Ισχύει αυτό, 100% δεν πιάνω πουθενά εκτός από mega κτλΠαιδια καλημερα σας. Ηθελα να ρωτησω αν μετα την αναβαθμιση εχουν πεσει και σε σας κατα πολυ οι δεικτες της ποιοτηρτας και της ισχυος του σηματος?
Στο ιδιο πιατο εχω και τον οτε, οταν το ρυθμισε ο τεχνικος απλα ανεβηκαν λιγο τα ποσοστα αλλα σε κανενα nova sports δεν πιανω 100% .Teo με πιάτο μέτρου λήψη από περιστέρι τερματιζουν οι ενδείξεις σ εμένα.
Εμένα πάντως δεν μου κάνει καμία αναβάθμιση.Ούτε υπάρχει διαθέσιμη στον αποκωδικοποιητή , ούτε στο my account , ούτε και σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με την nova όπου μου έστειλαν την αναβάθμιση έγινε κάτι. Έχω multiview με κύριο τον PVR και σε άλλο δωμάτιο τον απλό.
Ναι , ανοικτός μέρα - νύχτα !Τον εχεις ανοιχτο μερα νυχτα ?
Εμενα ετσι μου ειχαν πει απο την υποστηριξη.
Οτι τον αφηνεις ναοιχτο και οταν γινει η αναβαθμιση θα τον βρω την αλλη μερα το πρωι σβηστο.
επειδη και μετα του "εξοχικου" ειναι ο 831 δεν μου εχει γινει ακομα η αναβαθμιση. Εχω την εντυπωση οτι ακομα μονο σε συνδρομητες με βασικο τον 831 γινονται αναβαθμισεις
Εμένα πάντως δεν μου κάνει καμία αναβάθμιση.Ούτε υπάρχει διαθέσιμη στον αποκωδικοποιητή , ούτε στο my account , ούτε και σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με την nova όπου μου έστειλαν την αναβάθμιση έγινε κάτι. Έχω multiview με κύριο τον PVR και σε άλλο δωμάτιο τον απλό.
Θα πρότεινα ένα μήνυμα στο support, θα σε βοηθήσουν από εκεί τα παιδιά.
Ωραιο avatar.. κάτι μου θυμίζει.. :smile:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.