NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Ήρθε ο τεχνικός τον είδε, έβγαλε την απενεργοποίηση μετά από 4 ώρες για να πάρει τις επόμενες αναβαθμίσεις. Θα έρθει νεότερη σύντομα μου είπε για την καθυστέρηση που διαμαρτυρήθηκα και τότε να δοκιμάσω και το time shift, τώρα είναι νωρίς.

Σε εμένα τελικά ενεργοποιήθηκε το timeshift χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα τελικά. Το μόνο "στραβό" είναι ότι πάει μόνο το μέγιστο 11 λεπτά πίσω λόγω του ότι το στικάκι είναι 8Gb. :P

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

στον 831 ε?

εμενα δεν εχει ερθει ακομα.. λες να κανω hard reset?

Από το my account, υπάρχει κουμπί που στέλνει την αναβάθμιση στον δεκτή σου. Φιλική συμβουλή, μην κάνεις ακόμη αναβάθμιση, έχει πολλά bugs ακόμη.

Δεν είναι μόνο το my account Κώστα. Κάπου διάβασα ότι πολύ σύντομα θα έχουν πάρει όλοι οι δέκτες την αναβάθμιση, αφού στέλνονται στην κάρτα. Αργά η γρήγορα θα γίνει.

ειναι δυνατον να την εβγαλαν για τους δεκτες και να εχει bugs? υποτιθεται το δοκιμαζουν πρωτα... ποσο καιρο εχουν να βγαλουν αναβαθμιση κανα χρονο?

πατησα το κουμπι μεσα απο το my account και κανει εκ νεου αναβαθμιση την ιδια εκδοση

3.4.33
version 37

πριν πατησω το κουμπι μου ελεγε μεσα απο την δεκτη μη διαθεσιμη αναβαθμιση

Last edited:
Ναι το εχω υποψη.. Αφου σκεφτομαι να τον βγαζω απο το ρευμα το βραδυ μπας και το αποφυγω στον δευτερο..

Αυτό που κυρίως με χαλάει στο νέο firmware , είναι η ποιότητα της εικόνας .
Είναι "άνευρη" και το μαύρο πολύ ξεθωριασμένο , μάλλον αντί για μαύρο έχει γκρι σκούρο πλέον . Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα .

Αυτό που κυρίως με χαλάει στο νέο firmware , είναι η ποιότητα της εικόνας .
Είναι "άνευρη" και το μαύρο πολύ ξεθωριασμένο , μάλλον αντί για μαύρο έχει γκρι σκούρο πλέον . Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα .

αναγκαστηκα θα κατεβασεις φωτεινοτητα απο το μενου της τιβι,τουλαχιστον μεχρι να βρεθει λυση μεσω update(εαν..).
εμενα στην samsung απο 45 πηγε στο 35 για να ερθει στα ισα του.

Αν φτιαχνουμε bug list, ας διορθωθει και το bug που δεν κανει ζαπινγκ απο το Tv guide αν πατας την στιγμη που ξεκινάει το επομενο προγραμμα. Κλασσικό προβλημα, αλλα ειναι ευκαιρια να διορθωθεί.

μετα από μια εβδομάδα συμβίωσης με το στικάκι παρατηρώ ότι κάνει πολλά κολληματα στην εικόνα κια γενικότερα η ανατπόκριση δεν είναι λειτουργική. Δεν έχω βάλει το sandisk αλλά ένα 16αρι που είχα! το έχει παρατηρήσει κι άλλος. Να το αλλάξω η να περιμένω να διορωθεί ως bug. Μήπως να κοιτάξω σε usb 3.0 ή αυτό που προτείνει η forthnet?

Ο δεκτης σιγουρα δεν εχει usb 3, οποτε δε θα εκμεταλευτείς πληρως τις δυνατοτητες του αντιστοιχου στικ. Ενδεχομένως το στικάκι σου να εχει χαμηλές ταχύτητες αναγνωσης/εγγραφης. Δανεισου απο κάποιον και ξαναδοκίμασε, αν δεν εχεις αναγκη ουτως ή αλλως για ενα στικ.

Παιδια υπαρχει καμμια προβλεψη να γινει ενα app webinterface για τον δικτυακο ελεγχο του novabox μεσω του app?
to novago μηπως προσφερει αναλογο ελεγχο η μερος ελεγχου?

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

μετα από μια εβδομάδα συμβίωσης με το στικάκι παρατηρώ ότι κάνει πολλά κολληματα στην εικόνα κια γενικότερα η ανατπόκριση δεν είναι λειτουργική. Δεν έχω βάλει το sandisk αλλά ένα 16αρι που είχα! το έχει παρατηρήσει κι άλλος. Να το αλλάξω η να περιμένω να διορωθεί ως bug. Μήπως να κοιτάξω σε usb 3.0 ή αυτό που προτείνει η forthnet?

Έβαλα ένα sandisk 16 Gb και είδα εκ των υστέρων ότι είναι ίδιο με αυτό των 8 Gb που προτείνει η Forthnet.Συγκρίνοντάς το με το προηγούμενο (Transcend 8 gb) που είχα δοκιμάσει,αυτό τώρα πραγματικά πάει σφαίρα.Άμεσα παγώνει την εικόνα και άμεσα ξεκινάει,καμία σχέση με πριν.Δεν ξέρω μόνο αν σχετίζεται με αυτό (καθώς βαριέμαι να κάνω επαναφορά πάλι) ένα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.Εξαφανίστηκαν τα λογότυπα των καναλιών!Όταν ξανακάνω επαναφορά και ξαναδουλέψω με το time shift,θα σιγουρευτώ αν είναι ή όχι τυχαίο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

το δοκιμασα-το μονο που κανει ειναι να πηγαινει πιο γρηγορα το πανω/κατω.δεν αλλαζει καρτελα...

Όντως δεν ισχύει. Το είχα δοκιμάσει το public, οπου εκεί μάλλον λόγω πολλών καναλιών κατεβαίνει ανά 5 έως 10 κανάλια (ακόμα και εκεί δεν είναι σταθερό το νούμερο). Στο μπουκέτο την Nova όμως που το δοκίμασα σήμερα, απλά πάει πιο γρήγορα, όπως λέει και ο Δημήτρης. Συγνώμη για την παραπληροφόρηση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Όντως δεν ισχύει. Το είχα δοκιμάσει το public, οπου εκεί μάλλον λόγω πολλών καναλιών κατεβαίνει ανά 5 έως 10 κανάλια (ακόμα και εκεί δεν είναι σταθερό το νούμερο). Στο μπουκέτο την Nova όμως που το δοκίμασα σήμερα, απλά πάει πιο γρήγορα, όπως λέει και ο Δημήτρης. Συγνώμη για την παραπληροφόρηση.

σωπα ρε συ-τι συγγνωμη...:2thumb22sup:

Status
Not open for further replies.