NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Re: Απάντηση: NOVA On Demand

βρε ενταξει.
αλλα να καταλαβω και εγω τις προυποθεσεις.
το παιδι πιο πανω τι διαφορετικο εκανε και του κατεβηκαν?

Απάντηση: NOVA On Demand

Ποιο παιδί? του κατέβηκαν αμέσως, ή ήταν άδεια η λίστα για κάποιο διάστημα?
Και σε μένα τις τρώτες τρεις μέρες δεν είχε τίποτα η λίστα, μετά άρχισε να κατεβάζει. Μάλιστα εγώ το ενεργοποίησα Σάββατο και μου είχε πει η κοπελιά από Τρίτη θα δεις περιεχόμενο, όπερ και εγένετο.

Re: NOVA On Demand

στο μηνυμα 154 ο jimmy74.
δεν ξερω ποιες ακριβως προυποθεσεις ειχε αλλα απο'οτι λεει κατεβασε αρκετα.
τι διαφορετικο δηλαδη εκανε?
αυτο θελω να καταλαβω...

στο μηνυμα 154 ο jimmy74.
δεν ξερω ποιες ακριβως προυποθεσεις ειχε αλλα απο'οτι λεει κατεβασε αρκετα.
τι διαφορετικο δηλαδη εκανε?
αυτο θελω να καταλαβω...
Συνονόματε Δημήτρη, όταν αρχικά ενεργοποίησα το δέκτη με χρήση splitter για 3-4 μέρες δεν είχα ούτε μία ταινία στο OnDemand, το βράδυ της Δευτέρας άφησα το δέκτη ανοικτό στο Novasport 7 όπως έλεγαν και οι οδηγίες τους, το πρωί λοιπόν μετά και την αναβάθμιση στον αναμεταδότη είδα στο OnDemand 4 ταινίες, δε θυμάμαι τώρα ποιες είναι γιατί είμαι εκτός σπιτιού. Από την τρίτη το πρωί λοιπόν σήμερα πάλι είδα ότι κατέβηκε και ένα επεισόδιο burn notice. Τέλος να αναφέρω πως από χθες το απόγευμα που μου έγινε η εγκατάσταση δουλεύω με δύο ανεξάρτητα καλώδια το δέκτη, όπως πρέπει δηλαδή.

Δε νομίζω να ισχύει αυτό.Παρατηρώ διαφοροποίηση στο περιεχόμενο σχεδόν κάθε μέρα.Πάντως όχι σίγουρα μόνο τις συγκεκριμένες ημέρες.

δε νομιζω....

καποιος αλλος αποψη...?

σκαναρισμα για τις καινουργιες συχνοτητες εκανα-υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος να αφησουμε το βραδυ ανοιχτο τον δεκτη στο ns7?
εχει καμια σχεση με το Ondemand?
εγω δεν εχω sportspack.προφανως ομως δεν θα εχει σημασια αφου αναφερονται σε ολους τους συνδρομητες.
το Ondemand το ειδες γεματο ακομα οταν ησουν με το splitter.αρα δεν εχει σημασια το συγκεκριμενο.
ποιες λοιπον ειναι στο συνολο τους οι κινησεις που θα πρεπει να γινουν για να παιξει το ondemand?

Κι εγώ πιστεύω πως δε πρέπει να κατεβάζει κάθε μέρα περιεχόμενο αλλά συγκεκριμένες μέρες και ώρες, επίσης θυμάμαι πως ο τεχνικός μου είπε πως όσο πιο πολύ απασχολώ το δέκτη με zapping και εγγραφές τόσο λιγότερο περιεχόμενο θα κατεβάζει αυτός για το διάστημα αυτό.

σκαναρισμα για τις καινουργιες συχνοτητες εκανα-υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος να αφησουμε το βραδυ ανοιχτο τον δεκτη στο ns7? εχει καμια σχεση με το Ondemand?
Δεν είπα αυτό, απλά περιέγραψα τη δική μου περίπτωση, στο ns7 το άφησα εκείνο το βράδυ ακολουθώντας τις οδηγίες τους ώστε να μην έχω πρόβλημά την άλλη μέρα μετά και από την αναβάθμιση των καναλιών τους στην 11938. Εσύ από τη στιγμή που δουλέυεις με splitter απλά δε πρέπει να αφήνεις το δέκτη το βράδυ πριν πας για ύπνο σε κανάλι της 10930.

Last edited by a moderator:

δεν αφηνω κανενα απο τα 2 tuner στην 10930.
ξαναρωταω ομως-γιατι δεν λαμβανουμε ολοι τις ταινιες?
αλλος δεν παιρνει καθολου,αλλο 5,αλλος 14,αλλη μερα κτλ..
πως πρεπει να ειναι στημενος ο δεκτης για να κατεβασει τις ταινιες του ondemand?
να βρουμε μια ακρη βρε αδερφε..

