NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Off topic, αλλά με αφορμή τις αυτοματοποιημένες υπηρεσίες.
Το καλό θα ήταν να εμπλουτίσουν τις αυτοματοποιημένες υπηρεσίες μεσω του ebill και ίσως, αν γινόταν, να μπορούσαν να πάνε και ένα βήμα παρακάτω.
Πιο συγκεκριμένα, να μπορούσε ο χρήστης μέσω του ebill να προγραμματίσει τον δέκτη (865) για εγγραφή.
Θα ήταν επιθυμητό, να μπορούσε να γίνει και μέσω του Nova i-Guide, απλά εκεί δεν κάνεις login για να το προσωποποιήσεις.

* 18345 ο αριθμός τηλεφώνου

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Ευχαριστώ kostikos, μου δίνεις μόνο τον αριθμό τηλεφώνου του συστήματος (αν χρειαστεί) για να μην τον ψάχνω;

Και 2106602000, χωρίς χρέωση, αν έχεις απεριόριστα σε σταθερά, για ο πενταψήφιος κοστίζει.

εχει χρεωση το 5ψηφιο. γιαυτο παντα στο 2106602000

το 5ψηφιο της φορθνετ 13831 ειναι δωρεαν απο συνδρομητες φορθνετ

Last edited by a moderator:
Με πρόλαβες.
Απόλυτα σωστός. Την πάτησα μια φορά και από τότε συμβουλεύω πάντα για το σταθερό, το οποίο, σημειωτέον, σχεδόν αγνοείται στο site.

το πενταψήφιο που έδωσα είναι της forthnet για Σπίτι & Επιχείρηση (Τηλεόραση)

το 13831 είναι για άλλο θέμα και αν πάρεις εκεί θα σε παραπέμψουν σε άλλο τμήμα.

Όσο και αν ακούγεται περίεργο, αφού είναι και οι 2 στο ίδιο group (είναι άραγε ;), το 13831 δεν χρεώνεται ενώ το 18345 χρεώνεται, εάν είσαι στη Forthnet. Και αν είσαι σε άλλο πάροχο, ακόμη χειρότερα.

Κάθε φορά που κάνω σάρωση δικτύων το epg δεν δουλεύει με την πρώτη. Έχει μόνο τα δύο προγράμματα που ακολουθούν και όχι όλο το πρόγραμμα. Θα πρέπει να κάνω δυο ή τρεις φορές επαναφορά ρυθμίσεων για να δουλέψει σωστά. Κάνω κάτι λάθος; μπορώ να κάνω κάτι ή είναι κουσούρι του δέκτη;

Η 3.3.28 ειναι μαλλον παλαιοτερη. Εγω ειμαι σε 3.4.33 (υστερα απο την ενημερωση που εφερε την panaκριση)

Μαζι με το hdmi παρε καλου κακου και ενα scart να υπαρχει. Πιθανοτατα θα σου χρειαστει..

Status
Not open for further replies.