NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
μετα την τελευταία αναβάθμιση παρόλο που βάζω χειροκίνητα την ανάλυση του HD στα 1080i, μετά από κάποια ώρα γυρνάει μόνο του στα 720.
Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Γιατί μπορεί να γίνεται;

@ yianniskyr Και να θέλει κάποιος να μην γίνει το update δεν μπορεί να το αποφύγει.
Μακάρι από το Feedback που παίρνουν να είναι το πρώτο που θα διορθωσουν. :smile:

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

@ yianniskyr Και να θέλει κάποιος να μην γίνει το update δεν μπορεί να το αποφύγει.
Μακάρι από το Feedback που παίρνουν να είναι το πρώτο που θα διορθωσουν. :smile:

Εμένα πάντως ο δικός μου συνεχίζει ατάραχος με το παλιό.

Ήρθε ο τεχνικός τον είδε, έβγαλε την απενεργοποίηση μετά από 4 ώρες για να πάρει τις επόμενες αναβαθμίσεις. Θα έρθει νεότερη σύντομα μου είπε για την καθυστέρηση που διαμαρτυρήθηκα και τότε να δοκιμάσω και το time shift, τώρα είναι νωρίς.

Σε εμένα τελικά ενεργοποιήθηκε το timeshift χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα τελικά. Το μόνο "στραβό" είναι ότι πάει μόνο το μέγιστο 11 λεπτά πίσω λόγω του ότι το στικάκι είναι 8Gb. :P

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

στον 831 ε?

εμενα δεν εχει ερθει ακομα.. λες να κανω hard reset?

Από το my account, υπάρχει κουμπί που στέλνει την αναβάθμιση στον δεκτή σου. Φιλική συμβουλή, μην κάνεις ακόμη αναβάθμιση, έχει πολλά bugs ακόμη.

Δεν είναι μόνο το my account Κώστα. Κάπου διάβασα ότι πολύ σύντομα θα έχουν πάρει όλοι οι δέκτες την αναβάθμιση, αφού στέλνονται στην κάρτα. Αργά η γρήγορα θα γίνει.

ειναι δυνατον να την εβγαλαν για τους δεκτες και να εχει bugs? υποτιθεται το δοκιμαζουν πρωτα... ποσο καιρο εχουν να βγαλουν αναβαθμιση κανα χρονο?

πατησα το κουμπι μεσα απο το my account και κανει εκ νεου αναβαθμιση την ιδια εκδοση

3.4.33
version 37

πριν πατησω το κουμπι μου ελεγε μεσα απο την δεκτη μη διαθεσιμη αναβαθμιση

Last edited:
Ναι το εχω υποψη.. Αφου σκεφτομαι να τον βγαζω απο το ρευμα το βραδυ μπας και το αποφυγω στον δευτερο..

Αυτό που κυρίως με χαλάει στο νέο firmware , είναι η ποιότητα της εικόνας .
Είναι "άνευρη" και το μαύρο πολύ ξεθωριασμένο , μάλλον αντί για μαύρο έχει γκρι σκούρο πλέον . Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα .

Αυτό που κυρίως με χαλάει στο νέο firmware , είναι η ποιότητα της εικόνας .
Είναι "άνευρη" και το μαύρο πολύ ξεθωριασμένο , μάλλον αντί για μαύρο έχει γκρι σκούρο πλέον . Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα .

αναγκαστηκα θα κατεβασεις φωτεινοτητα απο το μενου της τιβι,τουλαχιστον μεχρι να βρεθει λυση μεσω update(εαν..).
εμενα στην samsung απο 45 πηγε στο 35 για να ερθει στα ισα του.

Αν φτιαχνουμε bug list, ας διορθωθει και το bug που δεν κανει ζαπινγκ απο το Tv guide αν πατας την στιγμη που ξεκινάει το επομενο προγραμμα. Κλασσικό προβλημα, αλλα ειναι ευκαιρια να διορθωθεί.

μετα από μια εβδομάδα συμβίωσης με το στικάκι παρατηρώ ότι κάνει πολλά κολληματα στην εικόνα κια γενικότερα η ανατπόκριση δεν είναι λειτουργική. Δεν έχω βάλει το sandisk αλλά ένα 16αρι που είχα! το έχει παρατηρήσει κι άλλος. Να το αλλάξω η να περιμένω να διορωθεί ως bug. Μήπως να κοιτάξω σε usb 3.0 ή αυτό που προτείνει η forthnet?

Status
Not open for further replies.