NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Re: NOVA On Demand

Για πρώτη φορά δεν μου κατέβηκαν νέοι τίτλοι,ενώ έφυγαν αυτοί που ήταν διαθέσιμοι μέχρι χτες.Και αυτό που διαπίστωσα εκ των υστέρων ήταν ότι ο δέκτης,το δεύτερο tuner δηλαδή,είχε πέσει στην μαύρη τρύπα της 10930.Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να φτιαχτεί με αναβάθμιση άμεσα.Δε μπορεί στα καλά καθούμενα το δεύτερο tuner να πηγαίνει στη 10930 και να χάνονται έτσι οι τίτλοι που κατεβαίνουν.Αλλά όπως έχω πει και άλλη φορά,για να φτιάξουν ένα πρόβλημα,πρέπει πρώτα να έχουν παραδεχτεί ότι υπάρχει.Σε οποιαδήποτε τέτοια αναφορά προβλήματος,σου λένε να κοιτάξεις την εγκατάσταση και άλλα τέτοια εκνευριστικά πράγματα,που δυστυχώς ακούει κανείς από άσχετους.Συγγνώμη για το χαρακτηρισμό,αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια.

το ανεφερα στο support πρωτο θεμα με το που ανοιξε.
ειναι φανερο οτι και οι 2 δεκτες θελουν διορθωσεις.
πολλα κολληματα που κανουν δυσκολο μεχρι και ενα απλο ζαπινγκ.
τα παιδια στο support,εχουν ενημερωσει και πιστευω να εχουμε αμεσα καινουργια firmware και για τους 2 δεκτες.

Ο δέκτης μου ήταν κλειστός(standby) 10 μέρες κ χθές που τσέκαρα είχαν απομείνει μόνο 4 ταινίες με λήξη 19/11 στο ondemand. Είχε 3 σελίδες γεμάτες πρίν 10 μέρες κ το δέυτερο tuner ήταν και είναι στη 12130. Το έχει πάθει κανένας άλλος?

Απάντηση: NOVA On Demand

Εγώ για πρώτη φορά βρήκα το 2ο δέκτη κολλημένο στη 10931 και το on demand άδειο... Εχθές που τσέκαρα πάλι είχε φύγει απ' την καταραμένη 10931 και θα περιμένω την Τρίτη να δω αν θα κατεβάσει κάτι.

Οχι το Djiango, το "Τα γυρίσματα της ζωής"κατέβηκε σε μένα...κάτι τρέχει πάλι με το on demand...

Έλεος πάλι...Hannibal το 9ο επεισόδιο ΔΕΝ το κατέβασε ποτέ, 1 από τις 4 ταινίες πάλι χτες (Πεζοναύτης 3)...wtf;

Re: Απάντηση: NOVA On Demand

μηπως σου εχει κολλησει το 2ο tuner στην γνωστη 10930?
γιατι εγω ετσι την επαθα την περασμενη εβδομαδα...

Το κοιτάζω κάθε βράδι και όταν κολλάει το επαναφέρω...και το ελέγχω κάθε πρωΐ...σήμερα το πρωΐ είχε γυρίσει το κ@#$πραμα πάλι στη 10930 χωρίς να το έχω πειράξει!
Το ξανα άλλαξα με προσωρινή εγγραφή από συχνότητα 12130 και έφυγα για δουλειά...για να δω το μεσημέρι...
Νάναι καλά το novago να λέμε πάντως...

Last edited:
Re: Απάντηση: NOVA On Demand

σιγουρα μετα το rec σε αλλη συχνοτητα δεν παραμενει στην 10930?
γιατι κα σε εμενα γυριζει την ωρα την εγγραφης,αλλα μολις πατησω στοπ,επιστρεφει παλι στην 10930.

καρατσεκαρισμένο...το ελέγχω μετά πάντα, δεν είναι να το αφήνω, αφού το ξέρω ότι το μηχάνημα είναι "ψυχολογικά ασταθές"....