NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Μήπως μπορείς μια δοκιμή στο diseqc αν θυμάμαι καλά έχεις διακόπτη προτεραιότητας.

Πάω να κάνω τεστ και εγώ, για time shift έφερα ένα 32g από την δουλειά.

Νίκο,καλά που μου το θύμισες,μόλις τώρα το τσέκαρα.Άλλαξα κιόλας για δοκιμή την πόρτα του Diseqc για τον hotbird και τον έβαλα στην πόρτα 3,κάνοντας βέβαια και την ανάλογη ρύθμιση στο menu του δέκτη.Δουλεύει κανονικά και χωρίς πρόβλημα,αν και με μπέρδεψε λίγο στην αρχή.Με το προηγούμενο menu,όταν έκλεινα τον δέκτη του εμπορίου το σήμα επανερχόταν αυτομάτως και είχα εικόνα στον PACE.Τώρα που έκανα τη δοκιμή,με το κλείσιμο του εμπορικού δέκτη φαινόταν ο PACE σαν να μην έχει σήμα.Με την επιλογή του επόμενου καναλιού το σήμα επανήλθε,αν και ο δέκτης μεταφέρθηκε στο κανάλι της Βουλής.Πάντως,δουλεύει άψογα,χωρίς πρόβλημα.Από χθες το απόγευμα γενικά,που διαπίστωσα την αναβάθμιση του δέκτη,η πιο έντονη αίσθηση που έχω είναι η άμεση εναλλαγή των καναλιών με το πάτημα +P -P χωρίς το παραμικρό κόλλημα.

Last edited:
Έβαλα ένα usb 3 sanDisk Ultra στα 32GB.

O Δέκτης το είδε αμέσως και ζήτησε να το διαμορφώσει. (Τα ίδια που έχω περιγράψει ποιο πίσω)
Μου έβγαλε ακριβώς το ίδιο μήνυμα - κάρτα που έβγαλε και σ εσένα όταν πατούσα το πλήκτρο pause ..

E101-29 Δεν υπάρχει MSK

Μήπως υπαρχει κάποια ασυμβατότητα; :chinscratch:

Μάλλον τότε Νίκο δεν πρέπει να είναι θέμα ασυμβατότητας τελικά.Πιθανόν να δουλέψει με μελλοντική αναβάθμιση.

Εφόσον η αναβάθμιση γίνεται αυτόματα,δε νομίζω να την στέλνουν σε αυτούς τους δέκτες.

Λογικά δεν θα αναβαθμιστούν δέκτες ανενεργοί...

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Μόλις τους πήρα τηλέφωνο. Η απάντηση ήταν : "τμηματική αναβάθμιση έως το τέλος του καλοκαιριού". Καθόλου ευχάριστη απάντηση θα έλεγα.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.Το αντίθετο θα έλεγα.Με αυτόν τον τρόπο έχουν τη δυνατότητα να διορθώσουν τις οποιεσδήποτε ατέλειες,όπως για παράδειγμα αυτές που αναφέρουμε.Λίγη υπομονή χρειάζεται και θα είναι για καλό πιστεύω.

Τελικα για να μορφωσω μια αποψη η αναβαθμιση θα ερθει μονη της οσο ο δεκτης ειναι ανοικτος? Δεν εχει νοημα δηλαδη να πηγαινω εγω στο αντιστοιχο σημειο του δεκτη και να ελεγχω αν υπαρχει αναβαθμιση η οχι σωστα?

Μεταφέρω απάντηση από το support.

Από πλευράς των συνδρομητών θα χρειαστεί μόνο να έχουν τον δέκτη ανοιχτό. Ακόμη και σε περίπτωση όμως που ο δέκτης είναι κλειστός θα γίνει εκ νέου προσπάθεια αναβάθμισης

DSC_0025.jpg
Τα κανάλια εμφανίζονται με το λογότυπό τους.Προσέξτε τον "συνδετήρα" που εμφανίζεται στο πλάι των τίτλων.Υποδηλώνει ότι αφορά σειρά.

DSC_0023.jpg
Αυτή είναι η μορφή του tv guide.Η μετακίνηση +- 24 ώρες δεν γίνεται πλέον με κόκκινο και μπλε κουμπί,αλλά με << και >>.Κι εδώ βλέπετε ότι όπου φαίνεται "συνδετήρας" αφορά επεισόδιο σειράς.

Μήπως έκανες τσεκάρισμα με άλλο USB Χάρη;

Εδώ http://greekdigitaltv.blogspot.gr/2015/06/novabox-831-hd-nterface-timeshift-search.html διαβάζουμε ότι "Παράλληλα θα έχουν και την επιπρόσθετη δυνατότητα Timeshift ....με δυνατότητα αγοράς USB Stick ή σκληρού δίσκου από ένα κατάστημα Forthnet"!!!!

Ωχ .. άρα μη συμβατά αυτά που βάλαμε Χάρη;

δεν νομιζω...
usbflash ειναι που το μονο που μπορει να ζητησει,ειναι καποιες τυπικες προδιαγραφες.τι διαφορετικο δηλαδη μπορει να εχει το δικο τους usb flash ή δισκος?

Status
Not open for further replies.