NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Aλήθεια τι κατανάλωση ρεύματος έχει ο Pace όταν είναι ανοιχτός; Αν είναι γύρω στα 15W, τότε είναι απαράδεκτη η απαίτηση να μην κλείνει ποτέ, ειδικά σε αυτές τις οικονομικές συνθήκες. Μιλάμε για περίπου 43 κιλοβατώρες το τετράμηνο, μόνο από μία συσκευή.

"............ τελικα να τον κλεινουμε η οχι ;;; "

Φυσικά και όχι !!!!
Εκτός εάν φύγετε από το σπίτι για ...διακοπές ! :D

Last edited:

hi σε ολους..σκεφτομαι να γινω συνδρομητης της νοβα και ειδα για τον συγκεκριμενο αποδικοποιητη οτι ειναι hd..πιστευετε αξιζει η αγορα στα 129 ευρω?
Αν δεν σε ενδιαφερει το ελληνικο πρωταθλημα,οχι.

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Aλήθεια τι κατανάλωση ρεύματος έχει ο Pace όταν είναι ανοιχτός; Αν είναι γύρω στα 15W, τότε είναι απαράδεκτη η απαίτηση να μην κλείνει ποτέ, ειδικά σε αυτές τις οικονομικές συνθήκες. Μιλάμε για περίπου 43 κιλοβατώρες το τετράμηνο, μόνο από μία συσκευή.

Από το manual:

Τυπική κατανάλωση ρεύματος: 12W
Ετήσια Τυπική κατανάλωση (σε συνεχή λειτουργία): 105,1 kWh

Σημειωτέον πως η Nova μας "απαγορέυει" προς το παρόν (και δεν ξέρουμε για πόσο) την "οικολογική" λειτουργία κατάστασης αναμονής που έχει στις προδιαγραφές του ο δέκτης και που ελαχιστοποιεί την κατανάλωση σε stand by κατάσταση.

σημερα πηρα και εγω το συγκεκριμενο αποδικοποιητη+καρτα και εχω καποιες αποριες(αν μπορειτε βοηθηστε):

1)αναβαθμιση χρειαζεται να κανω ενω εχω κανει μια στην αρχη της εγκαταστασης?
2)η εικονα στα καναλια δεν ειναι κ η καλυτερη..αν κανω την συνδεση με hdmi θα δω βελτιωση(δεν μιλω για τα hd)..o ηχος?
3)το Νοvascope Δεν δουλευει ενω εχει μονο ηχο..τι συμβαινει?
4)ειναι καλο να τον κλεινω οταν δεν βλεπω ή δεν πρεπει?
5)τελος,τα αλλα καναλια ελευθερα του hotbird που βρισκονται?πως μπορω να τα βρω?

καλησπερα κι απο μενα, στο nova cinema hd μου παιζουν οι ομιλιες πολυ χαμηλα και οι υπολοιποι ηχοι στο full. κατι εχει να κανει με το5.1 αλλα πως μπορω να το διορθωσω ξερει κανεις?? ευχαριστω

σημερα πηρα και εγω το συγκεκριμενο αποδικοποιητη+καρτα και εχω καποιες αποριες(αν μπορειτε βοηθηστε):

1)αναβαθμιση χρειαζεται να κανω ενω εχω κανει μια στην αρχη της εγκαταστασης?
2)η εικονα στα καναλια δεν ειναι κ η καλυτερη..αν κανω την συνδεση με hdmi θα δω βελτιωση(δεν μιλω για τα hd)..o ηχος?
3)το Νοvascope Δεν δουλευει ενω εχει μονο ηχο..τι συμβαινει?
5)τελος,τα αλλα καναλια ελευθερα του hotbird που βρισκονται?πως μπορω να τα βρω?

1) Όχι δεν χρειάζεται.
2) Ναι θα δεις διαφορά στην εικόνα με σύνδεση HDMI !
3) Δεν δουλεύει , περιμένουμε νέο update του δέκτη.
4) Να μην τον κλέινεις ποτέ εκτός και αν φύγετε από το σπίτι για πολλές ημέρες.
5) Μέχρι στιγμής δεν μπορείς να τα βρεις.
Ίσως να μπορούμε να τα κατεβάσουμε αν μας το επιτρέψει η nova σε κάποιο νέο update του δέκτη.

