takis
Supreme Member
καλημέρα
μια ερώτηση από την έξοδο rf του 831 σε ποια συχνότητα συντονίζουμε την tv για να πάρουμε εικόνα ;
μια ερώτηση από την έξοδο rf του 831 σε ποια συχνότητα συντονίζουμε την tv για να πάρουμε εικόνα ;
και εμενα ακριβως το ιδιο κανειKαι σε μενα με το usb ο δεκτης γινεται πολυ αργος και μαλιστα σου το υπενθυμιζει με μηνυμα!!!
Εγώ που έχω δοκιμάσει και με Kingston που το πήρα μόνο και μόνο για τις ταχύτητες που έγραφε ότι έχει, συνεχίζει και κάνει κολλήματα! Οπότε νομίζω ότι είναι θέμα συμβατότητας.λογικα θελει με πιο γρηγορη ταχυτητα read/write
Εγώ με αυτό που το δοκίμασα δεν είχα θέμα.Εγώ που έχω δοκιμάσει και με Kingston που το πήρα μόνο και μόνο για τις ταχύτητες που έγραφε ότι έχει, συνεχίζει και κάνει κολλήματα! Οπότε νομίζω ότι είναι θέμα συμβατότητας.
Εγώ με αυτό έχω δοκιμάσει και κάνει κολλήματα κάποιες φορές!Εγώ με αυτό που το δοκίμασα δεν είχα θέμα.
https://www.skroutz.gr/s/4793974/Kingston-DataTraveler-R3-0-G2-32GB.html
Πέραν της περιήγησης στο tv guide,που όντως είναι αργή,ο δέκτης δεν παρουσιάζει κολλήματα,ούτε και αργεί στις αλλαγές των καναλιών.Αυτό είναι δοκιμασμένο με το SanDisk,το οποίο προτείνεται από τη Forthnet για τους Pace.Χρησιμοποιώ χωρητικότητας 16 gb και δεν το έχω βγάλει ποτέ από τον δέκτη.Στο zapping ιδιαίτερα,δεν έχω παρατηρήσει κανένα κόλλημα.
Αν χωρίς το usb stick ο δέκτης δουλεύει κανονικά,τότε το πρόβλημα έχει να κάνει με το stick.Αν και χωρίς αυτό ο δέκτης συμπεριφέρεται και πάλι αργά και με κολλήματα,τότε σαν πρώτη ενέργεια ίσως χρειάζεται μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Με το συγκεκριμενο usb stick ο δικος μου κολλαει βγαζοντας πολυ συχνα μηνυμα οτι ο δεκτης ενδεχεται να ειναι αργος.Χωρις το stick ο δεκτης λειτουργει κανονικα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.