NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Re: NOVA On Demand

Τι να πώ και εγώ, πού είμαι τρίτη εβδομάδα χωρίς ταινία. Ούτε εργοστασιακές καταλαβαίνει ούτε από μπρίζα. Αρχισα να συνηθίζω μονίμως έναν άδειο σκληρό....:aktion033:

Μηπως δεν σου εχουν εργοποιησει την υπηρεσια; Χτυπα ενα τηλ

Εγινε ενεργοποίηση πάλι από το σέρβις. Υπήρχε πρόβλημα και στην εγγραφή. Επρεπε να κινηθώ πολύ ποιο μπροστά και να καλέσω αμέσως.

Απάντηση: NOVA On Demand

το ιδιο ειχε γινει και σε εμενα αλλα και μετα εξακολουθουσε να εχει προβλημα ο δεκτης και εγινε αντικατασταση...παρακολουθα το...

Τελικά το πρόβλημα εντοπίστηκε ,έγινε βλάβη στην μία έξοδο από το διπλό μάτι.
Έτσι εξηγείται και τα διάφορα ,restart πού έβλεπα κατά διαστήματα στον δέκτη.
Μάλλον τα περίεργα καιρικά φαινόμενα, αυτήν την περίοδο.

Μήπως καμια απο τις ταινίες που μπήκαν στο NovaGO τις ελληνικές, να ανεβαίναν και στο novaondemand στον 865;

Last edited by a moderator:

Για ποιο λόγο; δεν είναι καλύτερα που τώρα ανεβάζουν 5-6 ταινίες τη βδομάδα; με τόσες ελληνικές ποιες να πρωτοανεβάσουν και ποια γούστα να πρωτοκαλύψουν;

Για να μπορέσουνε όλοι να δούνε τις ελληνικές ταινίες όποτε το θέλουνε. Στην τελική ειναι πολλές οι 3 εβδομάδες που ισχύουν οι ταινίες στο ondemand, μπορούν να λήγουν νωρίτερα και να αλλάζουν περιεχόμενο περισσότερες φορές μέσα στο μήνα.

Νέος στον 865, άρχισα να διαβάζω λίγα για το δέκτη και το πρώτο που ανακάλυψα ήταν ότι στο κουτί έπρεπε να υπάρχει καλώδιο HDMI ενώ είχε ένα scart!!!
Ο δέκτης ενεργοποιήθηκε με δικό μου καλώδιο, μίλησα με τη Νόβα και ρώτησαν αν ήταν σφραγισμένο το κουτί που έφερε ο τεχνικός αλλά δεν το θυμάμαι και είπαν ότι θα στείλουν νέο δέκτη !!!

Στην ουσία τώρα. Πως κατεβαίνουν, αν κατεβαίνουν, οι ταινίες του OnDemand?
Δεν είμαι στο χώρο του δέκτη, αλλά ο γιος μου που το προσπάθησε βλέπει σε stream αλλά δεν βρίσκει κουμπί για να κατεβάσει. Πως γίνεται η διαδικασία;

Οι ταινιες στο on-demand κατεβαινουν ( αν εισαι τυχερος ) μονες τους , δεν χρειαζεται να κανεις κατι..

Ευχαριστώ για την πληροφορία.
Διάβασα μερικές σελίδες αλλά δεν μπόρεσα να βρω μια μαζεμένη (κωδικοποιημένη) πληροφορία σχετικά με τη λειτουργία του δέκτη.

Δηλαδή, αν θυμάμαι καλά (σελίδες γύρω από την 25), αφήνεις το δέκτη ανοικτό, διαλέγεις κάποιες και κατεβαίνουν ή κάπως αλλιώς;
Τι εννοείς με το "αν είσαι τυχερός";

Η λειτουργία της υπηρεσίας ondemand ειναι βασισμένη στη λειτουργία catchuptv. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας μέσω ενος feed (καναλιού) που σου γεμίζει τον δίσκο με ταινίες. Αυτή η τροφοδοσία γίνεται τμηματικά και με πακέτα. Ουσιαστικά οι ταινίες υπάρχουν στον δέκτη σου απο πολύ νωρίτερα απλά με το που ξημερώσει η Τρίτη, ενεργοποιείται ένας διακόπτης (trigger) και ουσιαστικά στην εμφανίζει στη λίστα και για τις επομενες 3 εβδομάδες τις έχεις. Μετα απλά διαγράφονται. Δεν μεσολαβεί το διαδίκτυο σε αυτή τη λειτουργία (αν και θα έπρεπε). Τώρα μήπως με τα νέα δεδομένα αν αλλάξει κατι στο ιδιοκτησιακό λανσάρουν και κατι τέτοιο καλο θα ειναι.

