Υπερβολές!!! Απλά, δείτε τα HD κανάλια με scart!
Πέρα από την πλάκα, από τη στιγμή που όπως φαίνεται υπάρχει πρόβλημα με την Panasonic, προφανώς και θα βγάλουν σύντομα update!
Φιλε Νικο, τον σταυρο σου και 5 "πατερ ημα".. και δεν ειρωνευομαι. Εν πασει περιπτωση, η αναβαθμιση εχει αποσυρθει λογω των παραπανω προβληματων, γι'αυτο δε σου περναει.
Panasonic ET5, κι αυτή πρόβλημα. Χωρίς ήχο και κολλημένη στο 576p. Είναι νομίζω προφανές πως το πρόβλημα έχει να κάνει με το EDID της Panasonic. Κάτι στο EDID μπερδεύει το νέο λογισμικό του Pace. Κατά τα άλλα, πάλι είδα κολλήματα στο EPG, πάλι παρακάμπτεται το Parental Lock με standby, απορώ τι σκ.... έφτιαξαν.
Η αναβάθμιση έχει πρόβλημα με τις panasonic οπωσδήποτε και ίσως και με άλλες τηλεοράσεις.
Αποσύρθηκε και γιαυτό μερικοί δεν τη βρίσκουν.
Η Νόβα αντέδρασε αμέσως σήμερα και στην περίπτωσή μου, μετά από δοκιμές και προσπάθειες, αντικαταστάθηκε ταχύτατα ο δέκτης (!!!), χωρίς φυσικά την τελευταία αναβάθμιση.
Το πρόβλημα αφορά στους μηχανικούς της Pace και μέχρι να το βρουν και να το λύσουν μας γυρίζουν σε δέκτη με προηγούμενο fw.
Έχω γράψει σχετικό post στην υποστήριξη και όσοι έχουν πρόβλημα να επικοινωνήσουν με το Νίκο (τηλέφωνο κλπ) για να επιληφθεί τεχνικός, αν δεν το έχει κάνει ήδη.
Όσοι έχουν πρόβλημα, έχουν Panasonic 3D TV; Ίσως το EDID του 3D μπερδεύει το λογισμικό.
@makfil: Δε φτιάχνει η Pace το λογισμικό, οπότε κανένας μηχανικός της δεν ασχολείται. Όποιος σου το είπε αυτό είπε μπαρούφα.
ρε παιδια θα ηθελα να ρωτησω βλεπετε καμια ουσιωδη διαφορα μετα το update και το νεο firmware ? Γιατι εγω δεν βλεπω κατι το συνταρακτικο εκτος αν δεν το εχω παρει γραμμη ακομα για κατι
Μπα! Αυτό που είχα πρόβλημα, ότι δηλαδή καμία φορά κολλάει το zapping και μετά ξαφνικά ξεκολλάει και εκτελεί όλες τις εντολές μαζεμένες, εξακολουθώ να το έχω...
Στο official support πάντως υπάρχει changelog...