Σε πρώτη φάση ευχαριστώ για την παρέμβαση.
Σε δεύτερη φάση θεωρώ πως δεν υπήρξε αντίλογος, αλλά παρέμβαση με στόχο την φίμωση μου. Κάτι που άλλωστε ο συγκεκριμένος χρήστης τονίζει εμμέσως και σαφώς στο δεύτερο μήνυμα του.
Αντίλογος δεν υπήρξε, κάτι που γίνεται αντιληπτό και από τον αγράμματο μπάρμπα-Βρασίδα.
Έχω ζητήσει την διαγραφή μου από το συγκεκριμένο χώρο "συζητήσεων", καθώς από ότι καταλαβαίνω η γενική άποψη (την οποία και η διαχείριση συμμερίζεται) είναι:
-Έχεις συνδρομή Nova; Είσαι υπέροχος.
-Έχεις συνδρομή Nova και αντιμετωπίζεις προβλήματα; Σκάσε και κόψε την συνδρομή, μην τα αναφέρεις (συνεχώς)...
Κλείνω. Νομίζω πως δεν αξίζει πια να ασχολείται κανείς, ούτε με τη Nova, ούτε με τούτο τον χώρο συζητήσεων.
Και μόνο που ξαναμπήκα στον κόπο για login και γράψιμο ... ντρέπομαι!
Σε πρώτη φάση ευχαριστώ για την παρέμβαση.
Σε δεύτερη φάση θεωρώ πως δεν υπήρξε αντίλογος, αλλά παρέμβαση με στόχο την φίμωση μου. Κάτι που άλλωστε ο συγκεκριμένος χρήστης τονίζει εμμέσως και σαφώς στο δεύτερο μήνυμα του.
Αντίλογος δεν υπήρξε, κάτι που γίνεται αντιληπτό και από τον αγράμματο μπάρμπα-Βρασίδα.
Έχω ζητήσει την διαγραφή μου από το συγκεκριμένο χώρο "συζητήσεων", καθώς από ότι καταλαβαίνω η γενική άποψη (την οποία και η διαχείριση συμμερίζεται) είναι:
-Έχεις συνδρομή Nova; Είσαι υπέροχος.
-Έχεις συνδρομή Nova και αντιμετωπίζεις προβλήματα; Σκάσε και κόψε την συνδρομή, μην τα αναφέρεις (συνεχώς)...
Κλείνω. Νομίζω πως δεν αξίζει πια να ασχολείται κανείς, ούτε με τη Nova, ούτε με τούτο τον χώρο συζητήσεων.
Και μόνο που ξαναμπήκα στον κόπο για login και γράψιμο ... ντρέπομαι!
Νομιζω οτι αν δεις το θεμα λιγο πιο χαλαρα θα καταλαβεις αμεσως οτι ο φιλος να βοηθησει θελει και οχι να σε εκνευρισει...Συγνώμη.
ότι είναι κουρντιστήρι ο Pace της Nova,είναι,έχει δίκιο ο little.
Ξέρω προσωπικά πολλούς Πρώην Συνδρομητές της Nova Απόδημους που έφυγαν με 1000 για ΟΤΕ,για τον πολύ απλό λόγο oti ο Hi End Δεκτης της Nova δεν υποστηρίζει DiseqC!
βαρέθηκαν οι Άνθρωποι να ανοιγοκλείνουν Δεκτες ,απλά για να δούνε κάποιο Κανάλι του Astra.
Η Αλήθεια να λέγεται Κύριοι.
Η μήπως τους είναι δύσκολο στην Nova να βάλουν DiseqC στην Μπακατέλα τους?
Τελικά σε ποια κανάλια συντονιζόμαστε για να ενημερωθεί το EPG; Αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί και το Novacinema 2; Είναι εύκολο να τα έχουμε κάπου μαζεμένα;
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική.
Επειδή μερικοί "απαιτούν", ο συγκεκριμένος δέκτης, που προορίζεται για ένα συγκεκριμένο σκοπό, δηλαδή να βλέπει ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο δορυφόρο, να έχει ΚΑΙ τις δυνατότητες που έχουν εξειδικευμένοι δορυφορικοί δέκτες, αυτό είναι σοβαρό επιχείρημα για να καταλήξουμε ότι "είναι κουρντιστήρι ο Pace της Nova" και ήταν ο λόγος που έφυγαν αυτοί για τον ΟΤΕ;
Δηλαδή αγοράζω ένα αποκωδικοποιητή για να βλέπω τα ψηφιακά και αφού τον δοκιμάσω σε δυνατότητες media player και δεν μου παίζει τα απίθανα, ενώ κάνει πολύ καλά τη δουλειά του σαν αποκωδικοποιητής (που τον πήρα), καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είναι "μπακατέλα".
Αναρωτηθήκατε πόσες χιλιάδες συνδρομητές της Νόβα δεν ασχολούνται με τίποτε παραπάνω από το να τον ανοίγουν, να βλέπουν μια ταινία ή ποδόσφαιρο ή National Geographic και τον ξανακλείνουν, ενώ, αντίθετα, αυτοί που ζητάνε τις επιπλέον δυνατότητες είναι οι "ψαγμένοι" που εξ ορισμού αποτελούν τη μειοψηφία;
O little έχει κάθε λόγο να είναι θυμωμένος με χιουμοριστικό τρόπο με το κουτί. Σχεδόν όλοι μας που γνωρίζουμε κάτι παραπάνω. Και απλά θέλω να διορθώσω ότι το κουτί είναι μια χαρά hardware, το firmware που έκανε η nova έχει πρόβλημα (ή σε όποια εταιρία ανέθεσε να το φτιάξει). Γιατί είμαι σίγουρος πως αν ένα ποσοσό συνδρομητών λίγο πάνω απ'το 50% είχε συνείδηση των προβλημάτων, τότε η nova θα ενδιαφερόταν να το φτιάξει σωστά. Γιατί μην μου πείτε πως είναι ΤΟΣΟ μεγάλη δυσκολία να φτιάξει την αδρανοποίηση! Το πιό πιθανό είναι να χρειάζεται μια αλλαγή μιας γραμμής κώδικα! Και αν γίνει αυτό το EPG μπορεί να διορθωθεί.
Στο κάτω κάτω γιατί ο δέκτης δουλεύει απροβλημάτιστα σε ξένα δίκτυα? Και δεν νομίζω να υπάρχουν προβληματικές παρτίδες δεκτών όπως η δικιά μου που κάνει reset με την αδρανοποίηση και άλλες όχι, απλά το firmware δεν έχει κάτσει σωστά. Γιατί το hardware είναι ίδιο σε όλους έτσι δεν είναι? Απλά το testing που επίσης κάνει έχει πάει περίπατο ή έχει πολύ low standards...
Και ναι είμαστε εκγλωβισμένοι με την nova γιατί αν ο κόσμος θέλει να έχει το περιεχόμενο της nova δεν έχει επιλογή τον ΟΤΕ. Το περιεχόμενο της nova είναι απλά πιο πλούσιο...
συμφωνώ σε όλα εκτος από το τελευταίο.
Εκεί νομίζω υπάρχουν και άλλες απόψεις,ότι δηλαδή ο OTEtv έχει πιο πλούσιο περιεχόμενο.
Αλλα περί ορέξεως Κολοκυθόπιτα.
Πάντως ο Pace είναι ο ίδιος με αυτόν που δίνει ο SKY Γερμανίας.Και στον SKY δεν κάνει παπάδες,αλλα τουλάχιστον Υποστηρίζει DiseqC 1.0,και δουλεύει άψογα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.