NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Το usb του HD 831 είναι αποκλειστικά για χρήση λήψης καναλιών DVB-T (Digea) μέσω του USB Stick που δίνει η Forthnet.

Από όσο ξέρω δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τίποτα άλλο.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

γιατι την πατησες βρε..?ειναι πολυ γνωστο οτι οι θυρες usb ολων των ιδιοκτησιακων δεκτων,ειναι κλειδωμενες και υπαρχουν για πολυ συγκερκιμενα πραγματα..

και πως θα δω καμια ταινιούλα μέχρι να πάρω άλλη tv θα μου βγαίνουν τα ματια στο laptop!

Παιδιά με loop από άλλο δέκτη παίζει ο pace? Συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά είναι πάρα πολλά τα μηνύματα στο thread...

Παίζει αλλά θα σου δείχνει όσα κανάλια είναι συντονισμένα στην μπάντα και στην πόλωση που είναι ο πρώτος δέκτης.

Βρες ένα κανάλι με οριζόντια πόλωση και πάνω μπάντα του Hotbird και κάθε φορά που θες να χρησιμοποιήσεις τον Pace, πήγαινε τον δέκτη εκεί.
Θα χάσεις μόνο τα Eurosport.

Παιδιά έχω πιάτο 1 μέτρο σε μοτέρ πρόσφατα έβαλα νόβα η ακρίβεια σήματος είναι 100% και η ποιότητα απο 85-88% είναι καλή η λήψη;;
Αν πρώτα κάνω σύνδεση την κεραία στον edision που έχω και μετά απο την έξοδο πάω στον pace θα δουλέψει σωστά;
Θελω να αποφεύγω το βγάλε βάλε την κεραία .

Ναι καλή είναι η λήψη.
Την ακρίβεια να κοιτάς. Αν είναι 100% ή 90% είσαι ΟΚ.

Αν έχει loop out ο Εdision ναι μπορείς.

Όταν θες να δεις Nova βάζεις στον Edision μία οριζόντια υψηλή συχνότητα του Hotbird, και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Pace.
Έτσι χάνεις μόνο τα Eurosport.

Αν θες τα Eurosport, πρέπει ο Edision να μπορεί να δίνει προτεραιότητα στον Pace όταν είναι κλειστός, κάτι που εξαρτάται από τον δέκτη.
Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει απλά να αλλάζεις σε συχνότητα του Hotbird πριν κλείσεις τον Εdision.

Καλησπέρα παιδιά. σύνδεσα τον δέκτη σε μια άλλη τηλεόραση από αυτήν που τον είχα πάντα και εντόπισα το εξής πρόβλημα. Στα hd κανάλια δεν δουλεύει το volume του δέκτη... Δηλαδή ούτε δυναμώνει ούτε χαμηλώνει! Υπάρχει λύση?

Παιδιά έχω πιάτο 1 μέτρο σε μοτέρ πρόσφατα έβαλα νόβα η ακρίβεια σήματος είναι 100% και η ποιότητα απο 85-88% είναι καλή η λήψη;;
Αν πρώτα κάνω σύνδεση την κεραία στον edision που έχω και μετά απο την έξοδο πάω στον pace θα δουλέψει σωστά;
Θελω να αποφεύγω το βγάλε βάλε την κεραία .
"Παρκάρεις" τον edision στο hotbird, τον κλείνεις και βλέπεις από τον pace. Δε θα έχεις ταυτόχρονα ενεργοποιημένους τους δύο δέκτες.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις .
Πολύ άθλιος δέκτης αυτός ο pace δεν μπορούσαν να βγάλουν μια μοντουλα και να έβλεπα και νόβα και οτι άλλο ήθελα στο δέκτη μου;
Έχω την εντύπωση αν δεν με ξεγελούν τα ματια μου οτι η digea στις 3 μοίρες έχει λίγο καλύτερη εικόνα απο τη νοβα .

"Παρκάρεις" τον edision στο hotbird, τον κλείνεις και βλέπεις από τον pace. Δε θα έχεις ταυτόχρονα ενεργοποιημένους τους δύο δέκτες.

Αν έχεις τον edision σε οριζόντια υψηλή συχνότητα του Hotbird δουλεύουν ταυτόχρονα.

Αυτό που λες, νομίζω πως δεν γίνεται αν ο Εdision δεν δίνει προτεραιότητα μέσω του loop.

να ρωτήσω κάτι;
Είχα διαβάσει εδώ ότι αν αφήσεις κλειστό από ρεύμα τον 831 για αρκετές ώρες μπλοκάρει και θέλει ξεκλείδωμα από την ΝΟΒΑ. Επειδή θα κάνω επισκευές στο σπίτι και θα χρειαστεί ο αποκωδικοποιητής να είναι (για 2-3 μέρες) κλειστός και χωρίς δορυφορική σύνδεση, θα έχω όντως αυτό το πρόβλημα; Πρέπει μετά να επικοινωνήσω με την ΝΟΒΑ;
Ευχαριστώ

μπα... αν το αφησεις για λιγη ωρα με τα στην 11823 θα ξεκολλησει. σε καθε περιπτωση μπορεις να στειλεις και μονος σου σημα απο το ebill αν εχεις 3play

ευχαριστώ! έχω 3play, απλά παλαιότερα δεν γινόταν και δεν το ήξερα ότι μπορούσα από εκεί.

Last edited:
Κάτι αντίστοιχο ειχε γίνει και σε μενα. Μη σε ανησυχεί. Αν δεν ανοιξει (που θα το κανει) και δε ξερεις και που να βρεις το κουμπι στο ebill σου, υπάρχει και το αυτοματοποιημενο συστημα μεσω τηλεφωνου που δουλευει εξισου καλά, χωρις αναμονες κτλ.

Ευχαριστώ kostikos, μου δίνεις μόνο τον αριθμό τηλεφώνου του συστήματος (αν χρειαστεί) για να μην τον ψάχνω;

Status
Not open for further replies.