να σε ρωτησω το έχεις συνδυασμένο με κάποιο πακέτο της νόβα; η χρησιμοποιείς μόνο τον δέκτη ως mpeg4;
HDFury, Moome Card, HDMI Splitters κλπ...
Παιδιά καλησπέρα,
έχω ένα φοβερό πρόβλημα. Είχα τον Panasat μέχρι σήμερα το πρωί και παιρνόντας απο την Forthnet να πληρώσω το λογαριασμό μου (Νοva) είπαν πως μπορώ να πάρω τον HD αποκωδικοποιητή δωρεάν. Τον πήρα λοιπόν (μιας και δωρεάν) αφού όμως πρώτα έκανα την πιό βασική (για μένα) ερώτηση στον υπάλληλο. Η ερώτηση μου ήταν η εξής :
"Με τον Nova HD 831 θα μπορώ να προσθέσω 3 ιταλικά κανάλια που βλέπω ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ; Γιατί στον Panasat τα είχα προσθέσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Μιλάω για τα κανάλια του MediaSet, δηλαδή τα Italia 1, Rete 4 και Canale 5"
"Nαι φυσικά! Ό,τι πιάνατε θα πιάνετε και τώρα" μου λέει η υπάλληλος. ΟΚ τότε λέω φέρτον.
Φτάνω σπίτι, παίρνω και τηλέφωνο στην Nova να ενεργοποιήσω τα HD με 5 ευρώ και όλα καλά. Έρχεται όμως η ώρα που πάω να προσθέσω τα ιταλικά κανάλια που είπα πιο πάνω.. ΤΖΙΦΟΣ.
Και η ερώτησή μου είναι η εξής.
Γίνεται στον Nova HD 831 να προσθέσω και άλλα ελεύθερα Hotbird κανάλια; ή όχι;
Αν όχι, πάω να τον γυρίσω πίσω!!! Δεν γίνεται να με κοροϊδεύουν έτσι!!!!
Ευχαριστώ ρε παιδιά!...
Οι splitters δεν αφαιρούν το HDCP, οι μετατροπείς σε αναλογικό ναι, το αφαιρούν. Προσπάθησε να είναι φρέσκο ότι αγοράσεις, μήπως και έχουν μπλοκαριστεί τα κλειδιά του.
Το HDFury3 είναι το πιο γνωστό και καλό HDMI->Component, αλλά και πολύ ακριβό. Από κει και πέρα υπάρχουν και splitters που κάνουν hdcp strip και καλώδια hdmi με hdcp strip. Παράνομα δεν είναι (δε θυμάμαι πότε έγινε το DMCA νόμος στην Ελλάδα), αλλά δε τα πολυδιαφημίζουν για να μη γίνουν revoke τα κλειδιά που χρησιμοποιούν αυτές οι συσκευές.
Το HDFury3 είναι το πιο γνωστό και καλό HDMI->Component, αλλά και πολύ ακριβό. Από κει και πέρα υπάρχουν και splitters που κάνουν hdcp strip και καλώδια hdmi με hdcp strip. Παράνομα δεν είναι (δε θυμάμαι πότε έγινε το DMCA νόμος στην Ελλάδα), αλλά δε τα πολυδιαφημίζουν για να μη γίνουν revoke τα κλειδιά που χρησιμοποιούν αυτές οι συσκευές.
petasis, μην ακούς εμένα, άκου τον malakudi. Το splitter που έδειξα παραπάνω αφαιρεί με επιτυχία το HDCP σύμφωνα με τα ξένα fora.
Το αν είναι παράνομο δεν ξέρω (δεν έχω διαβάσει την ACTA), αλλά παραβιάζουν σίγουρα την συμφωνία που υπέγραψαν για να τους δοθούν κλειδιά αποκρυπτογράφησης.
Παρανομο δεν ειναι, παραλογο μπορεις να το πεις."Παράνομο" είναι να μας αφαιρούν τη δυνατότητα να γράφουμε αυτό που βλέπουμε για προσωπική χρήση.
Δηλαδη δεν γινεται να κανω εγγραφη σε κανενα καναλι? Βασικα θελω να κανω εγγραφη στα καναλια των ντοκιμαντερ (Discovery,Αnimal,History κλπ) και οχι στα κωδικοποιημενα (Novasports,Novacinema)
Άμα συνδεθεί ο 831 σε dvd εγγραφής (με σκληρό ενσωματωμένο) δεν μπορεί να γίνει εγγραφή ?
Μέχρι τώρα έτσι κάνω εγγραφές των προγραμμάτων της Nova. Έχω συνδέσει τον Panasat 990 σε dvd εγγραφής (ένα SONY HXR 1020) και οι εγγραφές γίνονται μια χαρά... Αν θέλω να κρατήσω κάτι γίνεται μεταφορά από τον σκληρό σε dvd και that's it !
Δηλαδή αν ενεργοποιήσω τον 831 δεν θα μπορώ να κάνω το ίδιο ? και γιατί ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.