NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Δηλαδή, όλοι εμείς με το πρόβλημα με την Panasonic έχουμε fw Load Ver 35/10 και H/W Ver 17 και οι υπόλοιποι κάποιο άλλο;

Last edited by a moderator:
εγω που εκανα την αναβαθμιση και δεν εχω panasonic μου γραφει f/w load ver 33/10 h/w ver17, επισης μου λεει νεα αναβαθμιση. να ειναι το παλιο λογισμικο η καποιο καινουργιο

Last edited by a moderator:
εγω που εκανα την αναβαθμιση και δεν εχω panasonic μου γραφει f/w load ver 33/10 h/w ver17, επισης μου λεει νεα αναβαθμιση. να ειναι το παλιο λογισμικο η καποιο καινουργιο
Αφού απέσυραν το νεώτερο fw, φαίνεται ότι όλοι παίρνουν πλέον αυτό ανεξάρτητα από τη μάρκα τηλεόρασης.

Βλέπω καινούργια αναβάθμιση. Loader version 3.4.33,Download version33. Την κατεβάζω και ο θεός βοηθός!!!!

Αν θυμάμαι καλά, αυτή ήταν που προκάλεσε το πρόβλημα στις panasonic.
Είχαν πει ότι την απέσυραν. Ανέβηκε πάλι;

Η καινούργια αναβάθμιση γίνεται κανονικά και με την πρώτη.
Αυτό που έγινε χθες προφανώς οφείλονταν στο ότι υπήρχε ως ένδειξη η αναβάθμιση, αλλά δεν υπήρχε το περιεχόμενο - την είχαν αποσύρει για τους λόγους που αναφέρθηκαν.

Η αναβάθμιση σου περνάει τον Loader Ver: 3.4.33 με Load Ver/Var : 35/10 και H/W Ver:23

Κανένα πρόβλημα με τον ήχο στο HDMI.

Μετά το τέλος της αναβάθμισης κάνει αυτόματα σάρωση δικτύου για να βρει τα κανάλια - σε εμένα πριν 5 λεπτά που το έκανε βρήκε 522 κανάλια.

Δεν μου πείραξε τα favorites - αφού δεν έκανε επαναφορά εργ. ρυθμίσεων - και μου "ανέστησε" τα χαμένα HD κανάλια που είχα χάσει Supertennis HD και κανα δυο ακόμα.

Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό - μου είχε χάσει πάλι τα HD κανάλια!

Απλά δεν υπάρχει αυτός ο δέκτης.

Για τα υπόλοιπα του FW update δεν έχω προλάβει να δω κάτι.

Κι εγώ με Panasonic έκανα σήμερα το πρωί την (3.3.28/ 23). Όλα φαίνονται νορμάλ και σίγουρα έχω ήχo

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Να μόνο 522 κανάλια;! Το Swiss Jazz παίζει;
Τι παπάρας δέκτης!!!!

Δεν σε πιάνω.

Αν κάνω επαναφορά εργ. ρυθμίσεων μπορεί να πιάσει και 700 κανάλια.
Και μετά από μερικές ώρες να πέσει στα 400.

Τι είναι αυτό τώρα ;

Θα μπορούσε να πιάνει και πάνω από 1000 κανάλια αλλά κολλάει μόνιμα στα 400 κάτι, μπορεί και πιο κάτω.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά τα κανάλια, αυτά τα 2-3 HD τα έχω στα favorites λόγω ποιότητας εικόνας

Και σου είπα για το Supertennis HD και για δύο ακόμα free HD, που τα έπιασε και τα έχασε σε 1 λεπτό!
Κυριολεκτικά.

Αν θέλεις να μιλήσουμε για τον δέκτη γενικά, έχει τόσα προβλήματα που το thread μπορεί να γεμίσει άπειρες σελίδες.

Πατάς το Volume UP και σου αλλάζει κανάλι !

Δεν υπάρχει λέμε...

Αλλά παρόλα αυτά, με αυτή την ιδιαίτερη προσωπικότητα που βγάζει, πατάει στην δύναμη της συνήθειας και στο ψιλομαζοχισμό μας και δεν τον πετάμε από το παράθυρο.

Αυτά.

Σημερα μου ξανα εκανε και αλλη αναβαθμιση.Συνδεσα μια 42αρα panasonic plasma με hdmi και ολα κομπλε.Εβαλα και τα nc ολα και η εικονα ειναι αψογη.Ειδικα στα hd.

Ερωτηση.
Τι ειναι καλυτερο να βαλω στις ρυθμησεις εικονας.1080i/original η natural?

Σε εργοστασιακές ρυθμίσεις μου βγάζει 698 κανάλια.
Το volume up/down δεν μπορούν επιτέλους να το κάνουν να έχει πραγματική απόκριση;

Θα κάνω και εγω επανακινηση σε εργοστασιακής ρυθμίσεις να δω. Θα βάλω τα αγαπημένα απο την αρχή, τι να κάνω

Τι διόρθωσαν με αυτή την αναβάθμιση;
Δεν μπορούσαν να φτιάξουν το volume να λειτουργεί όπως πρέπει;
Δεν μπορείς να λειτουργήσει στο δεκτη μόνο με το δικό του τηλεκοντρόλ πρέπει να έχεις και της τηλεόρασης για τη φωνή.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Παιδια ειναι στον αερα η αναβαθμιση>
Ο δικος μου 831 δεν βρισκε τιποτα , στο διπλο πατημα του πρασινου εχει το firmware ενημερωμενο.
Κανουμε κατι να τη βρει? η περιμενουμε να τη βρει ο δεκτης μονος του?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,
Ούτε σε εμένα βρίσκει software για αναβαθμιση σε 831 hd , μηπως κατέβηκε ;

Τι bitrate εχουν τα nc hd/ng hd/esp hd/ds hd?Η εικονα ειναι απιστευτη.Εβλεπα το απογευμα ενα καινουργιο με τον Σον Πεν και δεν υπηρχε η εικονα.

Επισης και τα αλλα nc παρολο που δεν ειναι hd εχουν πολυ καλη εικονα.Το total recall στο nc2 πριν λιγο ηταν κατι παραπανω απο αποδεκτη και ας μην ηταν hd.

Status
Not open for further replies.