PublicDomain
AVClub Addicted Member
- 10 June 2007
- 2,625
Μενού δηλαδή πρώτα οκ και μετά dtt
Δύο νέα προβλήματα που αντιμετωπίζω:
1) Παρόλο που στην σάρωση μετά από επαναφορά εργ. ρυθμίσεων έπιασε 741 (!) κανάλια, όταν μπήκα στα μπουκέτα δεν έδειχνε περισσότερα από 340 κανάλια στο σύνολο.
Που πήγαν τα υπόλοιπα 400 (!) κανάλια που λείπουν ;
Έλειπαν ας πούμε από τα γνωστά το CNN, το RT HD, το RT Doc HD και άλλα.
2) Παρόλο που έχω βάλει στο ΟΧΙ και τις δύο ρυθμίσεις του Pace για την αναμονή (περιβαλλοντικές ρυθμίσεις και την άλλη), όταν μένει ανοικτός στο Stand By με το κόκκινο φωτάκι, δεν ξανανοίγει με το remote.
Πρέπει να τον βγάλω από την πρίζα και να τον ξαναβάλω.
Η μόνη αλλαγή που έχω κάνει είναι το USB.
Πριν την τοποθέτηση του USB dongle δεν μου το έκανε αυτό..
Προφανώς από κάποιο επίγειο κανάλι που έχει λάθος ώρα.Από που παίρνει ημέρα και ώρα ο Pace
Δεν ξέρω κατι.
Δεν έχεις άδικο σε αυτο που λες αλλα λέω για νέο δέκτη με την ελπίδα πως θα δώσουν στην αγορά τους δεκτες με ασύρματη επικοινωνία Πάλμου για την υπηρεσία multiview όπως έχει αναφέρει και το περιοδικό Digital Info. Θα ειναι μια σωτηρία για συνδρομητές που θέλουν την υπηρεσία αλλα δεν τι βάζουν γιατί δεν μπορούν να τρυπάν ντουβάρια και να τραβάνε καλώδια απο το σαλόνι στα δωμάτια.@Cmoustakas ακόμα και νέο δέκτη να δώσουν, αν τον χιλιοκλειδώσουν όπως αυτόν που ήδη έχουμε, τότε δε νομίζω να δούμε κάτι διαφορετικό. Ελπίζω μόνο, αν ισχύει η είδηση, τουλάχιστον με την νέα έκδοση να μπορούμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή αναζήτηση καναλιών. Όχι όπως τώρα που με μια διακοπή ρεύματος μπορεί να σου κάνει αυτόματα αναζήτηση δικτύων!!!
Άρα μιλάμε για νέο Δέκτη;Πήρε το αυτί μου οτι θα συνδέεται στο internet για vod. Την τεχνογνωσία την έχουν πλέον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.