Killer Joe
Σκότωσε τους γλυκά
Το κορίτσι των ονείρων μου
Ζωολογικός κήπος
Burn Notice 14
Αθώος μέχρι αποδειξεως του εναντίον
Σώμα με σώμα
Οι αναλωσιμοι 2
Η δύναμη του έρωτα
Boardwalk empire 15
Η πρόκληση
Παράνομοι
Οι πέντε θρύλοι
Χομπιτ

Αυτα σήμερα, θα παραλουθω ποτε ανεβάζει νέες...

Δημήτρη το κούρασες. Άστο καμιά βδομάδα έτσι, με σήμα το βράδυ από 12130 στο 2ο tuner, και όλο και κάτι θα σου κατεβάσει. Αυτοί που έχουν περισσότερες ταινίες, τις έχουν από πιο παλιά. Εγώ πχ που έχω λιγότερες πολλές φορές ξεχνάω ανοικτό το δέκτη προτεραιότητας (VU+ Solo2) σε άλλα κανάλια, οπότε δεν έχει σήμα ο Pace το βράδυ.

Πανο-επιμενω γιατι βλεπω ενα μπερδεμα,ως προς το ondemand και δεν εχουν κατασταλαξει ουσιαστικα,το τι πρεπει να κανουμε για να εχουμε σωστα ενημερωμενη λιστα.
εαν διαβασεις πιο πανω τα παιδια,θα δεις οτι δεν υπαρχει κατι συγκριμενο.υπαρχουν πολλοι που εχουν καιρο τον δεκτη και η λιστα τους ειναι αδεια.
τωρα-εαν ειναι θεμα τυχης και οτι κατσει,θα το αφησω στις 12130 να δω και εγω τι θα πετυχω.

Δεν είναι θέμα τύχης ούτε ότι κάτσει. Αν ο δέκτης έχει δύο feed και τον αφήνεις ανοικτό ή σε αναμονή, θα κατεβάσει. Αν το βράδυ που είναι να κατεβάσει κάνεις zapping, κάνεις εγγραφές, τον κλείνεις τελείως, ενεργοποιείς άλλο δέκτη (αν έχεις 2 παράλληλους με διακόπτη προτεραιότητας) ή έχεις ενεργοποιημένη την αδρανοποίηση, τότε θα χάνεις τίτλους.
Εσύ που έχεις ένα LNB, απλώς άφηνέ τον ανοικτό (απενεργοποίηση της αναμονής και της αδρανοποίησης) σε κανάλι της πάνω μπάντας και μη προγραμματίζεις εγγραφές τη νύχτα.

Παίρνω τη λίστα του nvianitakis και προσθέτω ημερομηνία λήξης όπως τα έχω σε μένα. Τα πρώτα 4 δε τα έχω.

Killer Joe ???
Σκότωσε τους γλυκά ????
Το κορίτσι των ονείρων μου ???
Ζωολογικός κήπος ????
Burn Notice 14 19/9
Αθώος μέχρι αποδειξεως του εναντίον 24/9
Σώμα με σώμα 24/9
Οι αναλωσιμοι 2 24/9
Η δύναμη του έρωτα 24/9
Burn Notice 15 26/9
Boardwalk empire 4 episode 1 26/9
Η πρόκληση 01/10
Παράνομοι 01/10
Οι πέντε θρύλοι 01/10
Χομπιτ 01/10

Πάντως οι τίτλοι λήγουν Τρίτη και Πέμπτη όπως φαίνεται από τις ημερομηνίες. Τώρα πότε ακριβώς προστίθενται δε ξέρω, δε το έχω παρατηρήσει.

Απάντηση: NOVA On Demand

Λοιπόν έχουμε και λέμε,
1) BOARDWALK EMPIRE 4 επ.1 HD έως 26/09 (φόρτωσε σήμερα μεταξύ 8-16 που ήμουν δουλειά)
2) BURN NOTICE επ.15 HD έως 26/09 (φόρτωσε σήμερα το πρωί μεταξύ 00-08 όσο κοιμόμουν! :2thumb22sup:
3) Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ έως 01/10
4) ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ έως 01/10
5) ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΘΡΥΛΟΙ HD έως 01/10
6) ΧΟΜΠΙΤ: ΕΝΑ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΤΑΞΙΔΙ HD έως 01/10 (τα 3 έως 6 φόρτωσαν το πρωί της Τρίτης μαζί με την αναβάθμιση στην 11938) όλα με τον δέκτη ανοικτό. Μέσα στο ΣΚ θα δοκιμάσω και με stand by τα βράδια για να δω τι ψάρια θα πιάσω...

μολις ειδα οτι κατεβασε ενα επεισοδιο boardwalk empire HD.
το μεσημερι που κοιταξα,ηταν αδειο.αρα το κατεβασε τις τελευταιες 3-4 ωρες,οποτε-προφανως-δεν ισχυουν συγκεκριμενες ωρες και ημερες.

δεσμευει καποιον κρυφο χωρο το Ondemand?
γιατι βλεπω οτι δειχνει αδειος(200gb).
ποσο ειναι συνολο ο δισκος?

Last edited: