χμμμ..ωραια
τωρα εχω μεινει με 2 ταινιες.
μια σε sd(ερωτικοι φονοι)και μια σε hd(G.I.JOE)
να κανω επαναφορα?
πιστευω σημερα(τριτη) δεν κατεβηκαν λογω αργιας....το κανουνε αυτο δεν ξερω το λογο γιατι δεν μπαινουν αυτοματα.Σημερα(τεταρτη)πιστευω το πρωι θα μπουν...Το χουν καταντήσει αηδία...0/4 σημερα παλι...
Κάντε μια αναβάθμιση της προκοπής ρεεεεε!
πιστευω σημερα(τριτη) δεν κατεβηκαν λογω αργιας....το κανουνε αυτο δεν ξερω το λογο γιατι δεν μπαινουν αυτοματα.Σημερα(τεταρτη)πιστευω το πρωι θα μπουν...
Άμα φάει κόλλημα,ούτε με απλό βγάλσιμο από το ρεύμα στρώνει.Θέλει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Από κει και πέρα ο φίλος ας κάνει ότι νομίζει,δικός του είναι ο δέκτης.Εγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία και δεν ξαναρισκάρω να χάσω απανωτά κατεβάσματα ταινιών.Έτσι νόμιζα κι εγώ στην αρχή και τον έβγαζα από το ρεύμα,γιατί δεν ήθελα τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Και ξαναέχανα το επόμενο κατέβασμα.Δυστυχώς,οι εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να ξεκολλήσει 100%.
Είχα τον vu solo2, σχεδόν ένα χρόνο και τώρα όλα αυτά πού συναντάω μού φαίνονται αστεία...
Έχω προσέξει επίσης ότι ο δέκτης από μόνος του βγαίνει από standby , κάνει reboot, σε ώρες ανυποψίαστες.
Για μένα ένας σημαντικός παράγοντας πού έκανα το πακέτο στην εταιρία, ήταν αυτή ακριβώς η ευκολία πού σου δίνει με το ondemand να βλέπεις τις ταινίες την ώρα πού θέλεις και μπορείς.
Ξεκολλάει και με απλό βγάλσιμο. Τις λίγες φορές που δεν θα το κάνει, κάνεις επαναφορά. Εμένα κόλλησε πριν 4 μέρες, και επανήλθε. Είναι κάπου στις 3 σελίδες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.