NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Υπερβολές!!! Απλά, δείτε τα HD κανάλια με scart!
Πέρα από την πλάκα, από τη στιγμή που όπως φαίνεται υπάρχει πρόβλημα με την Panasonic, προφανώς και θα βγάλουν σύντομα update!

Τα (μέχρι τώρα) θύματα της αναβάθμισης του 831 με τηλεόραση Panasonic και σύνδεση HDMI είναι:

1. makfil με P50VT30
2. jimitsis με
3. paidimalama με 50G10
4. Sofoklis Antwniadis με
5. kostikos με P50ST60

(και πόσοι άλλοι άραγε που δεν είναι μέλη του avclub ...)

Παίδες έκανα την αναβάθμιση manually και δουλεύει κανονικά με το σύστημα της υπογραφής.

Ο Pace συνδεδεμένος με HDMI στο AVR της Pioneer και από εκεί στο HDMI στην Sony.

Όλα μια χαρά με τον ήχο και το HDMI.

Άρα δυσκολεύει το πράγμα για τους κατόχους Panasonic TVs

Update:
Για κάποιο λόγο τελικά την αναβάθμιση δεν την πήρε.

Τον έβγαλα και τον έβαλα στην πρίζα και έκανα 2η φορά αναβάθμιση και πάλι δεν την πήρε.

Άρα ακόμα δεν ξέρω τι παίζει με το HDMI.

Τι πρέπει να κάνω για να πάρει την αναβάθμιση ;

Last edited:
Φιλε Νικο, τον σταυρο σου και 5 "πατερ ημα".. και δεν ειρωνευομαι. Εν πασει περιπτωση, η αναβαθμιση εχει αποσυρθει λογω των παραπανω προβληματων, γι'αυτο δε σου περναει.

Last edited:
Έχουμε ξαναπεί ότι αυτός ο δέκτης έχει προσωπικότητα και ιδιαίτερη ευφυΐα.

Προφανώς δεν γουστάρει τέτοια ώρα αναβάθμιση.

Δεν θα τον πιέσω άλλο σήμερα, θα τον αφήσω να εκδηλωθεί μόνος του.

Panasonic ET5, κι αυτή πρόβλημα. Χωρίς ήχο και κολλημένη στο 576p. Είναι νομίζω προφανές πως το πρόβλημα έχει να κάνει με το EDID της Panasonic. Κάτι στο EDID μπερδεύει το νέο λογισμικό του Pace. Κατά τα άλλα, πάλι είδα κολλήματα στο EPG, πάλι παρακάμπτεται το Parental Lock με standby, απορώ τι σκ.... έφτιαξαν.

Η αναβάθμιση έχει πρόβλημα με τις panasonic οπωσδήποτε και ίσως και με άλλες τηλεοράσεις.
Αποσύρθηκε και γιαυτό μερικοί δεν τη βρίσκουν.
Η Νόβα αντέδρασε αμέσως σήμερα και στην περίπτωσή μου, μετά από δοκιμές και προσπάθειες, αντικαταστάθηκε ταχύτατα ο δέκτης (!!!), χωρίς φυσικά την τελευταία αναβάθμιση.

Το πρόβλημα αφορά στους μηχανικούς της Pace και μέχρι να το βρουν και να το λύσουν μας γυρίζουν σε δέκτη με προηγούμενο fw.

Έχω γράψει σχετικό post στην υποστήριξη και όσοι έχουν πρόβλημα να επικοινωνήσουν με το Νίκο (τηλέφωνο κλπ) για να επιληφθεί τεχνικός, αν δεν το έχει κάνει ήδη.

Σωστή αντιμετώπιση αυτή, για να τα λέμε όλα.

Δεν ξέρω βέβαια αν θα μπορούσαν να το προλάβουν.

Όσοι έχουν πρόβλημα, έχουν Panasonic 3D TV; Ίσως το EDID του 3D μπερδεύει το λογισμικό.
@makfil: Δε φτιάχνει η Pace το λογισμικό, οπότε κανένας μηχανικός της δεν ασχολείται. Όποιος σου το είπε αυτό είπε μπαρούφα.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

@makfil: Δε φτιάχνει η Pace το λογισμικό, οπότε κανένας μηχανικός της δεν ασχολείται. Όποιος σου το είπε αυτό είπε μπαρούφα.

Ο τεχνικός που αντικατέστησε το δέκτη είπε "ευτυχώς που είναι οι μηχανικοί της pace εδώ και θα ασχοληθούν με το θέμα. Γιυατό πληρώνονται".

Δεν είπε ότι φτιάχνουν το λογισμικό αλλά ότι πρέπει να ασχοληθούν με το πρόβλημα.

Επίσης, είπε ότι δοκίμασαν, εκ των υστέρων, και σε δύο δικές τους Panasonic και το επιβεβαίωσαν. Τέλος ότι παρουσιάστηκε και σε μια Sony.

ρε παιδια θα ηθελα να ρωτησω βλεπετε καμια ουσιωδη διαφορα μετα το update και το νεο firmware ? Γιατι εγω δεν βλεπω κατι το συνταρακτικο εκτος αν δεν το εχω παρει γραμμη ακομα για κατι

Μπα! Αυτό που είχα πρόβλημα, ότι δηλαδή καμία φορά κολλάει το zapping και μετά ξαφνικά ξεκολλάει και εκτελεί όλες τις εντολές μαζεμένες, εξακολουθώ να το έχω...
Στο official support πάντως υπάρχει changelog...

πανω σε αυτο που λες εσυ αλλα και ολοι εχω μια απορια μηπως θελει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι κατι σαν να πηρε το ματι μου καπου

Μετά από αναβάθμιση επιβάλλεται η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (βέβαια στους pace είναι συχνότερη η ανάγκη αυτή).

και επαναφορα να κανεις το θεμα αυτο το εχει ο pace δε φευγει με τιποτα...

Status
Not open for further replies.