NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
αμαν τι ειναι αυτο που βγαινει τωρα στους αγωνες? το μηνυμα με τα γραμματα εγινε ποιο παχυ και αλλαξε η γραμματοσειρα

Σε επαγγελματικό πακέτο δεν την διαθέτουν ;γιατί έκανα το κολπάκι αλλά έβαλε πάλι την παλιά .

έκανα αναβάθμιση στον δέκτη και τώρα δεν βρίσκει κανένα κανάλι. Σαν να μην ανιχνεύει σήμερα :( αντε τώρα να βρω άκρη.. φφφφ

ναι ειναι ελεεινο το μυνημα με το κωδικο χειρότερο από το προηγουμενο κάντε κάτι εκεί στην nova πολύ ενοχλητικό δείτε πως ειναι του ΟΤΕ κάντε κάτι αντιστοιχο

λαθος που στην αναβαθμηση την νεα δεν υπαρχει μεσα στις ρυθμισεις να ορισεις την συχνοτητα για να κατεβαζει τα καναλια πιθανον αυτη να λειπει και ετσι ο δεκτης δεν μπορει να κατεβασει καναλια

Λοιπον την εκανα...

Συμπερασμα φρου φρου και αρωματα ουσια μηδεν, αν υπηρχε δυνατοτητα να γυρησω στην προηγουμενη θα το εκανα...

1) κανει στιγμιαιο παγωμα οταν βαζει νεο καναλι στο ζαπινγκ, δεν το εκανε πριν..., ενω χωρις cvs (καπως ετσι το προπολεμικο οχι αυτο που ειχαμε ως τωρα) αναβοκατεβαινει η φωτεινοτητα στο μενου!!

2) Δεν εχει παιχνιδια ειδικα την μπαλα την επαιζα που και που

3) Εχει λιγοτερα καναλια, τα εχει πιο ομαδοποιημενα και καλυτερα να τα βρεις αλλα μετα απο αλλεπαλληλες σαρωσεις εχω τον ιδιο αριθμο καναλιων 361, ενδεικτικα δεν εχει του μπερλουσκονι και τα πολωνικα...

4) Στην λιστα μετα καναλια δεν μπορεις να πας σελιδα σελιδα με (Ρ+/Ρ-) οπως στον προηγουμενο αλλα μονο ενα ενα προς τα κατω...

5) Στις ρυθμισεις δεν ξερω γιατι αλλα μου παιρνει παντα την πρωτη επιλογη 580p ουτε 720p ουτε 1080, δεν εχει αποθηκευση σε αυτο...

Μπορει να υπαρχουν και αλλα, αλλα να μην τα εχω συγκρατησει

Βιντεα απο στικακι δεν δοκιμασα πιθανον να μην γινεται οπως γραφουν οσοι το δοκιμασαν...

Λοιπον την εκανα...

4) Στην λιστα μετα καναλια δεν μπορεις να πας σελιδα σελιδα με (Ρ+/Ρ-) οπως στον προηγουμενο αλλα μονο ενα ενα προς τα κατω...

αυτο για εμενα ειναι μεγαλο μειον στο ζαπινγκ...

Φαινεται οτι ηταν θεμα μπαταριων η μη σωστη αποκριση, αν ξαναδω προβλημα θα το γραψω. Προς το παρον φαινεται οκ.
Τελικα παλι παλευω μετα πληκτρα < > Λ V δεν αλλαξε κατι.

Η διαχείριση favorites,διαπιστώνω ότι είναι όλο και χειρότερη τελικά.Εκτός από την ήδη αναφερόμενη ανύπαρκτη δυνατότητα προσωπικής αρίθμησης από το 1 και επιλεκτικής ταξινόμησης των καναλιών,διαπίστωσα και κάτι άλλο.Όταν είσαι στο προσωπικό σου μπουκέτο και πατήσεις απευθείας το νούμερο του καναλιού που θέλεις,σε πετάει στη λίστα που προϋπάρχει το κανάλι.Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι συμβαίνει πάντα,αλλά το διαπίστωσα πάρα πολλές φορές.Καλά,με βεβαιότητα συμβαίνει όταν έχεις και κανάλια εκτός της NOVA μέσα στο μπουκέτο σου.Μόλις πατάς το νούμερο (πχ RIK sat 2034) σε πετάει έξω από το μπουκέτο σου και σε γυρίζει στη λίστα που ανήκει.Άρα,προτιμότερο είναι να μην δημιουργείς καθόλου προσωπικά μπουκέτα.Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατό να τους έχει "ξεφύγει" από την νέα αναβάθμιση τόσο πολύ το θέμα των προσωπικών μπουκέτων.Και το χειρότερο που έχω καταλάβει είναι ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν,τουλάχιστον άμεσα,με το θέμα αυτό.

για να πάρει ο δέκτης την Αναβάθμιση,πρέπει να ειναι ενεργοποιημένη η κάρτα Συνδρομητή;Αξιζει η Αναβάθμιση στο θέμα των ελευθερων καναλιών του Hotbird η λείπουν Κανάλια μετα; DiseqC λειτουργία και για αλλους Δορυφόρους(Αstra) προστέθηκε;

Διάβασα πιο πίσω πως γίνεται η αναβάθμιση και χωρίς να είναι η κάρτα ενεργοποιημένη, αλλά καλύτερα να περιμένεις μέχρι να διορθωθούν κάποια προβληματάκια.
πχ κανάλια βγάζει λιγότερα..

Άκουσα ότι κρατάς πατημένο το κάτω ή πάνω βελάκι αντί για τα Ρ+/Ρ- για να αλλάξεις σελίδα σελίδα τη λίστα με τα κανάλια. Έχω τον 865 στο σπίτι και δεν μπορώ να τσεκάρω τώρα.

Απο προσωπικης αποψης, δεν αξιζει η αναβαθμιση. Καλά στοιχεια, αλλα εξαιρετικά beta σε αυτη τη φαση. Καλυτερα περιμένετε.

2) Δεν εχει παιχνιδια ειδικα την μπαλα την επαιζα που και που

τα παιχνίδια και τα υπολοιπα που ειχαν οι Interactive υπηρεσίες(nova scope) σταματησαν εδώ και περιπου 3 μηνες, ελειξε το συμβολαιο που ειχε η nova με την εταιρια

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Άκουσα ότι κρατάς πατημένο το κάτω ή πάνω βελάκι αντί για τα Ρ+/Ρ- για να αλλάξεις σελίδα σελίδα τη λίστα με τα κανάλια. Έχω τον 865 στο σπίτι και δεν μπορώ να τσεκάρω τώρα.

δεν...μαλλον δεν υπαρχει τροπος αλλαγης σελιδας της λιστας...

Και εγώ που έκανα αναβάθμιση αν εξαίρεσης το time shift που ειναι καλη προσθήκη , μετάνιωσα που την έκανα. Μακάρι να μπορούσα να επιστρέψω στην προηγούμενη έκδοση. Μεγάλο φάουλ να μην μπορείς να βάλεις την σειρά των καναλιών οπως θέλεις εσυ . Ελπίζω να ακούνε εκεί στην νόβα και να διορθώσουν τα λάθη σύντομα . Πάντως πλάκα έχει που ακούγαμε για αναβάθμιση εδώ και κάτι μήνες και περιμέναμε για κάτι συγκλονιστικό λες και ανακαλύψαμε το φεγγάρι και πάλι...........

Status
Not open for further replies.