NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Φίλε κρατάς πατημένο το reset για 5sec και μετά το κλείνεις ,μετά βελάκι πάνω ,μετα βελάκι κάτω και μετά ανοιγεις ξανα?εγινε αμεσως η αναβαθμιση?Το κάνω και δεν γινεται τιποτα

Άσε το χρόνο, αν πατήσεις το reset θα σβήσει μόνο του και μετά πάτα τα υπόλοιπα, χαλαρά, όχι βιαστικά.

Το ίδιο έγραψε k ένας φίλος πριν k τελικά είπε ήταν οι μπαταρίες
Δοκιμασε k εσύ με καινούργιες μπαταρίες,γιατί k εγώ κάνα δυο ώρες που το επεξεργάζομαι δεν είδα πρόβλημα

θα το δοκιμάσω και αυτό.

πατημένο το reset για 15sec και μετά το κλείνεις ,μετά βελάκι πάνω ,μετα βελάκι κάτω και μετά ανοιγεις ξανα.εγινε αμεσως η αναβαθμιση τελικά.πρώτα κατέβασε την τρέχουσα και μετα την νέα.

Και σε μένα λειτούργησε. Πρώτα κατέβηκε το παλιό firmware, έβγαλε error κατά την εγκατάσταση και μετά κατέβασε και εγκατέστησε το καινούργιο...

Παρατηρώ μετά την αναβάθμιση ,το NOVALIFE το έχει στην λίστα με τα HD.Και στις πληροφοριες το βγάζει HD.

καλήμερα προσπαθώ και εγώ να κάνω το update αλλά....όταν πατάω 15δευτερα το seret μετά πότε πατάω τα υπόλοιπα ?γιατί ξεκινά και κάνει reset και ότι και αν πατάω δεν κάνει κάτι.

Καλημέρα, ακολούθησα τη διαδικασία και έγινε κανονικά η αναβάθμιση. Στη σάρωση κατέβασε και τα επίγεια κανάλια.

μισο..για να γινει ρισετ θελει πανω απο 4 δευτ κρατημα.
τι κανουμε?το παταμε 4 δευτ ανεξαιρετως εαν εχει χαθει η εικονα και στην συνεχεια standby>up>down>standby..?

Μισή ώρα παλευω και δεν έχει πάρει το καινούριο software.
Αρχίζουν να αναβοσβηνουν τα λαμπάκια μπροστά, πάντα με την ίδια αλληλουχία , πετάει την οθόνη της νόβα που λέει παρακαλώ περιμένετε και ανοίγει κανονικά στα κανάλια. Μια φορά έκανε και σάρωση δικτύων και άνοιξε πάλι κανονικά.
Τι σκατά γίνεται γμτ.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Μισή ώρα παλευω και δεν έχει πάρει το καινούριο software.
Αρχίζουν να αναβοσβηνουν τα λαμπάκια μπροστά, πάντα με την ίδια αλληλουχία , πετάει την οθόνη της νόβα που λέει παρακαλώ περιμένετε και ανοίγει κανονικά στα κανάλια. Μια φορά έκανε και σάρωση δικτύων και άνοιξε πάλι κανονικά.
Τι σκατά γίνεται γμτ.

εγω ουτε αυτο πετυχα..μαλλον κατι δεν κανω καλα..

Με την μια έπιασε η αναβάθμιση.
Ωραίο το κάνανε.

Ο περιορισμός στα 360 κανάλια όμως για ποιό λόγο ?
Όπως επίσης βλέπω και το μενού με τις ρυθμίσεις του δέκτη πολύ περιορισμένο πλέον.

Για λιγο ρε παιδια,
Μιλαμε για τα κουμπα πανω στο δεκτη η στο τηλεχειριστηριο?
Ο δεκτης εχει reset το τηλεχειριστηριο οχι. Αλλα παλι μιλατε για μπαταριες. Κατι δεν καταλαβαινω για εξηγειστε μου

Πας στον δέκτη.
Έχοντάς τον ανοιχτό ( να δείχνει κάποιο κανάλι δηλαδή ) πατάς και κρατάς πατημένο το Reset για 15 δευτερόλεπτα.
Έπειτα το αφήνεις και πατάς το κουμπί Power ( το 4ο κουμπί του δέκτη, 3 κουμπιά δεξιά από το reset ).
Μετά αργά και ωραία ( δίχως βιασύνη ) πατάς τα κουμπιά Πανω, μετά το Κάτω και μετά πάλι το Power.

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΕΚΤΗ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ.

Status
Not open for further replies.