NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Οπως λεει ο Σεραφειμ. Κατι παιζει.. δανεισου απο κανεναν γνωστο κανενα. Οπως και να εχει, τουλαχιστον πηρες καινουργιο δεκτη :)

Να σε ρωτησω. Πριν να πατησω απο το myaccount να κανω την αναβαθμιση μου εβγαζε και εμενα διαφορα σφαλματα. Μηπως με τοσες αλλαγες σε δεκτες να πρεπει να ενεργοποιησουν οι ιδιοι την δυνατοτητα, ή τελος παντων να της κανουν reset (αν γινεται κατι τετοιο...);

Εμένα ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα time-shift μετά από 3 προσπάθειες στο τηλέφωνο.Από μόνο του δεν έπαιζε.Με την τρίτη εντολή που έστειλαν έφτιαξε και έπαιξε.

Καλησπερα,kostikos ειναι και αυτο..που πηρα καινουργιο δεκτη χαχαχαχα!!!Τωρα αυτο που με ρωτας μπορω να σου πω οτι απο την τεχνικη υποστηριξη τα εχουμε κανει ολα τα πιθανα σεναρια εχω φαει ωρες ατελειωτες στο τηλεφωνο!Σιγουρα με εχουν μαθει εκει και λενε ωχ παλι αυτος παιρνει τηλεφωνο!χαχαχα!
Προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι ετοιμη η αναβαθμιση ακομα,δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως για αυτην την δυσλειτουργια,η καρτα δεν νομιζω να παιζει ρολο και δεν μου την εχουν αλλαξει.Με 3 στικακια και 3 δεκτες τι να πω..εκτος αν με δερνει γκαντεμια απιστευτη!Παντως δεν θεωρω και την καλυτερη αντιμετωπιση οτι εχουν στα προβληματα που δημιουργουνται και το λεω εκ πειρας γιατι ειμαι χρονια συνδρομητης,το μονο που τους νοιαζει ειναι οταν ληγει το συμβολαιο να σε κρατησουν με προσφορα και να αναννεωσεις αλλα στο προβλημα γινεσαι μπαλακι!Εδω ζηταω καποιον υπευθυνο να μιλησω κια μου λενε δεν γινεται να στειλετε μεσω mail τα παραπονα που εχεται,απλα η αντιμετωπιση και ειδικα σε παλιους συνδρομητες ειναι αθλια!

Καλησπέρα παιδιά. Είναι φυσιολογικό που θερμαίνεται τόσο πολύ ο δέκτης; Σε λειτουργία το καταλαβαίνω αλλά τώρα που έχω απενεργοποιήσει τελείως τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις θερμαίνεται και όταν είναι σε κατάσταση αναμονής. Μπορεί να τον έχω απλά στην πρίζα χωρίς να τον έχω ανοίξει καθόλου και αυτός θερμαίνεται.. :nounder:

Ναι γενικά ανεβαζει θερμοκρασιες. Δεν εχει αναφερθει προβλημα παντως. Απλα μην τοποθετεις αντικειμενα πανω. Στον δεκτη που εχω στην Ελλάδα (Ηρακλειο), καθότι αν δεν υπαρχει σεμεδακι πανω στον δεκτη θα μας κακοχαρακτηρίσουν, τους καλοκαιρινους μηνες βαζω ενα ανεμιστηρα που εχω φτιαξει και παιρνει ρευμα απο την usb (που ουτε αυτο πιστευω πως ειναι και αναγκαιο δηλαδη).

Ναι γενικά ανεβαζει θερμοκρασιες. Δεν εχει αναφερθει προβλημα παντως. Απλα μην τοποθετεις αντικειμενα πανω. Στον δεκτη που εχω στην Ελλάδα (Ηρακλειο), καθότι αν δεν υπαρχει σεμεδακι πανω στον δεκτη θα μας κακοχαρακτηρίσουν, τους καλοκαιρινους μηνες βαζω ενα ανεμιστηρα που εχω φτιαξει και παιρνει ρευμα απο την usb (που ουτε αυτο πιστευω πως ειναι και αναγκαιο δηλαδη).

Σεμεδακι ! Χαχαχα, άψογος! Φαντάζομαι φτιαγμένο με μεράκι από την Ελληνίδα μάνα !

Ευχαριστώ φίλε.

Καλημερα σε ολους.Μια βοηθεια παρακαλω. Απο οτι βλεπω στους πιο πολλους δεκτες εχει περασει η νεα αναβαθμιση. Στον δικο μου ακομα τιποτα. Να την κανω σημερα την αναβαθμιση απο το myaccount? Αξιζει τον κοπο? Θα ειναι οκ ο δεκτης η θα γινει χειροτερος? Μετα την αναβαθμιση θα χρειαστει να κανω και νεες ρυθμισεις? Αν μπορει καποιος φιλος ας μου γραψει την διαδικασια. Ευχαριστω πολυ!!

Αν δεν καιγεσαι για το timeshifting μην την κανεις. Δημιουργει περισσοτερους μπελαδες απο όσους φτιαχνει.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Καλημερα σε ολους.Μια βοηθεια παρακαλω. Απο οτι βλεπω στους πιο πολλους δεκτες εχει περασει η νεα αναβαθμιση. Στον δικο μου ακομα τιποτα. Να την κανω σημερα την αναβαθμιση απο το myaccount? Αξιζει τον κοπο? Θα ειναι οκ ο δεκτης η θα γινει χειροτερος? Μετα την αναβαθμιση θα χρειαστει να κανω και νεες ρυθμισεις? Αν μπορει καποιος φιλος ας μου γραψει την διαδικασια. Ευχαριστω πολυ!!

Πάρε μια πρώτη γεύση από εδώ,από εδώ και από εδώ.Σχετικά με το time-shift έχει γίνει συζήτηση λίγο πιο πίσω από εδώ που είμαστε τώρα.Η διαδικασία γίνεται μέσω "My Account" πατώντας στο πεδίο "ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ"-"Τεχνικές ρυθμίσεις"-"3. Αναβάθμιση εξοπλισμού" και κατόπιν "Αποστολή".

Ευχαριστω πολυ παιδια. Προς το παρον θα κρατησω την παλια. Αργοτερα βλεπουμε. Καλο απογευμα σε ολους!!!

Προς το παρών όπως λες.
Την νέα αναβάθμιση θα την πάρουμε όλοι μας, δεν ξέρω και το λόγο που δεν έχει ακόμα διανεμηθεί σε όλους τους συνδρομητές.
Εύχομαι και ελπίζω με το feedback που παίρνουν να διορθώσουν σύντομα κάποια θέματα, με πρώτο αυτό των αγαπημένων. :smile:

Λολ εννοειται πως πρεπει να εχω την τελευταια διαθεσιμη! (865 εχω)

Πες μου δηλαδη οτι πχ ακομα δεν εβαλες win 10??

Α ναι σωστά, το ξεχασα. Ε περιμενε θα ερθει και για τον 865.

osx + xubuntu :)

Πέρασα και γω την καινούργια έκδοση αφού δεν άντεξα αλλο με την παλιά. Επιτέλους βλέπω και το BBC World και επίσης με τις εγγραφές ίσως καταφέρω να ´δω και λίγη τηλεόραση.

Υπάρχει κάποια συντόμευση για να δούμε την στάθμη σήματος; Παλιά πατούσα 2 φορές το πράσινο, τώρα θέλει πράσινο+βελάκι γιατί να μη το έχουν 1ο 1ο;

Status
Not open for further replies.