαναρισκάρω να χάσω απανωτά κατεβάσματα ταινιών.Έτσι νόμιζα κι εγώ στην αρχή και τον έβγαζα από το ρεύμα,γιατί δεν ήθελα τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Και ξαναέχανα το επόμενο κατέβασμα.Δυστυχώς,οι εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να ξεκολλήσει 100%.

Ξεκολλάει και με απλό βγάλσιμο. Τις λίγες φορές που δεν θα το κάνει, κάνεις επαναφορά. Εμένα κόλλησε πριν 4 μέρες, και επανήλθε. Είναι κάπου στις 3 σελίδες...

Είχα τον vu solo2, σχεδόν ένα χρόνο και τώρα όλα αυτά πού συναντάω μού φαίνονται αστεία...
Έχω προσέξει επίσης ότι ο δέκτης από μόνος του βγαίνει από standby , κάνει reboot, σε ώρες ανυποψίαστες.
Για μένα ένας σημαντικός παράγοντας πού έκανα το πακέτο στην εταιρία, ήταν αυτή ακριβώς η ευκολία πού σου δίνει με το ondemand να βλέπεις τις ταινίες την ώρα πού θέλεις και μπορείς.

Οι ιδιοκτησιακοί δέκτες έχουν άλλες προτεραιότητες, από αυτούς της αγοράς. Αν και πλέον, οι δέκτες της αγοράς δεν ξέρω σε ποιους απευθύνονται. Αξίζουν τόσα χρήματα, για να βλέπεις τα ελεύθερα;

Ξεκολλάει και με απλό βγάλσιμο. Τις λίγες φορές που δεν θα το κάνει, κάνεις επαναφορά. Εμένα κόλλησε πριν 4 μέρες, και επανήλθε. Είναι κάπου στις 3 σελίδες...

...Όπως λες,τις λίγες φορές που δεν θα το κάνει...Ακριβώς για να είσαι 100% σίγουρος και να μην δεις ότι ξαναέχασες τίτλους,με επαναφορά είσαι σίγουρος.Το βγάλσιμο από το ρεύμα πιθανόν να δώσει λύση,αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.Επιμένω γιατί είμαι παθών.