NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Αναβάθμιση εγώ δεν έχω πάρει. Τσεκάρω κάθε μέρα αλλά δεν. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Ναι, να μεινεις σε αυτη την εκδοση όσο το δυνατό περισσότερο! Αν παρολα αυτα το θελεις, πας στο myaccount, Εξυπηρετηση και υποστηριξη, Τεχνικές ρυθμίσεις, 3. Αναβάθμιση εξοπλισμού.

Καλησπέρα παιδιά,

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση...μου έδωσε ένας φίλος τον αποκωδικοποιητή του έτσι για να του ρίξω μια ματιά επειδή δεν τον χρησιμοποιούσε (χωρίς την κάρτα του) αλλά έκανα scan και μου βγάζει όλα τα κανάλια του hotbird αλλά όχι τα κανάλια της Nova.

Για να είμαι πιο ακριβής βλέπω μόνο το Mad TV και το Mad Music Rock (στη favorite λίστα music) !! Δεν πρέπει να φταίει η εγκατάσταση μου γιατί σε δεύτερο δέκτη παίζει κανονικά (και στο help βλέπω ότι εχω σήμα κανονικά), όπως επίσης και με δεύτερο καλώδιο που είχα που έρχεται κατευθείαν από το lnb χωρίς diseq. Τα free Κανάλια του Hotbird τα βλέπω κανονικά.

Υπάρχει κάποιο κλείδωμα στον συγκεκριμένο δέκτη που δεν μου δείχνει το bouquet της Nova αν δεν έχω κάρτα μέσα??

Ευχαριστώ πολύ.

ναι , χωρίς κάρτα δέν εμφανίζεται το μπουκέτο της νόβα

Παιδια καλημερα σας. Ηθελα να ρωτησω αν μετα την αναβαθμιση εχουν πεσει και σε σας κατα πολυ οι δεικτες της ποιοτηρτας και της ισχυος του σηματος?

Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές,μετά την αναβάθμιση και οι 2 μπάρες στον δικό μου δέκτη είναι στο 100%,σε όλες τις συχνότητες του μπουκέτου της NOVA.
Έχει αλλάξει ο τρόπος που μετράει ο δέκτης το σήμα που λαμβάνει,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η αναβάθμιση "χάλασε" το σήμα.Όσοι έχουν κάτοπτρο τουλάχιστον 80 εκατοστών διαμέτρου,θα πρέπει να λαμβάνουν τις μετρήσεις που ανέφερα.Διαφορετικά,θα πρέπει να ρυθμίσουν καλύτερα το κάτοπτρο.

Έχω στό εξοχικό no name 60 αρι, ρυθμισμένο "μπακάλικα" από εμένα.
Δεν έχω πρόβλημα σε κανένα κανάλι ανεξάρτητα με το τι δείχνουν οι στάθμες.

Δεν ξέρω σε περίπτωση κακοκαιρίας βέβαια δεν έτυχε να είμαι στο εξοχικό και να βρέχει.

Νίκο,ο hotbird είναι εύκολος δορυφόρος και δεν χρειάζεται τέλεια ρύθμιση ένα κάτοπτρο για να λάβει σήμα από εκεί.
Για τη μέγιστη λήψη σήματος όμως,χρειάζεται σωστό κεντράρισμα.Και για την περίπτωση που συζητάμε,σε κάτοπτρα τουλάχιστον 80 εκατοστών διαστάσεων,με το σωστό κεντράρισμα θα λάβει ο δέκτης το σήμα που ανέφερα.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Παιδια καλημερα σας. Ηθελα να ρωτησω αν μετα την αναβαθμιση εχουν πεσει και σε σας κατα πολυ οι δεικτες της ποιοτηρτας και της ισχυος του σηματος?
Ισχύει αυτό, 100% δεν πιάνω πουθενά εκτός από mega κτλ

Σωστά Χάρη.
Το έγραψα μόνο και μόνο για τις μπάρες ένδειξης σήματος.

Teo με πιάτο μέτρου λήψη από περιστέρι τερματιζουν οι ενδείξεις σ εμένα.

Είδα στον πεθερό μου την αναβάθμιση. Πολύ όμορφη εικόνα, και γρήγορη απόκριση παρά τα γραφικά. Δεν μπήκα όμως στον κόπο να ψάξω λεπτομέρειες.

