NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Αν πάρω το usb dongle υπάρχει 12μηνη δέσμευση ή το δίνουν τελείως ελεύθερα στους συνδρομητές; φίλος μου είπε ότι του είπαν τέτοιο πράγμα από κατάστημα forthnet, ξέρει κανείς σίγουρα; αν απαντήθηκε ήδη συγγνώμη δεν το πρόσεξα.

Παρέχεται δωρεάν σε ενεργούς συνδρομητές, ανεξάρτητα με το πακέτο που έχουν, το συμβόλαιο, η το δέκτη που διαθέτουν. Δεν υπάρχει εκ νέου κάποια δέσμευση.

Πάντως τώρα που έχει σωστή ώρα, έχουν έρθει και τα επίγεια.

Δεν μπορεί να πήρε από επίγειο, γιατί τα επίγεια δεν εμφανίζονταν όταν ήταν λάθος η ώρα.

Μπέρδεμα.

Λοιπόν, το επιβεβαίωσα.
Όταν για όποιο λόγο χάνει την ώρα και την ημέρα, ξεκινάει πάντα Πέμπτη 02:00 και δεν δείχνει τα επίγεια.

Μπορεί να συμβαίνει και το ανάποδο, επειδή χάνει τα επίγεια χάνει και την ώρα, αν και μου φαίνεται απίθανο.

Ίσως παίζει ρόλο ποιο είναι το τελευταίο κανάλι που έχει συντονίσει ο δέκτης πριν τον κλείσεις, αν δηλαδή είναι επίγειο με λάθος ώρα.

Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.

εχετε προβλημα στο σημα με το dongle? Βαζω την εξωτερικη κεραια στην tv 95% σημα, οταν τη βαζω sto dongle 20% και σπασιματα σε μερικα καναλια, πως γινεται αυτο?

Επίσημα όχι. Ανεπίσημα ακούς και διαβάζεις ότι θέλεις.
Μακάρι να ισχύει, και να έχουν διορθωθεί όλα τα προβλήματα πού αναφέρθηκαν στην τελευταία αναβάθμιση.

@Cmoustakas ακόμα και νέο δέκτη να δώσουν, αν τον χιλιοκλειδώσουν όπως αυτόν που ήδη έχουμε, τότε δε νομίζω να δούμε κάτι διαφορετικό. Ελπίζω μόνο, αν ισχύει η είδηση, τουλάχιστον με την νέα έκδοση να μπορούμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή αναζήτηση καναλιών. Όχι όπως τώρα που με μια διακοπή ρεύματος μπορεί να σου κάνει αυτόματα αναζήτηση δικτύων!!!

@Cmoustakas ακόμα και νέο δέκτη να δώσουν, αν τον χιλιοκλειδώσουν όπως αυτόν που ήδη έχουμε, τότε δε νομίζω να δούμε κάτι διαφορετικό. Ελπίζω μόνο, αν ισχύει η είδηση, τουλάχιστον με την νέα έκδοση να μπορούμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή αναζήτηση καναλιών. Όχι όπως τώρα που με μια διακοπή ρεύματος μπορεί να σου κάνει αυτόματα αναζήτηση δικτύων!!!
Δεν έχεις άδικο σε αυτο που λες αλλα λέω για νέο δέκτη με την ελπίδα πως θα δώσουν στην αγορά τους δεκτες με ασύρματη επικοινωνία Πάλμου για την υπηρεσία multiview όπως έχει αναφέρει και το περιοδικό Digital Info. Θα ειναι μια σωτηρία για συνδρομητές που θέλουν την υπηρεσία αλλα δεν τι βάζουν γιατί δεν μπορούν να τρυπάν ντουβάρια και να τραβάνε καλώδια απο το σαλόνι στα δωμάτια.

Πήρε το αυτί μου οτι θα συνδέεται στο internet για vod. Την τεχνογνωσία την έχουν πλέον.

για να δω ψηφιακά κανάλια με το dongle πρέπει να έχει κάλυψη η περιοχή μου ;ή με το πιάτο της nova

εδω και λιγη ωρα δεν παιζει το novasport1 ενω παιζουν ολα τα αλλα 2 εως και 7....

μετα από σαρωση δικτυων επανηλθαν όλα ...είναι που εχουμε τον καλυτερο δεκτη ας είναι καλα η NOVA.........??

Μόλις άνοιξα τον δεκτη και τα επίγεια είναι πάλι μαύρα.

Η ώρα και η μέρα είναι ΟΚ, άρα δεν σχετίζεται η απώλεια των επίγειων με αυτό.

Κάτι άλλο είναι...

Status
Not open for further replies.