NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
καλημέρα
μια ερώτηση από την έξοδο rf του 831 σε ποια συχνότητα συντονίζουμε την tv για να πάρουμε εικόνα ;

Να ρωτήσω κάτι, εκτός από την rf out, μπορεί να δει κάποιος σε δεύτερη τηλεόραση και από τα rca;;;

Εννοείτε ότι μπορείς να δεις σε δεύτερη τηλεόραση από τα rca, αλλά όσο πιο μακρύ καλώδιο τόσο χάνεις σε ποιότητα εικόνας.

καλησπερα παιδια.
Μετα την αναβαθμιση και την τοποθετηση ενος usb 16gb για την εγγραφη προγραμματος η εικονα κολλαει. Εχει και κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?

Kαι σε μενα με το usb ο δεκτης γινεται πολυ αργος και μαλιστα σου το υπενθυμιζει με μηνυμα!!!

λογικα θελει με πιο γρηγορη ταχυτητα read/write
Εγώ που έχω δοκιμάσει και με Kingston που το πήρα μόνο και μόνο για τις ταχύτητες που έγραφε ότι έχει, συνεχίζει και κάνει κολλήματα! Οπότε νομίζω ότι είναι θέμα συμβατότητας.

Πέραν της περιήγησης στο tv guide,που όντως είναι αργή,ο δέκτης δεν παρουσιάζει κολλήματα,ούτε και αργεί στις αλλαγές των καναλιών.Αυτό είναι δοκιμασμένο με το SanDisk,το οποίο προτείνεται από τη Forthnet για τους Pace.Χρησιμοποιώ χωρητικότητας 16 gb και δεν το έχω βγάλει ποτέ από τον δέκτη.Στο zapping ιδιαίτερα,δεν έχω παρατηρήσει κανένα κόλλημα.

Αν χωρίς το usb stick ο δέκτης δουλεύει κανονικά,τότε το πρόβλημα έχει να κάνει με το stick.Αν και χωρίς αυτό ο δέκτης συμπεριφέρεται και πάλι αργά και με κολλήματα,τότε σαν πρώτη ενέργεια ίσως χρειάζεται μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Εγώ που έχω δοκιμάσει και με Kingston που το πήρα μόνο και μόνο για τις ταχύτητες που έγραφε ότι έχει, συνεχίζει και κάνει κολλήματα! Οπότε νομίζω ότι είναι θέμα συμβατότητας.
Εγώ με αυτό που το δοκίμασα δεν είχα θέμα.
https://www.skroutz.gr/s/4793974/Kingston-DataTraveler-R3-0-G2-32GB.html

Για να στείλω την αναβάθμιση απο το my account πρέπει ο δέκτης να ειναι αναμμένος ή στην αναμονή ;

ο δικος μου ο δεκτης μετα την αναβαθμιση ειναι ελεινα αργος...δε δουλευει το τηλεκοντρολ και μου βγαζει συνεχεια οτι δεν υπαρχει σημα...
μετα απο 2-1 reset ανοιγει καποια καναλια και οσο τον αφησεις εκει παιζει.αμα αλαξεις καναλι βγαζει μαυρη εικονα.
τον εκανα reset αλλα παλι τιποτα...κανω αναζητηση στα δορυφορικα και μου πεταει μηνυμα οτι δεν βρεθηκαν επιγεια ψηφιακα καναλια..
τον κανω κατι αλλο η να τον παω αυριο στο service?

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Πέραν της περιήγησης στο tv guide,που όντως είναι αργή,ο δέκτης δεν παρουσιάζει κολλήματα,ούτε και αργεί στις αλλαγές των καναλιών.Αυτό είναι δοκιμασμένο με το SanDisk,το οποίο προτείνεται από τη Forthnet για τους Pace.Χρησιμοποιώ χωρητικότητας 16 gb και δεν το έχω βγάλει ποτέ από τον δέκτη.Στο zapping ιδιαίτερα,δεν έχω παρατηρήσει κανένα κόλλημα.

Αν χωρίς το usb stick ο δέκτης δουλεύει κανονικά,τότε το πρόβλημα έχει να κάνει με το stick.Αν και χωρίς αυτό ο δέκτης συμπεριφέρεται και πάλι αργά και με κολλήματα,τότε σαν πρώτη ενέργεια ίσως χρειάζεται μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Με το συγκεκριμενο usb stick ο δικος μου κολλαει βγαζοντας πολυ συχνα μηνυμα οτι ο δεκτης ενδεχεται να ειναι αργος.Χωρις το stick ο δεκτης λειτουργει κανονικα.

Δοκιμασα μεσω του nova account να στειλω την αναβαθμιση με αναμμενο τον δεκτη οπως επισης και στην αναμονη αλλα δεν την στελνει.
Ξερετε κατι παραπανω ;

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

πρεπει να συμβαινει σε μερικους δεκτες να μην αναβαθμιζονται μεσω του my account
το ιδιο ισχυει και για εναν δικο μου

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Με το συγκεκριμενο usb stick ο δικος μου κολλαει βγαζοντας πολυ συχνα μηνυμα οτι ο δεκτης ενδεχεται να ειναι αργος.Χωρις το stick ο δεκτης λειτουργει κανονικα.

Αν ο δέκτης μείνει για ώρες στο ίδιο κανάλι,τότε γεμίζει το buffer και είναι φυσιολογικό να βγαίνει τέτοιο μήνυμα,ιδιαίτερα αν μιλάμε για χωρητικότητα 8 gb.

Status
Not open for further replies.