Teo με πιάτο μέτρου λήψη από περιστέρι τερματιζουν οι ενδείξεις σ εμένα.
Στο ιδιο πιατο εχω και τον οτε, οταν το ρυθμισε ο τεχνικος απλα ανεβηκαν λιγο τα ποσοστα αλλα σε κανενα nova sports δεν πιανω 100% .
Πως γινεται ομως με το που εβαλα την beta εκδοση απο πχ 90% να πεσει με την μια κατω απο 70% οπως το επαθε και ο φιλος απο πανω?

Εμένα πάντως δεν μου κάνει καμία αναβάθμιση.Ούτε υπάρχει διαθέσιμη στον αποκωδικοποιητή , ούτε στο my account , ούτε και σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με την nova όπου μου έστειλαν την αναβάθμιση έγινε κάτι. Έχω multiview με κύριο τον PVR και σε άλλο δωμάτιο τον απλό.

Τον εχεις ανοιχτο μερα νυχτα ?

Εμενα ετσι μου ειχαν πει απο την υποστηριξη.

Οτι τον αφηνεις ναοιχτο και οταν γινει η αναβαθμιση θα τον βρω την αλλη μερα το πρωι σβηστο.

Εμένα πάντως δεν μου κάνει καμία αναβάθμιση.Ούτε υπάρχει διαθέσιμη στον αποκωδικοποιητή , ούτε στο my account , ούτε και σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με την nova όπου μου έστειλαν την αναβάθμιση έγινε κάτι. Έχω multiview με κύριο τον PVR και σε άλλο δωμάτιο τον απλό.

επειδη και μετα του "εξοχικου" ειναι ο 831 δεν μου εχει γινει ακομα η αναβαθμιση. Εχω την εντυπωση οτι ακομα μονο σε συνδρομητες με βασικο τον 831 γινονται αναβαθμισεις

Τον εχεις ανοιχτο μερα νυχτα ?

Εμενα ετσι μου ειχαν πει απο την υποστηριξη.

Οτι τον αφηνεις ναοιχτο και οταν γινει η αναβαθμιση θα τον βρω την αλλη μερα το πρωι σβηστο.
Ναι , ανοικτός μέρα - νύχτα !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

επειδη και μετα του "εξοχικου" ειναι ο 831 δεν μου εχει γινει ακομα η αναβαθμιση. Εχω την εντυπωση οτι ακομα μονο σε συνδρομητες με βασικο τον 831 γινονται αναβαθμισεις

Έχω την εντύπωση πως κάτι τέτοιο συμβαίνει !

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Θα πρότεινα ένα μήνυμα στο support, θα σε βοηθήσουν από εκεί τα παιδιά.

Ωραιο avatar.. κάτι μου θυμίζει.. :smile:

Το πρωί περάστηκε και εμένα η 1.0.4.17. Με μια γρήγορη/σύντομη ενασχόληση με το δέκτη, μπορώ να πω οτι το interface είναι βελτιωμένο, σίγουρα αισθητικά (πιο πλούσιο, με shadows/textures/colour gradients) και ως επί το πλείστον και λειτουργικά.
Όσον αφορά στην απόκριση, υπάρχει ένα μικρό αλλά αισθητό delay κατά την περιήγηση στο μενού, χωρίς όμως να διαπιστώνονται κολλήματα. Η εναλλαγή καναλιών είναι αρκετά γρήγορη.
Τέλος, υπάρχουν οι λίστες με τα αγαπημένα κανάλια, αλλά δεν είναι εφικτός ο καθορισμός της σειράς των καναλιών σε αυτές, καθώς ανεξάρτητα από τη σειρά που θα τα επιλέξει κανείς απο το μπουκέτο της Nova, αυτά διατηρούν τον Α/Α που τους έχει δώσει η τελευταία και ταξινομούνται αυτόματα βάσει αυτού.

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Θα πρότεινα ένα μήνυμα στο support, θα σε βοηθήσουν από εκεί τα παιδιά.

Ωραιο avatar.. κάτι μου θυμίζει.. :smile:

Έκανα ερωτησούλα στο support.
Ευχαριστώ για την βοήθεια και φυσικά για το avatar !!!!!
Εμπιστεύομαι το γούστο σου ! :)

Status
Not open for further replies.