NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Κι εγώ παιδιά την έκδοση 3.3.28 v23 έκανα μόλις χθες update (δεν μου βγάζει άλλη) και δεν κατάλαβα καμία διαφορά..!

Να μου λυσει και μενα καποιος μια απορια. Ο pace εχει coaxial μονο για ηχο. Για συνδεση με οπτικη εισοδο του home cinema τί ειναι καλύτερο (ή δεν εχει διαφορά..); Αντάπτορας coaxial σε optical ή hdmi για εικονα και ηχο στην τηλεοραση και μετα συνδεση στο optical line out της τηλεορασης με το home cinema?

Θα βρεις κάποιους που υποστηρίζουν το coaxial και κάποιους που υποστηρίζουν το optical.
Ουσιαστικά, διαφορά στην ποιότητα ήχου, δεν νομίζω να βρεις. Το θετικό είναι ότι το coaxial είναι φτηνότερο.
Επίσης υποστηρίζουν ότι το optical έχει θέμα με το jitter. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το μετρήσω.
Μετατροπείς βρίσκεις εύκολα με 15-20 optical to coaxial και τούμπαλιν.
Εγώ προσωπικά για το σπίτι, coaxial, λόγω ευκολίας .
Στην δουλειά έχουμε και Madi optical για πολυκάναλα.

Ειχα ενα καλωδιο optical διαθεσιμο οποτε ειναι αμεσα βολικό να συνδεσω την τηλεοραση με το home cinema, αλλα να σου πω την αληθεια δε ξερω αν υπαρχει υποβαθμιση της ποιοτητας μιας και ο ηχος παει με το hdmi, μεσω της τηλεορασης. Αν στην τηλεοραση χανει κατι δηλαδη.

καλησπερα , ειχα τον αποκοδωποιητη εως το 2012 κανονικα μετα διακοψα την συνδεση και φετος το ξαναβαλα πρεπει να κανω update .... μου κανει ενα περιεργο εκει που ειναι κλειστο με ανοιχτο κοκινο λαμπακι ξαφνικα αναβοσβηνουν ολα τα λαμπακια και μετα παει παλι στο κοκινο σταθερα αυτο το κανει καθε μερα καθε δυο τρεις ωρες ... αυτο ξερουμε γιατι γινετε ; . Ευχαριστω .

θα κανω , και μερικες φορες ειμαι σε καναλι της νοβα και ξαφνικα κανει επανακινηση μονος του ο δεκτης και μετα απο δευτερολεπτα λειτουργει κανονικα .

ευχαριστω , θα το δοκιμασω . Και μια αλλη φορα ενα το χα στο νοβα σπορτ 1 πηγε μονο του στο Action 24 χωρις να το πατησω εγω :) .

Μου τα κάνει συνέχεια αυτά που περιγράφεις.
Πατάω τα κουμπιά του volume και μου αλλάζει κανάλι, πατάω να αλλάξω κανάλι και κλείνει ο δέκτης κτλ κτλ.

Το έχουμε ξαναπεί, ο δέκτης έχει προσωπικότητα και είναι και ιδιόρυθμη.

Δεν τον πιάνεις πουθενά...

Μου τα κάνει συνέχεια αυτά που περιγράφεις.
Πατάω τα κουμπιά του volume και μου αλλάζει κανάλι, πατάω να αλλάξω κανάλι και κλείνει ο δέκτης κτλ κτλ.

Το έχουμε ξαναπεί, ο δέκτης έχει προσωπικότητα και είναι και ιδιόρυθμη.

Δεν τον πιάνεις πουθενά...

Και μένα μου το κάνει αρκετές φορές αυτό. Πατάω να αλλάξω κανάλι και κλείνει ο δέκτης, πατάω volume αλλάζει κανάλι.
Εκεί που λες χειρότερα δεν γίνετε ο δέκτης σε εκπλήσει, έχει θέσει νέα όρια στα lowest standards.
Αψογος -> Κορυφαίος -> Πολύ Καλός -> Καλός -> Αποδεκτός -> Μέτριος -> Κακός -> Κάκιστος -> Τούβλο -> Σκουπίδι -> Δέκτης Nova Pace 831HD

Δοκιμασατε να αλλαξετε τηλεκοντρολ?
Εγω το εκανα και ησυχασα...

μια αλλαγή στο τηλεκοντρόλ θα ήταν αναγκαία . αν και πάλι δεν γίνετε δουλειά τότε στείλε μήνυμα στο nova official support

καλησπερα σε δυο φιλους που με φωναξαν για να το κοιταξω το προβλημα τους με τον 831 και στους 2 το προβλημα ηταν ιδιο !!!!!!

το προβλημα και στα δυο ειναι το εξης.

και τα δυο μηχανηματα κανουν συνεχεια επανεκινηση ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ

το ενα ξεκιναει παει στο παρακαλω περιμενετε και μετα φτου και απο την αρχη το ιδιο!!!!

στο δευτερο 831 ξεκιναει πει παρακαλω περιμενετε , μετα παει σαρωση δικτυου μεχρι το 80% αντε το πολυ μεχρι 82% και μετα φτου και απο την αρχη τα ιδια επανεκηση αναβουν ολα τα λαμπκα κοκινα πορτοκαλι πασινα κτλπ και στα δυο λαδη ην επ[ανεκνηση ασ την πoume kai rebooτ kai recet....
εαν δεν βαλω το καλωδιο στο LNB in για να φερει σημα μπορω να μπω στο μενου του και να το περιεργαστω!!!! οταν βαλω ομως το καλωδιο για να ερθει σημα τοτε αμεσως ξεκιναν ολα τα παρπανω προβληματα που ανεφερα ποιο πανω,,,
Να αναφερω οτι δοκιμασα στο ιδιο καλώδιο αλλο αποδοικοποιητη οχι της νοβα του εμποριου και δουλευε κανονικα εδειχνε πχ στον hotbird 13 to kanali RIK αρα ολοα ειναι σωστα και καλα ???? αρα σuμπερασμα για μενα παπαλα και τα δυο μηχανηματα .. εκτος εαν υπαρχει κατι που με διαφευγει !!!!!!

στο πρώτο δοκίμασε να αλλάξεις τροφοδοτικό εάν δε το έχεις κάνει ήδη

στο δεύτερο
εάν δοκίμασες reset & συνεχίζει να κάνει επανεκκίνηση πρίν τελειώσει το σκανάρισμα δοκίμασε το εξής.

όταν ξεκινήσει να ψάχνει πατάς το κουμπί exit ή μενού
θα σταματήσει την ανίχνευση
και πάς απο το μενού εργοστασιακές ρυθμίσεις.

στο πρώτο δοκίμασε να αλλάξεις τροφοδοτικό εάν δε το έχεις κάνει ήδη

στο δεύτερο
εάν δοκίμασες reset & συνεχίζει να κάνει επανεκκίνηση πρίν τελειώσει το σκανάρισμα δοκίμασε το εξής.

και πάς απο το μενού εργοστασιακές ρυθμίσεις.

ευχαριστω για την απαντηση

το εκανα και αυτο και αμεσως κανει επανεκηνηση δεν μπορεις να μπεις στο μενου ..

στο μενου μπορεις να μπεις μονο εαν δεν εχω το καλωδιο σινδεδεμενο στην εισοδο lnb in!!!!!

το εχω κανει και εργοστασιακες ...

και λεω εγω τωρα εαν ειναι χαλασμενο το τροφοδοτικο ποια τα συμπτώματα του γενικος????
μηπως το tuner tou ( h eisodo tou) ???
μηπως το software tou ___????

Status
Not open for further replies.