NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απο σημερα στο novasports 4 δεν μου βγαζει το προγραμμα με το info.Ξερει κανεις για πιο λογο το κανει αυτο;

Εμένα αυτο συμβαίνει μέρες . Έκανα και reset έβγαλα-έβαλα κάρτα αλλα τίποτα .

Last edited by a moderator:
Εγώ έχω κανονικά EPG και δεν παρατήρησα να λείπει κάποια απο αυτές τις μέρες. Το λέω με σιγουριά γιατί έβλεπα ns4 λόγο Europa και CL

Last edited:
Περίεργο.Και μάλιστα εμένα λείπει και στους 2 δέκτες.Πολλές μέρες είναι άδειο.Δεν εμφανίζεται με τίποτα.Ούτε με σάρωση,ούτε με επαναφορά του ρεύματος,ούτε στον 831,ούτε στον 865.

Εμένα και στο TV Guide είναι κενό και στους 2 δέκτες.Τι να πω?Το κακό είναι πως έτσι δεν προγραμματίζονται εγγραφές στο συγκεκριμένο κανάλι.

Όχι,το σκέφτηκα,αλλά θέλω να το αποφύγω για να μην ξαναφτιάχνω από την αρχή τα μπουκέτα.Βέβαια,αν ήμουνα σίγουρος ότι έτσι θα έφτιαχνε,τότε θα το έκανα.Θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα και θα δω.Θα βοηθούσε βέβαια αν έλεγαν και άλλα μέλη αν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.Ήδη κάποιοι το ανέφεραν.

και εγώ είχα πρόβλημα με το epg πριν λίγες ημέρες μου εμφάνιζε μόνο αυτό που έπαιζε εκείνη την στιγμή και το επόμενο πρόγραμμα. πήρα τηλέφωνο και το πρόβλημα διορθώθηκε. Μου είπε το παιδί στο τηλέφωνο να το βάζω στο 402 για λίγο (Animal planet νομίζω) γιατί απο εκείνη την συχνότητα εκπέμπεται το epg.

Τελικά βρήκα τι έφταιγε με το epg του novasports4.Για κάποιο άγνωστο λόγο,μέσα στο μπουκέτο μου είχε αποθηκευτεί το κανάλι αυτό όχι από το μπουκέτο NOVA,αλλά από το ENCRYPTED SERVICES.Τώρα,πώς βρέθηκε να είναι αποθηκευμένο από εκεί,ένας θεός ξέρει.Όταν είχα φτιάξει το μπουκέτο μου,τα είχα περάσει όλα τα novasports με τη σειρά όπως ήταν από το μπουκέτο NOVA.Το έσβησα από το μπουκέτο μου και φυσικά το έφτιαξα(το μπουκέτο)από την αρχή.Θα αναρωτηθεί κάποιος,πώς κατάλαβα ότι ήταν αποθηκευμένο από αλλού?Πήγα από τα προσωπικά μπουκέτα,στο μπουκέτο ENCRYPTED SERVICES και είδα ότι ήταν κλικαρισμένο το novasports4.Αντίθετα,στο μπουκέτο NOVA ήταν το μοναδικό από τα novasports που δεν ήταν κλικαρισμένο!!!Πώς το κατάφερε αυτό ο δέκτης μόνος του,δεν μπορώ να καταλάβω.Το ίδιο ακριβώς βέβαια και στον 865.

Να κανω μια ερωτηση εχω 2 lnb ενα για hotbird και ενα για astra , χτες που εβαλα πρωτη φορα τον δεκτη της νοβα (831) δεν εβρησκε σημα, δοκιμασα μεσα απο τις ρυθμισεις να ρθρμισω το diseq και απο τοτε ο δεκτης κανει συννεχεια επανεκινησεις και δεν ξανα αναψε.

Τωρα μου τον αλλαξαν με αλλον δεκτη 831. Τι πρεπει να κανω? να παω πανω στην ταρατσα και να συνδεσω το καλωδιο που κατεβενει κατω μονο με το lnb του hotbird η υπαρχει και αλλη λυση?

