Ναι γενικά ανεβαζει θερμοκρασιες. Δεν εχει αναφερθει προβλημα παντως. Απλα μην τοποθετεις αντικειμενα πανω. Στον δεκτη που εχω στην Ελλάδα (Ηρακλειο), καθότι αν δεν υπαρχει σεμεδακι πανω στον δεκτη θα μας κακοχαρακτηρίσουν, τους καλοκαιρινους μηνες βαζω ενα ανεμιστηρα που εχω φτιαξει και παιρνει ρευμα απο την usb (που ουτε αυτο πιστευω πως ειναι και αναγκαιο δηλαδη).
Ναι γενικά ανεβαζει θερμοκρασιες. Δεν εχει αναφερθει προβλημα παντως. Απλα μην τοποθετεις αντικειμενα πανω. Στον δεκτη που εχω στην Ελλάδα (Ηρακλειο), καθότι αν δεν υπαρχει σεμεδακι πανω στον δεκτη θα μας κακοχαρακτηρίσουν, τους καλοκαιρινους μηνες βαζω ενα ανεμιστηρα που εχω φτιαξει και παιρνει ρευμα απο την usb (που ουτε αυτο πιστευω πως ειναι και αναγκαιο δηλαδη).
Καλημερα σε ολους.Μια βοηθεια παρακαλω. Απο οτι βλεπω στους πιο πολλους δεκτες εχει περασει η νεα αναβαθμιση. Στον δικο μου ακομα τιποτα. Να την κανω σημερα την αναβαθμιση απο το myaccount? Αξιζει τον κοπο? Θα ειναι οκ ο δεκτης η θα γινει χειροτερος? Μετα την αναβαθμιση θα χρειαστει να κανω και νεες ρυθμισεις? Αν μπορει καποιος φιλος ας μου γραψει την διαδικασια. Ευχαριστω πολυ!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.