Ναι ναι οπως και σε μενα ενα μηνα και δεν εχει κατεβει τιποτα!!!Είσαι βιαστικός... Κάνε υπομονή.
Συνονόματε Δημήτρη, όταν αρχικά ενεργοποίησα το δέκτη με χρήση splitter για 3-4 μέρες δεν είχα ούτε μία ταινία στο OnDemand, το βράδυ της Δευτέρας άφησα το δέκτη ανοικτό στο Novasport 7 όπως έλεγαν και οι οδηγίες τους, το πρωί λοιπόν μετά και την αναβάθμιση στον αναμεταδότη είδα στο OnDemand 4 ταινίες, δε θυμάμαι τώρα ποιες είναι γιατί είμαι εκτός σπιτιού. Από την τρίτη το πρωί λοιπόν σήμερα πάλι είδα ότι κατέβηκε και ένα επεισόδιο burn notice. Τέλος να αναφέρω πως από χθες το απόγευμα που μου έγινε η εγκατάσταση δουλεύω με δύο ανεξάρτητα καλώδια το δέκτη, όπως πρέπει δηλαδή.στο μηνυμα 154 ο jimmy74.
δεν ξερω ποιες ακριβως προυποθεσεις ειχε αλλα απο'οτι λεει κατεβασε αρκετα.
τι διαφορετικο δηλαδη εκανε?
αυτο θελω να καταλαβω...
Δε νομίζω να ισχύει αυτό.Παρατηρώ διαφοροποίηση στο περιεχόμενο σχεδόν κάθε μέρα.Πάντως όχι σίγουρα μόνο τις συγκεκριμένες ημέρες.
Δεν είπα αυτό, απλά περιέγραψα τη δική μου περίπτωση, στο ns7 το άφησα εκείνο το βράδυ ακολουθώντας τις οδηγίες τους ώστε να μην έχω πρόβλημά την άλλη μέρα μετά και από την αναβάθμιση των καναλιών τους στην 11938. Εσύ από τη στιγμή που δουλέυεις με splitter απλά δε πρέπει να αφήνεις το δέκτη το βράδυ πριν πας για ύπνο σε κανάλι της 10930.σκαναρισμα για τις καινουργιες συχνοτητες εκανα-υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος να αφησουμε το βραδυ ανοιχτο τον δεκτη στο ns7? εχει καμια σχεση με το Ondemand?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.