Στο τηλεφωνικό κέντρο μου είχαν πει, πως για να μου εμφανίζει το επταήμερο πρόγραμμα, πρέπει να πηγαίνω στο Κόντρα Τσάνελ, να το αφήνω δέκα δευτερόλεπτα και μετά μπορώ να "απολαμβάνω" το ολοκληρωμένο EPG.
Άλλη μία ιστορική πατέντα της Nova για "κορυφαία εμπειρία ψηφιακής μετάδοσης εν έτη 2013"
στον ειπαν αυτο επειδη το epg εκπεμπεται απο την 10930. σε οποιο καναλι αυτης της συχνοτητας και να βαλεις θα στο κατεβασει. αρα γκρινιαζεις χωρις λογο
Θα μπορούσε να επέμβει κάποιος συντονιστής παρακαλώ; Φοβάμαι πως δέχομαι "ατέλειωτη κριτική", επειδή εκφράζω την γνώμη και τους προβληματισμούς μου. Εκτός αν και στο συγκεκριμένο χώρο συζητήσεων επιτρέπονται μόνο γλυκόλογα για τις "μοναδικές" υπηρεσίες που παρέχει η "πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα".
Σε εμένα το EPG λειτουργεί κανονικά. Έχεις βάλει τον δέκτη να κάνει αδρανοποίηση; Αν ναι, απενεργοποίησε την.
Στον συγκεκριμένο χώρο επιτρέπονται όλες οι απόψεις, εφόσον δεν παραβιάζουν κάποιον κανονισμό. Και αν μη τι άλλο, εδώ κριτική έχει δεχτεί τόσο η Nova όσο και ο ΟΤΕ.
Οταν λοιπόν στις απόψεις και τους προβληματισμούς σου δέχεσαι αντίλογο και μάλιστα με επιχειρήματα, οφείλεις να απαντήσεις με τον ίδιο τρόπο. Δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι μαζί σου, πως να το κάνουμε....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.