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Όταν λοιπόν ανοίγω την τηλεόραση (Philips 42 PFL7403) και επιλέγω HDMI 1 όπου είναι συνδεμένος ο Pace, η τηλεόραση γράφει "δεν υπάρχει σήμα" και φυσικά η οθόνη παραμένει μαύρη. Το πρόβλημα διορθώνεται αν επιλέξω από την τηλεόραση κάποιο άλλο κανάλι και μετά ξαναγυρίσω στην HDMI 1. Τότε βλέπω εικόνα από τον Pace. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και τι από τα δύο φταίει, η TV ή ο Pace.

Φταιει η τηλεοραση. Εχω διαβασει για τετοιες ασυμβατοτητες και για αλλα μοντελα της Philips με δεκτες , PS3 , DVD κτλ.

hi σε ολους..σκεφτομαι να γινω συνδρομητης της νοβα και ειδα για τον συγκεκριμενο αποδικοποιητη οτι ειναι hd..πιστευετε αξιζει η αγορα στα 129 ευρω?

Για τα 129 ευρω που δινεις καλος ειναι.

Αν φτιαξουν και καποια bugs μελλοντικα ακομη καλυτερα.

Εγω παντως τον δεκτη την νυχτα τον κλεινω.

Εκτος απο μια φορα που κολλησε και ηθελε reset και οτι θελει 30 δευτερα για να ανοιξει δεν βλεπω για ποιον λογο πρεπει να μενει ανοιχτος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Φταιει η τηλεοραση. Εχω διαβασει για τετοιες ασυμβατοτητες και για αλλα μοντελα της Philips με δεκτες , PS3 , DVD κτλ.

Πριν τον Pace είχα τον Edision Hypnos συνδεμένο χωρίς κανένα πρόβλημα.
Βέβαια ήταν με SCART καθότι δεν ήταν HD και δεν είχε HDMI.
Μάλλον θα γυρίσω και τον Pace σε σύνδεση SCART.
Έτσι κι αλλιώς έχω το start pack που δεν έχει τα HD κανάλια.

Για τον παραπανω δεκτη (Pace) ξερετε που θα βρω δευτερο τηλεχειριστηριο, γνησιο η imatation ,στα forthnet δεν εχουν

Παιδια καλησπέρα. Εκτος απο τα γνωστά προβλήματα που βγαζει ο pace τωρα τελευταία μου κάνει κι ένα νέο. Ενω έχω εικόνα κανονικά δεν έχω ήχο... Χρειάζεται να τον κλείσω πολλές φορες και να παιξω με τα κανάλια της τηλεόρασης για να έρθει ο ήχος. Μήπως δημιουργεί έξτρα πρόβλημα η "ασυμβατότητα" που διαβάζω με τις Philips 9 ( εχω την PF7623)?

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

4) Όσοι ενδιαφέρονται για την κατανάλωση ρεύματος (όπως εγώ) τον κλείνουν. Απλά αργεί να "μπουτάρει" μετά.
5) Πατώντας "ΟΚ" και δεξί βελάκι, βλέπεις κάποια επιπλέον κανάλια του Hotbird, αλλά όχι όλα. Περιμένουμε να διορθωθεί και αυτό με update.

κανει και σε άλλους διακοπες αυτή τη στιγμή? Χάνει το σήμα...

Βρεχει αλλα ακουσα οτι το πρόβλημα είναι της nova στην Αθήνα τουλάχιστον

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

4) Περιμένουμε να διορθωθεί και αυτό με update.
Με πήραν τηλ. από τη ΝΟVA και μου είπαν ότι με την επόμενη αναβάθμιση, που θα γίνει άμεσα, θα ανοίξουν τα ελεύθερα κανάλια και θα γίνει δεκτός και δεύτερος δορυφόρος στο πιάτο. Αναμένουμε...

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Με πήραν τηλ. από τη ΝΟVA και μου είπαν ότι με την επόμενη αναβάθμιση, που θα γίνει άμεσα, θα ανοίξουν τα ελεύθερα κανάλια και θα γίνει δεκτός και δεύτερος δορυφόρος στο πιάτο. Αναμένουμε...

Σου τηλεφώνησαν αυτοί;
Προφανώς θα τους είχες ζαλίσει....(καλά έκανες, λεφτά τους δίνεις!)

Status
Not open for further replies.