Κατεβαίνουν οι ταινίες αυτόματα. Το "αν είσαι τυχερός" πάει στο ότι με τα παλαιότερα firmware (αφήνω εκτός το πρόσφατο, θα δείξει), μπορεί να κολλήσει ο δέκτης και να σταματήσει να κατεβάζει. Όταν λειτουργεί θα έχεις 4 σελίδες με ταινίες και σειρές περίπου. Θα πρέπει να περιμένεις περίπου μια βδομάδα για να γεμίσει αρχικά.
Δεν επιλέγεις εσύ ποιες ταινίες θα κατέβουν, αλλά η νόβα. Αν θες κάποια άλλη, θα πρέπει να την γράψεις όταν προβληθεί.

Συνήθως είναι οι πρεμιέρες, 2-3 τελευταία επεισόδια σειρών, και τώρα τελευταία κάτι ελληνικές ταινίες (σε 4:3).

Ευχαριστώ και τους δύο για τις ουσιαστικές και χρηστικές πληροφορίες, σχετικά με τη λειτουργία του On Demand. Πρέπει ο δέκτης να είναι ανοικτός για να τις κατεβάσει;

Δεν ξέρω αν αυτές έχουν γραφτεί πάλι σε άλλες σελίδες και σκέφτομαι μήπως ο συντονιστής μπορεί (και πρέπει) να τις βάλει στην πρώτη σελίδα του topic

Εγω προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Αυτό που ξέρω πάντως ειναι οτι τις φορές που έγραφα συχνά και κάθε ημέρα, δεν κατέβαζε τις ταινίες που αναφέρονται εδώ....http://www.novacinema.gr/novaondemand Αυτό γίνεται γιατι το 2ο tuner που ουσιαστικά χρησιμοποιείται για να κατεβούν οι τίτλοι, ειναι κατειλημμένο και δεν έρχονται οι ταινίες, εκτός και αν γράφεις απο καποιο κανάλι της συχνότητας 12130 οπου και εκεί υπάρχει το feed που στέλνει τις ταινίες, με ονομασία pvod_service_1 http://gr.kingofsat.net/tp.php?tp=158

Ευχαριστώ και τους δύο για τις ουσιαστικές και χρηστικές πληροφορίες, σχετικά με τη λειτουργία του On Demand. Πρέπει ο δέκτης να είναι ανοικτός για να τις κατεβάσει;

Δεν ξέρω αν αυτές έχουν γραφτεί πάλι σε άλλες σελίδες και σκέφτομαι μήπως ο συντονιστής μπορεί (και πρέπει) να τις βάλει στην πρώτη σελίδα του topic

Κανονικα δεν πρεπει να ειναι ανοικτος. Εγω τον αφηνω παντως , ειδικα αν εχει 1-2 σελιδες μονο με ταινιες ενω επρεπε να ειναι 4-5 σελιδες.

κανονικα πρεπει να ειναι ανοιχτος!το λενε και οι τεχνικοι...αλλα δεν ξερω!Εμενα παντως απ την αναβαθμιση εχει χαθει απ το δευτερο tuner η συχνοτητα αλλα απο αλλες φορες που πηγαινε σε αλλη συχνοτητα τωρα δεν γραφει καμια!!!και ομως κατεβαζει κανονικα!!

Εντάξει,αφού είναι τεχνικοί και έτσι λένε,ας μην τους κρίνουμε!Σοβαρά όμως τώρα,αυτό δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα.Να πω άλλη μια φορά,ότι ο δέκτης δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτός,προσωπικά τον κλείνω κάθε μέρα.Οι τίτλοι που είναι να κατέβουν θα κατέβουν (με δεδομένο ότι δεν έχει φάει κόλλημα ο δέκτης),είτε είναι ανοιχτός,είτε κλειστός ο δέκτης.Όλα τα άλλα φανερώνουν πλήρη άγνοια και δεν είναι το μόνο παράδειγμα που συμβαίνει κάτι τέτοιο.Όσο για τη συχνότητα στο δεύτερο tuner,φίλε manga1024,για να σου ξαναεμφανιστεί συχνότητα θα πρέπει να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Αν το αφήσεις έτσι,μπορεί μεν να σου κατέβασε τώρα τίτλους,αλλά την επόμενη φορά δε θα σου κατεβάσει.Είναι από τα συνηθισμένα πλέον προβλήματα του 865.

Last edited: