NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
'Οταν σου καεί το μηχάνημα θα καταλάβεις:ADFADF1:
 
Last edited by a moderator:
Για την εικόνα που δεν συγχρονίζει με τον ήχο σε αναλυση 1080-720p τι κάνουμε..?? Μπορεί να λυθεί το πρόβλημα με κάποιο τροπο?
 
Για την εικόνα που δεν συγχρονίζει με τον ήχο σε αναλυση 1080-720p τι κάνουμε..?? Μπορεί να λυθεί το πρόβλημα με κάποιο τροπο?

Βάζει κάποιο delay στο home που έχεις. Φαντάζομαι οτι πας το HDMI σε ηχοσύστημα
 
εμενα ο δεκτης μου ειναι καινουργιος 831 ,δυο φορες μου εκανε το εξης" εχω κανει την δικη μου λιστα στα φαβοριτεν σε καποια φαση κανει ενα τικ μιλισεκουντε οτι παει να κλεισει και σινεχιζει κανονικα αλλα αυτοματα φευγει απο τα φαβοριτεν που το ειχα και παει στην λιστα της νοβα οπως τα εχει απο την μαμα η νοβα ,δεν σβηνει παντως την δικια μου λιστα στα φαβοριτεν που εχω κανει απλα αυτο το τικ _____?????? το γραφω μηπως παρομοιο συνεβει και σε αλλον
 
Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Μαλλον γιατι δεν τον κλεινουν ποτε.

Μα δεν νομίζω να κλείνει ποτέ ο δέκτης. Ποιος θέλει να περιμένει να μπουτάρει όταν τον ανοίγει;
Πάντως τόσα χρόνια ανοικτός, δεν έχει καεί. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ανεμιστήρες. Θα είχε αν χρειαζόταν.
 
Ο δέκτης έχει 2 καταστάσεις λειτουργίας, μια που κλείνει (με την επιλογή "Αδρανοποίηση" ενεργή), και μια που δεν κλείνει ποτέ ("Αδρανοποίηση" όχι).
Στην περίπτωση της αδρανοποίησης, όταν τον ανοίγεις κάνει αρκετή ώρα μέχρι να δεις εικόνα, και φαντάζομαι κανείς δεν την έχει ενεργοποιημένη.
Οπότε υποθέτω ότι όλοι έχουμε την αδρανοποίηση στο "όχι", οπότε ο δέκτης λειτουργεί συνεχώς.
(Και ο δικός μου δεν έχει πάθει κάτι λόγω θερμότητας εδώ και 3 χρόνια...)
 
Μια βοήθεια. Δυο μέρες τώρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ενώ βλέπω κανονικά πάω να αλλάξω κανάλι και μοθ βγάζει το μήνυνα : αδυναμία λήψης σήματος, παρακαλώ επικοινωνήστε κτλ κτλ. Αν αποσυνδέσω από το ρεύμα τον αποκωδικοποιητή και τον ξανασυνδέσω στρώνει. Μέχρι πρόσφατα δεν είχα κάποιο πρόβλημα για να πω ότι είναι θέμα κεραίας. Αντιμετώπισε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?
 
Μου έχει παρουσιαστεί (στο παρελθόν) κι εμένα αυτό το πρόβλημα μερικές φορές.Μόλις όμως βγάλω το ρεύμα και το ξαναβάλω επανέρχεται.
 
Απο οτι ειδα με τον Pace υπαρχει και προσφορα δορυφορικο πιατο και lnb με 10 ευρω.Αυτο δεν το ηξερα αμα τους παρω τωρα μετα απο 10 μερες που εβαλα νοβα παιζει να μου το στειλουν?
 
μου το παρουσιαζει στον 865 ,εχω γραψει στο αναλογο νημα,εμενα δυστηχως μερικες φορες και απο το ρευμα να τον βγαλω δε φτιαχνει και επανερχεται μετα απο μερικες προσπαθειες.
 
Το είχε κάνει και σε εμένα, αλλά ανακάλυψα ότι αν τιν πήγαινα στην Βουλή, έστρωνε και δεν χρειαζόταν να τον κλείσω.
 
Με ποιό κουμπί μπαίνουμε στο μενού που μας δείχνει την στάθμη σήματος;
Ξέρω πως πάει από Μενού-> Ρυθμίσεις -> Τεχνικές Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες -> Γενικές πληροφορίες,
αλλά όταν ήρθε ο τεχνικός για την εγκατάσταση της Nova, πάτησε 1 ή 2 πλήκτρα στο τηλεκοντρόλ και πήγε κατευθείαν στην στάθμη σήματος, χωρίς να περάσει από τα μενού.
 
Το είχε κάνει και σε εμένα, αλλά ανακάλυψα ότι αν τιν πήγαινα στην Βουλή, έστρωνε και δεν χρειαζόταν να τον κλείσω.

καλο αυτο,θα το κανω,μακαρι να πιανει το κολπο
 
Δηλαδή έχουμε πολλοί το πρόβλημα με την ξαφνική αδυναμία λήψης σήματος.
 
Status
Not open for further replies.