Ευχαριστω πολυ

Αν δουλεύεις τον Astra σε άλλο δεκτη και όχι με τον 831 κρατα και το δεύτερο, αλλοιώς δεν υπάρχει λόγος να το έχεις, οπότε το βάζεις το καλώδιο στο LNB του Hotbird

Κανε ένα update στον δεκτη και μετά αν θες τα βάζεις όλα πίσω όπως ήταν μαζί με το diseq

Last edited:
Σήμερα σύνδεσα για πρώτη φορά με τριπλό RCA τον pace 831 με τον DENON 1912 ενισχυτη av για βίντεοπροβολη. Το προβλημα εχει να κάνει με την εικονα η οποία συχνά πυκνά διακόπτεται ενώ ο ήχος παραμένει. Με το ιδιο καλώδιο ειχα μέχρι χθες συνδεδεμένο τον panasat 720i χωρις κανένα προβλημα , ενώ στον ιδιο ενισχυτη με αντίστοιχο καλώδιο εχω συνδέσει και τον kaon του ΟΤΕ χωρις προβλήματα. Έπαιξα με τις ρυθμίσεις εξόδου εικόνας του panasat ,ενώ με ανταπτορα πήρα εικονα και απο την έξοδο scart , χωρις να λυθεί το προβλημα. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ;;;;;;
σημειώνω οτι ο pace παράλληλα με τον ενισχυτη ειναι με hdmi συνδεδεμένος και στην tv χωρις κανένα προβλημα σε εικονα . Κάποια ρύθμιση πρέπει να αλλάξει, αλλα ποια;;;;

Last edited by a moderator:
Τελικά βρήκα τι έφταιγε με το epg του novasports4.Για κάποιο άγνωστο λόγο,μέσα στο μπουκέτο μου είχε αποθηκευτεί το κανάλι αυτό όχι από το μπουκέτο NOVA,αλλά από το ENCRYPTED SERVICES.Τώρα,πώς βρέθηκε να είναι αποθηκευμένο από εκεί,ένας θεός ξέρει.Όταν είχα φτιάξει το μπουκέτο μου,τα είχα περάσει όλα τα novasports με τη σειρά όπως ήταν από το μπουκέτο NOVA.Το έσβησα από το μπουκέτο μου και φυσικά το έφτιαξα(το μπουκέτο)από την αρχή.Θα αναρωτηθεί κάποιος,πώς κατάλαβα ότι ήταν αποθηκευμένο από αλλού?Πήγα από τα προσωπικά μπουκέτα,στο μπουκέτο ENCRYPTED SERVICES και είδα ότι ήταν κλικαρισμένο το novasports4.Αντίθετα,στο μπουκέτο NOVA ήταν το μοναδικό από τα novasports που δεν ήταν κλικαρισμένο!!!Πώς το κατάφερε αυτό ο δέκτης μόνος του,δεν μπορώ να καταλάβω.Το ίδιο ακριβώς βέβαια και στον 865.
Ακριβώς το ίδιο έγινε και σε μένα.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Παιδιά καλησπέρα.Πήρα και εγώ τον δέκτη pace 831 HD με το 3play στα 29,90.Στην πολυκατοικία έχουμε πολυδιακόπτη με θέση α)astra θέση β)hotbird.Έβαλα το καλώδιο στο δέκτη έκανα όλους τους συνδιασμούς χωρίς Diseqc με Diseqc 1.0 1.1 θέση 1 από 4...2 από 4...3 από 4 τα πάντα σάρωση καναλιών τίποτα.Πήρα ένα τεχνικό τηλέφωνο και μου είπε να αλλάξω τις θέσεις στον πολυδιακόπτη α) σε hotbird και β)astra.Πήγα το απόγευμα τους άλλαξα στον πολυδιακόπτη έκανα τα ίδια,σήμα μηδέν.Στον dreambox που βάζω το καλώδιο δείχνει σήμα κανονικά.Τι να κάνω άλλο?Μία παρατήρηση...όταν του λέω σάρωση δικτύων μαυρίζει η εικόνα ανάβουν 2 κόκκινα λαμπάκια ένα κίτρινο,γενικά γίνεται ένα φωτορυθμικό το εργαλείο της νόβα,επανέρχεται η εικόνα,φτάνει η μπάρα της σάρωσης στο 15% κολλάει λίγο και ξαφνικά πάει στο 100% η σάρωση απέτυχε....Είναι σωστή η διαδικασία αυτή? Ευχαριστώ.

Καλησπέρα φίλε.Αν και προσωπικά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι συνεργάζεται με πολυδιακόπτη ο Pace,είσαι σίγουρος ότι άλλαξες σωστά τα καλώδια στον πολυδιακόπτη?Μάλλον εκεί πρέπει να είναι το πρόβλημα.Το ενδεχόμενο να τα έχεις αλλάξει σωστά και να βάζεις λάθος τη ρύθμιση diseqc από το μενού του δέκτη,ίσως να μην είναι πιθανό,αλλά δε χάνεις τίποτα να το ελέγξεις.Δεν υπάρχει κάτι άλλο,ένα από τα δύο.

Last edited:
Status
Not open for further replies.