NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Απάντηση: NOVA On Demand

Εμένα μου κατέβηκαν κανονικά οι 4 ταινίες της Τρίτης αλλά οι σειρές της Πέμπτη ήταν 3, (2 επεισόδια Burn Notice και 1 Boardwalk Empire) αλλά μου κατέβασε μόνο τα επεισόδια του Burn Notice το Boardwalk Empire αγνοείται...), ίσως να φταίει που είχα τον δέκτη όλη μέρα σε stand-by και όχι ανοικτό.

Re: NOVA On Demand

εχω το δεκτη σε stand by σχεδον καθε βραδυ και ομως εχω 16 τιτλους ...απ οτι ειδα ανανεωνεται η λιστα καθε τριτη και καθε πεμπτη πρωι

Το ίδιο κι εγώ,όπως ο gabbriello.16 τίτλους και για την ακρίβεια τον κλείνω κάθε βράδυ.

Δημητρη επιτελους!!Μετα απ την αλλαγη του δεκτη κατεβαινουν μια χαρα οι ταινιες!!Θα δοκιμασω με κλειστο το δεκτη το βραδυ να δω αμα κατεβαζει ετσι.....

Ξέχασα να δω πρωί, θα σου πω το απόγευμα... Πάντως το Hannibal τα ξημερώματα της Δευτέρας δε μου το κατέβασε.

ειχατε σημερα καινουργιους τιτλους?
σε εμενα τιποτε...
Ούτε σε μένα κατέβηκαν καινούργιοι τίτλοι.Υπάρχει κανείς που ο δέκτης του κατέβασε καινούργιους τίτλους?

Πάντως οι τίτλοι που έληγαν 1/10,δεν υπάρχουν.Από τις 2 τα ξημερώματα που τσέκαρα,είχαν ήδη φύγει.Τι να πω Δημήτρη?Μήπως φορτωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας?Θα δούμε.

Ούτε εδώ τίποτα. 5 σειρές και 4 ταινίες, συνολικά 9 τίτλοι με τελευταία ημερομηνία την 10η Οκτ.

Εγώ έχω 4 σειρές και 8 ταινίες,σύνολο 12 τίτλοι με τελευταία ημερομηνία 15/10.Μέχρι χτες ήταν 16,μαζί με τις ταινίες που σβήστηκαν σήμερα.

Κι εδώ τίποτα, 12 τίτλοι σύνολο μετά τη διαγραφή όσων έληγαν 01/10. Πάντως για να συμβαίνει αυτό σε όλους τότε μπορεί να ισχύει αυτό που γράφει και στο περιοδικό της η NOVA, ότι το πρόγραμμα του on demand μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση.

Απάντηση: Re: NOVA On Demand

εμενα το 2 tuner κολλαει συνεχως στην 10930. ελεος πια
Το δουλεύεις με splitter τον δέκτη; αν όχι και έχεις κανονικά δύο καλώδια μη σε απασχολεί το που βρίσκεται το 2ο tuner.