NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Απάντηση: NOVA On Demand

To 10o επεισόδιο Hannibal κατέβηκε κανονικά χτες ξημερώματα, αλλά σήμερα πάλι, δεν κατέβασε τίποτα!!!!
Θα πάω σε μέντιουμ...

Re: NOVA On Demand

Αν ξερει κανεις ας μου πει , αν θα εχω το on demand μετα την προσθεση στο πακετο μου του novacinema1 και την αγορα του 865 pvr;
Ευχαριστω.

καλη ερωτηση... αλλα μαλλον οχι. παρε τηλεφωνο

Last edited by a moderator:

Τελικα εχω on demand. Εγινε η συνδεση του 865 σημερα και μου ειπε απο τριτη θα κατεβουν ταινιες και σειρες. Αρα το δινουν κανονικα και σε αυτους που παιρνουν μονο το novacinema hd.

Μα Δημητρη δεν πηρα ουτε το ενα ουτε το αλλο. Μονο το novacinema1 πηρα. Any way , ηδη κατεβηκε 1 ταινια "la permission de minuit".

Μην δείτε το "the impossible" από το on demand. Από το 25:30 και μετά δεν είχε ήχο. Τουλάχιστον σε μένα.....

Και σε μενα επισης χωρις ηχο. Θα πρεπει να το κατεβασουν και να το ανεβασουν παλι με ηχο.

Επεξεργασία:
Σημερα εχει κατεβει η ταινια " the impossible" απο το on demand. Μαλλον εγινε αντιληπτο το προβλημα του ηχου. Ας ελπισουμε οτι θα ανεβει ξανα με ηχο αυτη τη φορα.

Last edited by a moderator:

Μίλησα με ένα φίλο που το τρέχει το On Demand, οπότε μάλλον ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός :SFGSFGSF:

Ανεβηκε ξανα το "the impossible" κι αυτη τη φορα χωρις προβλημα ηχου.

Καλημερα και χρονια πολλα. Ποσες ταινιες εχετε παιδια στο on demand; Εδω και 2 ημερες εχω μονο 5 ταινιες.
1) Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ
2) ΟΖ : ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ
3) ΑΝΝΑ ΚΑΡΕΝΙΝΑ
4) Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΠΕΣΕ
5) Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Μηπως πρεπει να κανω κατι για να κατεβουν κι αλλες ;

Κι εμένα άδειασε η λίστα,έμειναν μόνο 2 τίτλοι.Αυτό συνέβη προχτές και παρατήρησα ότι το δεύτερο tuner είχε φάει κόλλημα και είχε 0% σήμα.Επανήλθε το σήμα μετά από από βγάλσιμο του ρεύματος και αφού είχε αδειάσει η λίστα.

Στην επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων , χανω το μπουκετο που εχω κανει;